- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Hogy neked is legyen utólag igazad, nesze : Alpha Protocol(Steam kulcsos, ezért nem visszaváltható) + 2 retro játék csomagban ~1500Ft. Golden Axe nélkül 1 dollárral több. Mindkét változatban messze a legolcsóbb itt megvenni, Steam és bolti akcióban talán valamikor jövőre lehet ennyiért majd megvenni, ha egyáltalán.
Viszont 4 óra múlva lejár az ajánlat, így nem árt sietni.jer1cho: Nem tudok ezzel egyetérteni, az Eets egy jópofa logikai játék(aranyos kis izével a főszerepben ^.^), az Amnesia pedig egy nem is olyan régi(!), vérbeli f@satós horror játék, ami simán megér 2000 forintot(boltban 5000 a dobozos). Nem tudom mi kellene ezek helyett, inkább 50 eurós blockbuster szemetet akciózzanak 14k-ról(50€) 10k-ra(33€)?
Hát igen, azt a RUSE "leárazást" csúnyán a lelkemre vettem.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
cskamacska
addikt
Háát sok mindent a fejemhez vágtak eddig, de burzsuj gyűjtögetős gyerek még nem voltam.
Ha egy burzsuj gyüjtögetős gyerek szava egyáltalán számít, szvsz aranyos kezdeményezés, de növekedni nem nagyon fog(ha egyáltalán nem dől be).
Rossz a kiadónak, mert nem kap biztos bevételt a játékai után(bizonyosan nem kapja játékonként a szokásos jutalékot, hanem valami használat sűrűsége alapján számított általánydíjat), rossz a vásárlónak, mert a kínálat szűkös, az árak nem épp optimálisak(a többi bolt zakciós áraihoz képest persze), és ha nem szeretnél burzsuj gyüjtőgetős gyerek lenni , akkor az van, hogy mások rég megoldották a havi kis pénzbül sok jó játék problematikáját, csak jobban.
3500 forintból nem csak pár alig használt játékot lehet kipróbálni egy hétvége erejéig, hanem egy hónapig régitől az újig, zs-től az A+-ig mindent.Értem én, hogy várod a megváltást, hogy egy DD service majd fehér szerveren belép a piacra, és megmutatja a gaz kizsákmányoló kiadóknak, de ez inkább Djuice féle beetetős kamu, mint a leendő kánaán hírnöke.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- LEGO klub
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Napelem
- Apple iPhone SE januárban? Lassan a testtel!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Suzuki topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest