Hirdetés
- Mini-ITX
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jofi81
őstag
Na voltam reggel a dunaújvárosi tescoban. Hát nincs túl nagy választék. Az 1-et fizet, 2-t kap akcióban csak az EA Value Games kiadású játékok vesznek részt, ami így egy kicsit átverés, mivel ezek a játékok nem 1990-be, hanem 1790-be szoktak kerülni. Az Ubisoftos 2-t fizet, 3-at kap akcióban meg volt összesen 3 játék. Szóval annyira nem nagy akció, mint ahogy hangzik. Azért vettem egy Need for Speed: Carbont meg egy Burnout: Ultimate Paradise-t, csak hogy ne menjek hiába.
-
ProEvoFan
nagyúr
holnaptól rohamozzátok meg a Tescot
1 fizet 2t kap, és 2t fizet 3at kap akciókHatot kell lapozni, és a jobb oldali lap alján találjátok.[link]
-
Neoteric
addikt
Steamen 2 € a Day of Defeat Source Midweek madness keretében.
-
T0rnad0
addikt
Westend, Media Markt-ban ma volt még 990 ft-ért pár játék: Dirt 2, Grid, Operation Flashpoint Dragon Rising, Gothic 3 Gold, Two Worlds..
-
BalaNce87
addikt
válasz
$p@rr0w #1979 üzenetére
Hát szándékosan lett olyan amilyen, így nehezebb és nem tud érvényesülni minden jött ment, hozzá kell szokni azt tény, de azért mert fura az egész még nem borzasztó, egy bf heroesnál sokkal csapatorientáltabb, ott csak a marhulás megy, meg kinek van jobb összevásárolt cucca.
Szerintem jópofa játék, ahhoz képest hogy nem sokan dolgoztak rajta, mindenképp említésreméltó. A kiegyensúlyazatlanság meg minden ilyen játékra jellemző. 5 euro meg nem pénz, sokkal rosszab játékokért 5x-ét szokták kifizetni, befürödni 5 euroval nem igazán lehet, ha már csak azt nézzük hogy mw2-höz 15 euro volt 3 map akkor meg pláne. -
HaaS
addikt
Fantasy Wars 1230 HUF ám! TBS+RPG, nem kezdőknek.
szerk: Flotilla ugyanitt 980 HUF.
-
BalaNce87
addikt
válasz
cskamacska #1976 üzenetére
Most már én se venném meg a lead and goldot, 5 eurot bőven megért az semmi érte, viszont én se játszok vele, ezek a pingek, 1 db olyan szerveren nem voltam ahol ne lett volna 100 alatt a ping, sőt az átlag a 200-400, de a ping még talán a másodlagos lenne, egyszerűen alíg játszák, amúgy szerintem jó kis játék önmagában, a legtöbb multis tömegjátékot bőven elveri.
-
cskamacska
addikt
Érdekes játékok, de egyik sem éri meg igazán.
Shattered Horizon ugye eleve csak Win Vista/7-en fut, viszonylag elvont a kezelése, és ahogy olvasom, elég kevesen játstzanak vele amikor épp nincs free weekend, vagy nem akciós.
A Lead and Gold-ot megvettem még nyári leárazáskor, de igen csak visszasírom azt az 5 eurót.Elsőre egy jobbképességű vadnyugati TPS-nek látszik, és az is, viszonylag nagy hangsúly van a csapatjátékon, egész jó vele játszani.
Csak nem lehet!
Már júliusban is igen sok probléma adódott a válaszidőkkel, sokszor belaggoltam akár közeli szervereknél is(és úgy általában sok kritika érte a játék hálózati kódját), de az augusztusi frissítés feltette az i-re a pontot. A server browser bugnak nevezett jelenség teljesen játszhatatlanná tette utána a játékot, mivel az ember nem tud fellépni a szerverekre(legyenek bármilyen távol), mert a játék a túl nagy válaszidő miatt letiltja. De valami más gond is fellép, mert ha mégis bejutsz véletlenül, akkor pedig még a réginél is sokkal több laggal kell szembe nézned.
De a legjópofibb az, hogy az aranyos kicsi indie fejlesztő csapat pedig mintha nagy ívben tojna az egészre, anno kiadták a játékot, viszonylag jó eladásokat produkált, kaptak mellé több kiadói megrendelést, és azóta "nincs rá időnk" felkiáltással erőteljesen hanyagolják a régi játékuk terméktámogatását.
De hogy ne csak siránkozzak, inkább hazabeszélek.
Men of War: Assault Squad nyitott bétateszt -
HaaS
addikt
gAmersgAte-en Strategy Week!
-
Doki16
addikt
Van még egy akció steamen a Shattered Horizon és Lead and Gold: Gangs of the Wild West van leárazva 50%-al
-
adalbert1
veterán
Kösz, ezt meg is veszem. Igaz hogy a San Andreas megvan, az 1 és 2 pedig ingyenes, de ennyit megér a 3 és a Vice City, na meg hogy minden 1 helyen legyen.
-
Neoteric
addikt
Megvéve.
Supreme Commander 2 is kapott 66%-os leárazást, így most 8.5 júró. Weekend deal, szal még pár napig fenn lesz szerintem.
-
7
addikt
válasz
TazLeacher #1965 üzenetére
En arra leszek kivancsi, hogy vajon a GTA4: EFLC mikor lesz learazva. Most nem, az tuti. Talan karacsonykor?
-
TazLeacher
nagyúr
Rohadjanak meg.
2 hete vettem meg a GTA Comlete pack-ot. Ha most venném (Classic pack + GTA 4 pack), 6,5 euro-val lenne olcsóbb. Arról ne is beszéljünk, ha most még beakciózzák a GTA 4 pack-ot is...
Abból indultam ki,hogy a GTA-k már többször voltak akcióba, úgyse lesz már...erre nesze neked.
-
7
addikt
GTA Classics 75%-kal olcsobban. 7,5 EUR az osszes GTA a San Andreassal bezarolag. A GTA4 mar nincs benne.
@wareztema: A forumon tiltott a warez. Ugyhogy nem mindegy. Balance helyeben inkabb nem tennek ilyen megnyilvanulasokat, plane nem pont ebben a topicban.
-
TazLeacher
nagyúr
-
$p@rr0w
őstag
válasz
BalaNce87 #1961 üzenetére
Innentől kezdve mondhatjuk hogy aki másnál játszik az kalóz nem? Jó persze jogilag nem, de a saját értékrend a legtöbb embernél már rég nem létezik, a warez miatt fröcsögőknek úgyis szüksége van egy magasabb akaratra hogy kapaszkodhassanak valamibe. De ez nem a topic témája úgyhogy ezzel abbahagyom inkább.
-
BalaNce87
addikt
Hát azt mindenki tudja vagy döntse el hogy játszottam végig, sajnos azok után hogy egy bioshock-ot meg egy dow packet szereztem be ennyiért már más az értékrendem, és ez nem azt jelenti hogy rossz játék lenne a trine, sőt nagyon jó, de azért nem ugyanaz mint egy bioshock, nem egy kategória és mégis ugyanannyi az akciós áruk.
Bioshockot is végigjátszottam már, de valahogy ez jobban megérte számomra, mintha helyette a trine-t vettem volna meg. -
ooooobi
senior tag
Én egy audiosurf leárazást várok már.
-
Doki16
addikt
Nekem nagyon tetszett a Trine, csak hát az Online Coop nagyon hiányzik belőle. Ha ez benne lenne akkor már rég ott pihenne nekem is az accomon. Gondolom nem véletlenül árazzák le már negyvenkilencedszerre, csak az lehet az oka, hogy nem abban a mértékben fogy ahogy számítottak rá.
-
Ilsyde
őstag
Trine az vicces volt mikor megjelent, a legtobben hiányolták belole az online coopot de bíztatták egymást (meg a fejlesztok is a játékosokat) hogy vegyék csak, ha sok fogy akkor implementálják azt is.
...a tobbi meg már gondolom ismeros
Egyébként aranyos kis játék csak túl sok ellenfél spawnol és rovid távon unalmassá válik a harc.
-
Doki16
addikt
Steamen Theatre of War 2 és sokadszorra Trine leárazás van.
-
Polllen
nagyúr
Lehet keverem, de mintha Guru melléklet is lenne a King Arthur...
Persze még így is 2k lenne, de most láttam valami special edition-t 2K 3 újság egyben, az egyik játék a King Arthur (asszem) + Forge...(és a harmadikra nem emléxem...)
DebilonNaná, hogy jó!
Mondjuk én GOTY-ra vadászok csak!
-
kovsol
titán
válasz
Debilon #1945 üzenetére
én is ahányszor pécsi árkádba jártam bementem megnézni mik vannak aciósan mm-ban
én most King Arthur normál nem az EVM dobozos verziójával szemezek 1990 ért 576 ban, meg egy sim city 4 delux classik 990Ft, meg egy Red Alert 3 classik 1990Ft +990Ft még a kieg
mivel megfogadtam abbahagyom a wow -t és így le kell kötnöm magam kieg megjelenésekor, mert most már március 24. óta wow tiszta vagyok -
Debilon
addikt
énis csak hogy voltunk másmiatt Pécsen a MM-be, mindjárt a bejáratnál volt 2-3 gondola gamek 2be+1 filmes..
1099ért voltak splinter cell-ek, overlord I-II, asszem nfs-ek is,( de azok ilyen klasszik csomagban vagy miben), grid is volt (nem a gyémánt hanem a LV kiadás) volot egy csomó jó cím, de nekem ez kellett
nem is emlékszem mit dobtam vissza
most nézem, steamen 29.99, cdgalaxisban meg 3k akciósan
-
Debilon
addikt
tegnap MM-ben turkálós helyen Fallout 3at találtam, 990 huf-ért..
-
Xaels
félisten
válasz
cskamacska #1936 üzenetére
Ez nekem kicsit katyvasz. Sztem kibírom amíg lesz Stem-en leárazva. Van egy olyan érzésem, hogy jövő év elején lesz
Ilsyde: Az sem rossz
-
Ilsyde
őstag
válasz
cskamacska #1936 üzenetére
...vagy megveszed a zavvitól 18+1 fontért és még a DVD-t is megkapod http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/dragon-age-origins-ultimate-edition/10244445.html
-
cskamacska
addikt
Szóval úgy néz ki a dolog, hogy elnavigálsz az EA Store-ba, ott a főoldal alján ott virít az Ultimate reklámja a 30 eurós árral, annak adatlapjáról jól be lehet tenni a kosárba, majd a válogatás végeztével vásárlást összesítő képernyőn van egy promo code csík, abba kell beilleszteni a kupon kódot, az apply gomb után pedig gyönyörűen levonja a 7,5 eurót. Na most én magam nem vásároltam az EA Store-ból még, szóval lehet hogy a check out képernyő helyett egy "magyarokat nem szolgálunk ki" figyelmeztetés következik
, de jó esetben a kártya adatok és a társítani kívánt EA fiók megadása után jól meg tudod venni ezt a hiperbrutál edisünt. Egyébként eleddig elkerültem az EA onlány boltját, félve a korlátozott letöltéstől és a EA csodás aktiválgatós extra DRM-jétől, de mint kiderült, a letöltés per pillanat nincs behatárolva(bár hivatalosan a vételtől csak 1 évet vállalnak, még egy játék letölthetőségét sem szűntették meg), aktiváció limites DRM meg azokon a játékokon van amelyeken egyébként is lenne(pl Crysis, Spore) akár Steam-en is.
Dragon Age-nél(és gyakorlatilag az összes újabb EA játéknál) azért sem számít a másolásvédelem, mert minden elérhető változatában fel kell csatlakozni egy EA fiókba(aka online activation based DRM), és a Bioware Community fiókba a játék és a DLC-k használatához. Azaz nagyjából tökmindegy honnan töltöd le, kvázi úgy működik mint egy MMO, leszámítva, hogy van egyfajta offline mód is. -
Xaels
félisten
válasz
cskamacska #1934 üzenetére
Príma amit leírtál csak sajnos nemigazán értem ezt a VoucherCodes.com -os dolgot. 6400Huf körül meg tényleg erőteljesen BestBuy a DA
ltimate Edition főleg ha lehet hozzá használni a magyar feliratokat, akár utólag is hozzáadva.
-
cskamacska
addikt
Az alapjáték tényleg nem olyan rossz 2000-ért, viszont találtam egy jobbat!
Csodák csodájára az Electronic Arts hivatalos online boltjában 30 euróba(~8500Ft) kerül a Magyarországon még nem kapható fullextrás Ultimate Edition(más onlány boltban simán 50 eurót kérnek érte), amiben már benne a van az Awakening kiegészítő, és az összes küldetés DLC(úgy néz ki tárgyak viszont nem nagyon). De nem ettől lesz zakciós a dolog, hanem a VoucherCodes.com25% promo kódtól, amivel 25% kedvezményt lehet kicsikarni a letöltési oldalból, és így a teljes Dargon Age életérzés 22,49 euróért(~6400Ft) a miénk lehet.mod: A kód egyébként minden más játékhoz is érvényes, még az előrendelésekre is, ill a végösszeget csökkenti, így több játékot is lehet venni onnan 25%-os kedvezménnyel. Más kérdés, hogy a legtöbb cucc nem éri meg a $=€ filozófia, és az egyébként is túl magas árak miatt.
-
cskamacska
addikt
Nna pedig pont a skirmish az ami alapesetben teljesen használhatatlan a DoW játékokban a Dark Crusade kiegészítő óta. Az AI egyszerűen annyira bugos, hogy néha az ember elsírja magát.
De van megoldás!Dawn of Skirmish AI
Frontlines meg egy jóféle Battlefield 2 utánérzés, elég korrekt egyjátékos móddal. Tulajdonképp a Battlefield Bad Company 2-nek sem sikerült ennél jobb single kampányt összehoznia.
-
Gordiann
őstag
Nekem is ez volt a tervem, de aztán megláttam, hogy írtad, hogy megvetted, és hogy milyen olcsón... gondoltam igazad van és már nyomtam is a gombot...
Remélem nem bánom meg....
a Frontlines-ban nagyot csalódtam, nem az az én stílusom, ez sokkal inkább. FPS-ből csak a CoDot vagyok képes elviselni, a linearitásával. Úgy vagyok vele, hogy ha valami nem FULL ÉLETHŰ, akkor inkább irányítsanak, hogy annak tűnjön. (na ezt most jól megmagyaráztam
)
-
kovsol
titán
én megvettem a Dawn of War® - Platinum Edition -t 1379Ft volt
Gold Edition, Dark Crusade, Winters Assault alcímen adott hozzá három játékot a listámon, melyik az alap játék ezek közül ? mármint a kampány története szerint melyikkel kezdjem ? -
Polllen
nagyúr
-
Xaels
félisten
W40K leárazás van ma a THQ hét keretein belül. A Complete pack-ban jól látom, hogy nincs benne a DOW2 kiegje???
-
BalaNce87
addikt
Nem az mivel kétszer fizettél egy játékért, az hogy akciós volt vagy nem, az nem igazán érdekel és nem is kell hogy számítson, bár itt nem is ez az érv egyszerűen nem kapsz extra copyt és kész. Valszeg félnek hogy valakink odaadnád ingyen, bár nem mintha nagy összegtől fosztanád meg őket, pláne hogy te kifizetted mind2-őt, így ez nekik nem anyagi visszaesés.
-
Blaise
veterán
Szerintem ez baromira nem korrekt dolog, mivel kvázi még egyszer megveszem a játékot, hadd döntsem én el, hogy mihez kezdek a felesleges példánnyal...
A jelenlegi dolgok fényében nem ér meg nekem külön a Pripyath 7,5 EUR-t még akcióban sem, mivel bármikor megvehetem loyalty kedvezménnyel 9,99-ért
-
BalaNce87
addikt
Igen azt tudom, hogy a 4 packot is megemlít, de szerintem több valves játéknál bevezethetnék ezt, tesómnak is azért lett meg 2x az előbb elmített két játék, mert megvette még orange boxot steamen mivel ep2 kellett neki, de az külön drágább volt mint az orange box, ilyen esetek meg mással is előfordulhatnak, pláne ilyen bundle-nél.
-
válasz
BalaNce87 #1907 üzenetére
Igazság szerint - mint ahogy a linkedben is le van írva -, csak néhány játéknál kap extra copyt, minden más esetben 4 packról, vagy ideiglenes promóról van szó.
Az érintett néhány játék:
L4D (a 2. részt nem!)
HL2 (csak egyszer érvényes!)
HL2 EP1 (EP2-t nem, és csak egyszer érvényes!)
DoW2 (a kieget nem!)
TQ+IT (csak Darksiders előrendelése esetén!)Szóval ez elég karcsú.
-
Jofi81
őstag
A Medal of Honor 10th Anniversary Edition és a Crysis Maximum Edition 1990Ft a CD Galaxisnál.
-
Ilsyde
őstag
Ennek a lefolyasat azert vicces elkepzelni ha normalis boltban vasarolnad:
Nezegeted a jatekokat, meglatod a Stalker bundlet. Odaviszed a kasszahoz.
- Hello, ezt kernem.
- 7,5 euro lesz.
- *odaadod a penzt* Egesz olcso, nem? Meg igy is megerte hogy az elso resz mar megvan!
- MICSODA?!?!?! *boltos feltepi a csomagolast es a kukaba hajitja az elso lemezt* Nesze b+
- Koszi... -
cskamacska
addikt
válasz
ooooobi #1899 üzenetére
Mert nem is rossz. A Battlefield 2 után jött ki valamivel, és grafikában kicsit jobb, játékmenet meg igen hasonló. Cserébe sokkal kevésbé ismert cím, és mára a kutya sem játszik vele. Értsd, a 8 éves (ős)Battlefield 1942-nek több játékosa van.
Mondjuk ez nem újdonság, a Battlefield utánzatok általában erre a sorsra jutottak. Star Wars Battlefront(1/2), Quake Wars, Section 8, ésatöbbi most is jó alternatíva a DICE játékokra, de az ismertség hiánya mindet a vegetálás szélére süllyesztette elég gyorsan.
mod: Ez nem azt jelenti hogy ezeknél a játékoknál nem lehet megtelt 32 emberes szervert találni, mert lehet még jókat játszani időnként, csak nincs meg az a luxus, hogy bármely pillanatban majdnem teli szerverek tucatjaiból lehet válogatni, mint a Battlefield játékoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!