-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymusxx
senior tag
Idén elég sokkal toltam,most rövidebbeket akartam, hogy csökkenjen egy kicsit a backlogom.
Ezek amik nagyon tetszettek:
The Invincible,
Dishonored ,
Gta 4
Ad Infinitum,
Blacktail,
Clash: Artifacts of Chaos,
Martha is Dead,
Prey,
Paradise Killer
Firewatch2 volt ami nem tetszett, de az is azért mert szerintem fiataloknak szól: Hi-Fi Rush, Destroy All Humans!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- DIRT Rally 2.0
- Nintendo Switch 2
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Xbox tulajok OFF topicja
- Túra és kirándulás topic
- Hardcore café
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- AMD félkonfig - egyben, vagy külön-külön! Ryzen 5 5600, RX 5600 XT, stb
- Dell Latitude 5490, 14" HD , I5-8250U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest