-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hintalow
senior tag
Amúgy ennyi szerepel a rendelésnél:
Title: Fallout 3: Game Of The Year Edition [PC]
Status: Awaiting Stock Pick
Dispatch Date: Est: 06/09/2011
Ordered/ Pending: 1/1
Szerintem is az a helyzet amúgy, hogy nincs nekik raktáron.
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Hintalow
senior tag
Hmpf, azt írják, hogy "Awaiting Stock Pick" (gondolom, ez raktárból való felvételt v. hasonlót jelent) várható küldés tegnap volt, nem kapkodják el, mindegy, nekem elég az ha nem szokásuk megfeledkezni a rendelésekről (meg aztán máshol nem kapnék Fallout 3 GOTY-t ennyiért )
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
Zavvi milyen gyorsan dolgozza fel a megrendeléseket? Hétfőn reggel rendeltem, még most sem indították, (ergó a pénzt sem vonta a paypal)
Másnak is lassan reagálnak ha rendel?Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
Másoknál is úgy működik a zavvi paypallal fizetve, hogy csak akkor vonják a díjjat, amikor indítják a rendelést?
Nem para csak furcsa volt, hogy nem kaptam azonnal sms-t a tranzakcióról, és utánanéztem, hogy hogyan működik.Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
A Zavvi.com oldallal kapcsolatban lenne kérdésem: most rendelnék onnan, és a regisztrációhoz az első boxba a nevet kérik("your name") nem világos, hogy itt egy felhasználónevet kérnek, vagy a rendes polgári nevet várják?
Van olyan aki esetleg már regisztrált oda? (a faq-ból nem deríthető ki az oldalon)Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Hintalow
senior tag
Nem tudom, hogy mennyire illik ide (de végül is best buy topic )
Angol ebay-ről nem sokára megérkezik a Warhammer - Dawn of War complete collection gyűjteményem, 5380 Ft volt postaköltséggel együtt (persze kicsit változhat eladó és font árfolyamtól függően)
amikor vettem, láttam fent újonnan Warhammer II complete collectiont is 8000Ft körüli összegért, azon is gondolkoztam, de végül nem vettem meg, most meg nincsHa a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
Nem tud valaki, esetleg olyan helyeket oldalakat, ahol régebbi pc játékokat lehet olcsón venni? Most pl AvP 1-2 + kiegeket keresek.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Mini-ITX
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Windows 10
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vírusirtó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest