- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- Megágyazott az egyik exascale rendszerének Németország
- Kvantumpontos OLED óriással bővült az INNOCN gaming kijelzőinek kínálata
- 2 TB-osra hízott a Team Group egyik strapabíró memóriakártyája
- Jóval kevesebbet költ a modern gyáraira idén a Samsung
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hintalow
senior tag
Nem tudom, hogy mennyire illik ide (de végül is best buy topic )
Angol ebay-ről nem sokára megérkezik a Warhammer - Dawn of War complete collection gyűjteményem, 5380 Ft volt postaköltséggel együtt (persze kicsit változhat eladó és font árfolyamtól függően)
amikor vettem, láttam fent újonnan Warhammer II complete collectiont is 8000Ft körüli összegért, azon is gondolkoztam, de végül nem vettem meg, most meg nincsHa a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Okos Otthon / Smart Home
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Csökken a CATL árbevétele
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Projektor topic
- Brutális előzetesekkel robbant be a DOOM: The Dark Ages megjelenési dátuma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest