- iPad topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Granny
újonc
Köszönöm Jarod1 a választ - a program 4 lehetőséget kínál :
1. -Windows fax és képolvasó alkalmazás-képek beolvasása kezelése -(eredmény kis méret)
2. -Beolvasás - (eredmény kis méret)
3.-Microsoft world
4.-Zoner photo Studio 14
Az utolsó kettőt nem próbáltam, mert nem lehet jóMarad a menű választás, ami csak a másolásra vonatkozik. Tanácstalan vagyok, pedig már készítettem teljes méretű szkennelést, csak elfelejtettem hogyan..
-
atala
Topikgazda
Igen, elég gyerek cipőben jár ez a technológia, pedig már jó pár éve jelen van.
Nem nagyon akarják fejleszteni, bár az új modellek most már sokkal jobbak.
Régebben a nyomtatókat a gyártási árnál jóval olcsóbban árulták. (Ugye senki nem hiszi, hogy egy nyomtatót amit 10 ezerért árultak, azt 4-5 ezerből elő lehet állítani) Ezért a drága patronokon hozták be ezt a költséget.
Most, hogy megjelentek a tartályos nyomtatók, megfordult a helyzet, és nagyon olcsón adják a tintát, és nagyon drágán a nyomtatót. Vagy most egyenlítődött ki az arány. Normál áron adják a nyomtatót, és a tintát hozzá.
Viszont az emberek fejében az van, hogy miért kerül ez a nyomtató 50 ezerbe, amikor ugyan ilyen nyomtatót évekkel ezelőtt 20 ezerét adtak.Egyébként nekem van egy L805-ös, és azzal lekopogom nincs gond. Anyag használatban is jó, mert a régi P50-es vázára építették, ami nagyon strapabíró volt.
-
Varshi
aktív tag
válasz
Shamson96 #7583 üzenetére
Én visszacseréltettem egy tintafoltozós nyomtatót, igaz, nekem 2 héten belül jelentkezett.
Én mindenképpen szervizhez fordulnék vele. Már csak azért is, mert ha fejcserével oldják meg (ami valószínű), akkor jobban jössz ki a dologból, mintha Te valami módon otthon megoldanád, mert azért egy új fej mégiscsak egy új fej. -
atala
Topikgazda
válasz
Shamson96 #7583 üzenetére
Van még rá garancia? Vidd szervizbe. Ha nincs rá gari, és ügyes kezű vagy, akkor szét szedheted a fejet.
Az sem biztos, hogy a fejből jön, lehet, hogy a fejnél lévő kis tartályoknál van a gond.
Nekem egyszer volt, hogy egy pacát tett a papírra, de nem tudom mitől volt. -
Shamson96
újonc
Szervusztok!
Bő másfél éve vettem egy Epson L130-as nyomtatót, eddig semmi baja nem volt, kifogástalanul működött. Tintát egyszer cseréltem benne, akkor is gyárira.
Egy pár hónapja nem használtam képnyomtatásra (szövegekre rendszeresen), most újra, és még a legjobb beállításokon is, tele lesz a lap tintafoltokkal. Felnyitottam, és láttam, hogy gumigörgők tintásak, azok fogják össze a papírt. Próbáltam megtisztítani őket, de egy következő nyomtatásnál a fej újra összetintázza őket, így megint csak koszos lesz a nyomtatás.
Találkozott már valaki hasonló problémával? Segítsetek kérlek, ha tudtok, fontos lenne!
Köszönöm! -
Jarod1
veterán
No megcsinálták a az epson nyomtatóm Bx600fw
Fekete szín nem jött belőle, akárhogy tisztítottam, ráadásul már a tintagyűjtő is kezdett megtelni jelzést is benyögte.mivel fehérváron nem találtam valódi epson szervízt a régi helyemen lévőt választottam tbányán
fehérvári nyomtató cég fejcserét javasolt vagy új nyomtatót.most jön a fekete és resetelték a gyűjtőtartályt, és nem horror áron.
-
atala
Topikgazda
Ez a kimosás rendben van, de nem fog annyi tintát magába szívni mint új korában, ezt fedd figyelembe. Érdemes 80%-nál újra kimosni, de én inkább vennék bele újat. 1200 Ft nem a világ vége, még ha onnan is jön.
Vagy megnézném, rá lehet-e húzni egy csövet a kiömlő nyílásra, és akkor be lehet vezetni a tintát egy üvegbe. -
Granny
újonc
SOS segítséget kérnék...egy Epson Stylus CX3200 ősöreg másoló-szkenelőm van és nem tudok vele fotókat teljes méretben szkenelni, csak az A4 tört részét tölti ki a kép. Mit csinálok rosszul ?
-
yimm
aktív tag
válasz
apaszka #7572 üzenetére
Lehet.
Nekem az volt, hogy kiírta ezt a "hulladék tinta gyűjtő párna megtelt" dumát, meg villogott felváltva a zöld és narancs színű led. A nyomtató nem volt hajlandó semmit sem csinálni.
Letöltöttem a resetelő progit, utána jó lett, de 2 db nagyon színes kép nyomtatás után, 20% telítettséget jelzett megint az Epson-os program. Elkezdtem kutakodni a neten, és az alábbi videó alapján kitakarítottam az enyémet. Hihetetlen, hogy mennyi tintát mostam ki a szivacsokból. Azóta teljesen jól szuperál. -
yimm
aktív tag
Egy kis videó a hulladék tinta gyűjtő tartály tisztításra. [link]
Egy forintba sem került. Én egy L120-as most csináltam meg. Resetelő program meg a net-en fellelhető.
A szervizben 10.000ft lett volna ugyan ez a mutatvány.BUÉK
-
-
apaszka
veterán
Sziasztok!
BUÉK mindenkinek!Kérdés:
Újra kellett rakom a laptopot.
Az miért van, hogy a borïtékot üresen nyomtatja a jobb oldalon. Bal oldalon nyomtatja az üres helyre.Az Axel nyomtatvány kitöltő programot használom régóta. Mindig jó volt. Kivéve tegnaptól!
Win 10
Nyomtató Epson Stylus DX 7400 -
ocscsaba
tag
Epson L805 fotónyomtató használata közben a vezérlő program minden kép nyomtatásánál előtérbe ugrik. Lehet ez ellen tenni valamit? Kérdezték tőlem, de nekem még csak az L800-as volt működésben, hülyeséget nem akarok mondani. Előre is köszönöm.
-
Üdv!
A pénzvisszatérítésre muszáj regisztrálni dec.31-ig, vagy csak addig kellett megvenni a gépet?Szerk.: ja nem, vásárlástól számított 30 napon belül, legkésőbb jan.31-ig kell regizni.
-
azka79
aktív tag
Sziasztok!
Másfél éve van egy ipari hulladék L365-öm
Sajnos nekem is előjött a nyomtatófej hiba, nem akar feketét nyomtatni.
Mindent a nagykönyv szerint csináltam, minőségi papír, eredeti festék, hetente használtam.
Tisztítás és öblítés is megvolt, ennek köszönhetően megtelt a tinta párna is.Jövő héten elviszem a budaörsi szervízbe. A Tinta párnát is cserélik garanciában?
-
Earl_Muttley
őstag
Sziasztok! Ha bárki esetleg WF-100wben gondolkodna, a Mammut Media Marktban most kiarusitasban 64900, 1 darab van, akinek ilyesmit kerestem időközben beszerezte máshonnan.
-
Samtya
senior tag
Epson L382, eddig 1000 oldalt nyomtatott ki, ebből kb 400 a színes. Nincs vele gond, egyszer behúzott két lapot egyszerre, ezen kívül semmi. A színes tintákból minimális a fogyás, a feketéből már jobban látható, hogy fogyott.
-
Black Dragon
addikt
Hali all
Pár napja lettem újdonsült gazdája egy Epson EcoTank L6190-es nyomtatónak. Eddig nagyon szuperül teszi a dolgát, talán kicsit hangos, de egyébként nagyon szépen nyomtat és még az érintőkijelzője is user friendly!
-
Jarod1
veterán
Sziasztok!
Létezik olyan motyó ami az USB-s nyomtatót fel tudja tenni a wifis hálózatra?
nem rooter,, -
nyikszi
őstag
Aha, 8000 az már más. Nekem nem kell mindig a nyomtató, nem baj ha kiesik egy-két hét. A pénz már inkább, úgy vagyok vele, inkább ha 1-2 ezerrel olcsóbb, akkor azt választom, aztán a többit oda adom a Fiamnak
Bár nem tudom hova kell vinni (tényleg, hol csinálják?), meg amíg garanciás, addig úgyse csinálom házilag. Addig meg hátha lesz valami resetter erre is
Szervizközpont keresése: No results found, please try a different search
WTF
-
RudY
addikt
válasz
nyikszi #7552 üzenetére
Én még 8 ezerről tudtam, de ez messze nem biztos. A különbség úgy jön ki, hogy ez - elméletileg - egy végtelenített megoldás, tehát ha megtelne a külső tartály, akkor legfeljebb üríteni kell. Nálam ebben is szivacs van, egyszerűen kidobandó. Ezen kívül tehát csak a szoftverrel kell nullázni.
Az utángyártott tinfagó szivacs egyébként 4900 (2 db), panelell együtt 5800 (2 db).
Nekem se igazán az szervizes ár a szívás vagy magas, hanem a kieső idő, mivel rohangálni kell és addig nem tudok nyomtatni... bár egy régi Canon így is áll vésztartalékban valahol a pinyóban
Ja és igen, úgy látszik valóban pont olyat sikerült kifognod. -
nyikszi
őstag
Köszi, de ez mitől olcsóbb? Kb. ugyanannyi, mert írtátok régebben, hogy kb. 5000-ért cseréli az Epson a hulladéktartályt. Vagy a resetet többször is fel lehet használni? Egyébként az L386-os nincs is fent, megint sikerült olyanba beruháznom, amit házilag nem lehet buherálni?
Köszi Atala neked is.
-
RudY
addikt
válasz
nyikszi #7549 üzenetére
L365-höz én tőlük rendeltem a teljes szettet: OctoinkJet
Kapható természetesen több változathoz is, szoftverrel vagy külön, vagy csak a szoftver stb.
Aki nem akar szerelgetni, az tud venni szivacsot a panellel együtt, aminek a cseréje kb. 5-10 perces művelet (1 csavar rögzíti). Hamarabb megvan és tisztább a folyamat, mint pl. a tinta utántöltése. Ezután jöhet a szotveres beavatkozás. A szervizben tulajdonképpen ugyanez történik, de házilag természetesen gyorsabb és talán olcsóbb is, főleg akkor, ha ebay-ről van beszerezve az utángyártott szivacs (panellel vagy anélkül).
Új hozzászólás Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- iPad topik
- Yettel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Diablo IV
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest