Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nepszter1
addikt
Még egy ember kéne a L4D 2 four packhoz. Valaki?
-
dbius
veterán
válasz
Darth_Revan #1292 üzenetére
Szerintem a végén lehet számítani a viszonylag újabb és kedveltebb játékok akciójára.
-
Darth_Revan
veterán
Jöhetne egy Bad Company 2 leárazás is
-
Kareszovics
addikt
Killing Floor + DLC
Jericho
Majesty
Witcher beújítva.És még mi lesz itt júli 4-ig.
-
Archer
őstag
Akciós L4D2-re én is vevő lennék. Egy four packben bent lennétek?
-
nepszter1
addikt
Left 4 Dead 2 akcióra vágyok
-
kovsol
titán
télen 3,75€ ért vettem még, de így is jó ár
érdemes azt is figyelni több kiadó összes játéka leárazást kapott, nem csak a kiemeltek
várom a további leárazásokat, bár nem tudom mit tudnának villantani, mert így is már szinte minden játékom megvan eredetiben amire vágytam(#1283) ProEvoFan: GW is akciós mint az összes NCsoftos játék, én is toltam GW -t, de eladtam accountot erősen gondolkozom megveszem megint a legújabb kiegészítőt még nem láttam
-
nepszter1
addikt
Aion-t egyszer elégmegvenni ? vagy havonta kell fizetni érte ?
A guild warsot egyszer elég nem?
-
bpx
őstag
steam-en "karácsonyi" akció van nyári köntösbe bújtatva
-
dbius
veterán
Steamen 2 napig Counter Strike: Source 5,10 EUR: [link]
Nem tudom boltban mennyi, de ez nem tűnik rossz ajánlatnak.
-
Black Dragon
addikt
válasz
GypsFulvus2 #1276 üzenetére
Valahogy énis így vagyok vele.
1 évben 2-3 újat veszek összesen.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Black Dragon #1275 üzenetére
Belekalkuláltam. 4 tételt rendeltem, régi szerepjátékok. Közülök az egyik tétel, a Gothic Universe maga is 3 db játék. Úgyhogy így már nem számottevő az az 1490 Ft szállítási költség. Ritkán szerzek be új áron játékot (ahhoz nagyon-nagyon jónak kell lennie), viszont félévente egyszer megengedek magamnak egy-egy ilyen "orgiát"
-
Black Dragon
addikt
válasz
GypsFulvus2 #1274 üzenetére
Az aggodalom érthető, mindenki gyanakodik, ha túl olcsó az ár.
De a postaköltség ráfog dobi egy kicsit az árra.
Megbízhatóak és jófejek.
-
Tim82
félisten
válasz
GypsFulvus2 #1270 üzenetére
Nem csak te vagy egyedül ilyen "őskövület", köszi a linket!
-
Neoteric
addikt
válasz
Hát én csak egereket meg egérpadot rendeltem tőlük, azokkal semmi gond nem volt. Azt hiszem szlovák székhelyű a cég.
Kb 2 éve vettem egy Razer DathAddert + steelseries mini padot, majd 1 évre rá még 1 DeathAddert (fehéret) meg egy padot az öcsémnek is.
-
Black Dragon
addikt
válasz
Nekem van, én az egeremet vettem tőlük, futárral, utánvéttel. Rendben megjött a csomag, semmi baja nemvolt, minden úgy van, mintha a boltban vetted volna.
És nem olya rosszak az áraik sem.
-
GypsFulvus2
őstag
Uraim, ismeri Önök közül valaki eme [link] céget? Néhány régi RPG dobozos verzióját kutattam, és olykor meglepő árakat tapasztaltam. Pl. [link] vagy [link] és [link]
Az árak helyenként elég furák, pl érdekes, hogy a ME2 olcsóbb mint a ME1. Rendeltem tőlük egy csomagot, futárral jön, utánvéttel. Remélem megérkezik. Szóval van valakinek tapsztalata róluk? Ha megbízható cég akkor érdemes lehet még böngészni, mert én csak az RPG-ket nyálaztam át. Ama hozzám hasonló fosszíliák számára lehet érdekes, akik még a dobozost részesítik előnyben a digitális disztribúcióval szemben.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Black Dragon #1263 üzenetére
Nem mondod, írod
-
Black Dragon
addikt
Ma Dragon Age van, aki szereti, az csapjon le rá.
-
Sonja
nagyúr
válasz
Black Dragon #1265 üzenetére
Itt lerírja, hogy miből áll!
-
nepszter1
addikt
Mass Effect 3,74€
Mass Effect 2 29,99€Mass Effect 2 Digital Deluxe Edition 35,99€
Mass Effect 1-et megveszem
-
törölt tag
válasz
Black Dragon #1261 üzenetére
Játékot végigjátszani lehet. Kijátszani legfeljebb szabályokat, rendszereket...
-
válasz
Black Dragon #1258 üzenetére
A Spore-t? Ha nem tévedek, végtelen az újrajátszhatósága.
-
-
nepszter1
addikt
Mirror's Edge™ 3,74€
Dead Space 9,99€
SPORE™ 26,79€
SPORE™ Creepy & Cute Parts Pack 6,69€
SPORE™ Galactic Adventures 13,39€
SPORE™ Complete Pack 46,87€Marha drága ez a Spore ha 5euro lett volna biztos vettem volna egyet.
-
chungee
addikt
Most van akció a DS-re. De 3k-ér
Galaxisban is annyi. Akkor inkább betrapolok oda
-
BalaNce87
addikt
Multit nem ismerem meg nemtudom mennyien játszák most, persze megéri csak nemtudom játszanék e vele, úgy vagyok vele hogy megveszem és akkor játszok vele ha már pénzt adtam érte, aztán lehet menne a levesbe.
Sok jó ajánlat van steamen az nem vitás csak mondom lehet elő se venném, van egy haverom akinek van vagy 100 játéka steamen, de hát abból jó ha 10-el játszik héba hóba, persze mindet akiciósan vette, de minek ennyi játék, ha soha nem játszol vele, jön a szöveg hát olcsó volt -
BalaNce87
addikt
válasz
Black Dragon #1248 üzenetére
Én gondolkoztam rajta, de mit mondjak kurva hamar meguntam, így most csak azért mert olcsó nem tudom hogy megvegyem.
-
Black Dragon
addikt
válasz
Darth_Revan #1246 üzenetére
Meg még a Burnout Paradise: Ultimate box.
Bár nekem az annyira nemjött be.
-
doc
nagyúr
válasz
Darth_Revan #1244 üzenetére
/me erti, thx
(azt hittem a regebbiekrol van szo, amik mar 'felszabadultak') -
Darth_Revan
veterán
Nem. legalábbis amik voltak az új C&C játékok. Red Alert 3+kieg, Command & Conquer 3: Tiberium Wars+kieg, stb
Eddig még nem volt semmi ami igazánmegérte volna, legalábbis nekem, mert minden ami akciós volt, a HUF állása miatt csak minimálisan volt olcsóbb, mint a dobozos változata
-
chungee
addikt
Keddi és szerdai akciók mik voltak
Nem jutottam nethez azóta
-
törölt tag
válasz
Black Dragon #1237 üzenetére
Nézőpont kérdése, hogy érdemes-e... Nem egy nagy eresztés C&C3 óta a széria. Sehol sincs már az eredeti hangulat és játékélmény.
-
Blaise
veterán
A Steam-en "EA akciós hét" van. A mai napon a Crysis részek -50% [link]
-
-
kovsol
titán
nekem nem indul el
2x is letöltöttem és azt írja kész van, de tiszta üres a könyvtár
-
BalaNce87
addikt
Megkérdezhetném hogy akkor most mi folyik itt?
Lehet venni egy játékot ingyen? -
vhunor
őstag
Mondjuk infrastruktúrát elfelejtettek rakni a nagy píár akció mögé...
-
kovsol
titán
kösz a helpet! szedi
-
Nekem 1 óráig tartott most eljutni a játék letöltéséig, és akkor még nem töltöttem le
Amire figyelj:
- Kilépve, de már regisztrálva menj a buy gombra
- A program nekem elsőre, sőt másodszorra is lefagyott
- A program belépni nem akart, mert hibás név/jelszó hibát írt ki, de működik, nyugiHa már letöltöd, akkor gyors, de addig eljutni...
-
kovsol
titán
válasz
Eagle16 #1221 üzenetére
nem volt lelki erőm végigvárni még1x
meg amúgy RTS rajongó vagyok és nem nagyon találtam olyan játékot ami felkelti az érdeklődésemet (azon kívül amit amúgy megvettem már) és azért, hogy csak legyen nem fogok 20 email címmel regisztrálnia letöltő program szerint nem létezik az accountom
pedig be is vagyok logolva az oldalra
-
nepszter1
addikt
Nekem is lassú
majd talán estefele vissza nézek rá .
Meddig van ez az akció ? -
Sonja
nagyúr
Sajnos baromi lassú most az oldal ez miatt.
Próbálkozzatok, nekem is sokáig tartott.
"Vettem" egy Dark Sector-t.
Regisztráltok (ha már vagytok, akkor nem kell értelemszerűen) és ráböktök, hogy buy. Bejön a fizetési rész és ott bal oldalt alul van zölddel, hogy voucher. Rákatt, majd beírjátok a kódot és mindjárt 0 font lesz a játék ára.
-
Sonja
nagyúr
http://www.greenmangaming.com/
Vegyetek bármit (1 játékot), ezzel a voucher kóddal: 1FREE-PROMO-WORLD
Siessetek, amíg lehet! -
Hell
tag
Szia!
Mit jelent, hogy visszakapsz egy bizonyos összeget?
A GGG-nél is lehet biztonsági mentést készíteni ( Steam-nél én úgy tudom, hogy lehet)? Mindenképpen ki szeretném írni a megvett játékokat.
Ami jó hír, hogy a GGG oldalán már fent van a fizetési módok között a PayPal.Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4