Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
narumon
őstag
Hali, mindkét tehcnológiának megvan a maga előnye és hátránya. Egy A3-as minolta ellen semmiképpen sem javasolnék L-es Epsont, annak csak az a vége, hogy megutálják az Epsont - nem üzemeltetésre vannak ezek.
Ha az ár a kérdés akkor keress meg magánban szívesen adok egy jobb árat üzemeltetésre ha ez segít, de oda csak WF, Pro és Enterprise gépek valók. -
PociAti
őstag
Mindegyik technológiának megvannak az előnyei, a ritka használat a lézer irányába billenti a mérleg nyelvét, mert pont a ritka használat és állás a tintás nyomtató legnagyobb ellensége.
Ha soknak érzitek az A3 lézer bérleti díját, akkor beszéljétek át a szerződést. Lehet lecserélik egy szériával öregebb készülékre, melynek kisebb lesz a bérleti díja.
-
zsero
aktív tag
válasz
narumon #8697 üzenetére
Most egy Minolta színes A3-as fénymásolót bérelnek havi díjban, de olyan keveset nyomtatnak hogy én azt számoltam egy ilyen Ecotank 2 év alatt behozná az árát. Ez persze csak akkor ha nem kell javítani, amiről fogalmam sincs egy Epsonnál hogy van.
Lehet megéri maradni a lézer bérletnél. -
PociAti
őstag
válasz
NJanika #8694 üzenetére
- Tájékozódás vásárlás előtt, mert a leírásban szerepel, hogy "szegélymentes 10x15 cm-es fénykép nyomtatása".
- Másik nyomtató vásárlása
- Beletörődés, hogy ez nem tudja
- Az illesztőprogram megfelelő .ini állományának átszerkesztése, így a nyomtató fizikai határáig ki lehet tolni a margókat. Bár nem véletlenül van szegély a lap szélén, így pontatlan pozicionálás esetén nem fogja a papír helyett a gép belsejébe fröcskölni a festéket a nyomtató.
-
NJanika
aktív tag
Epson Ecotank l3110 csak az A4-es oldal kb 95%-ara nyomtat. A széleire nem. Mi a megoldás ? Köszi
-
narumon
őstag
Egyébként irodai felhasználásra miért nem irodai (Workforce) nyomtatót vesztek?
-
atala
Topikgazda
A 1455-öst már nem venném.
Az L7180-ról jókat írnak, és olcsóbb mint az L11160, viszont az utóbbi jóval gyorsabb. 800 fúfókája van színenként, mígy a másiknak csak 180. Minél több fúvóka annál gyorsabb nyomtatás.
Az L7180-es inkább fotóra van kihegyezve, mígy a másik dokumentumokra.
Az L7180 dye tintát használ ami a fotóra jobb, az L11160-as pedig pignemt tintát, ami az irodai célra jobb. Szép képeket lehet nyomtatni sima fénymásolópapírra is.
Ráadásul több tálcás a nyomtató, ez is pozitívum.
Mivel neked irodai grafikai munkára kell, én az L11160-ast ajánlanám ezek közül. -
-
LPalko
friss újonc
Régóta van egy EPSON SX105 nyomtatóm. két-három éve nem nyomtattam vele. Vettem bele új patronokat, fejtisztítóval kitisztítottam, azonban nyomtatáskor a mellékelt "művet" nyomtatja. Ez elvileg egy oldal szöveg fekete-fehér. Mi lehet a hiba?
-
zsero
aktív tag
Sziasztok, kis irodai használatra EcoTank A3-asok közül mi ajánlott? Kimondottan grafikai munkákra kellene, szép színekkel.
A régi L1455-esről csupa jót olvasni, de 340e Ft és egy 4 éves modell, 80 ezres garancia.
Az L7180 szebb minőségben nyomtat mint a többi? Elvileg ez fotó nyomtató (Micro Piezo), a többi irodai (PrecisionCore), de csak 50 ezres garanciája van.Leírás alapján L11160 egyébként jónak tűnik, 150 ezres a garanciája (nem kell annyi, de csak jelent valamit).
-
HEAHEA
aktív tag
Köszönöm az ajánlásokat, tanácsokat.
Az Epson Easy Photo Print alkalmazásban a gyártó saját márkás papírjai említi,mily meglepő
, + "glossy photo paper". Aztán kaphatók az általános, ilyen-olyan márkás fotópapírok. A fent ajánlott márkát megjegyeztem. Szétnézek még ár-érték, méretben, kiszerelésben milyenek vannak.
-
vbbb
őstag
Üdv! Meg tudja mondani valaki, hogy van-e lényegi különbség az Epson XP 332 és a 342 között? Papíron nem látok sok különbséget. Tudom régi nyomtatók de az előbbit meg tudnám venni olcsón tartalékba, a patronok meg ugyan azok bele. Köszönöm!
-
HEAHEA
aktív tag
Sziasztok! Lett egy Epson L805-ös nyomtatóm. Milyen fotópapírt érdmes hozzá beszerezni?
Köszönöm a segítséget előre is! -
palocz
tag
Sziasztok. Boldog Új évet mindenkinek. Lenne valakinek eladó hibás Epson workforce WF-3620, WF-3620dwf, WF-3620, WF-3620dwf, WF-7110, WF-7110dtw, WF-7210, WF-7210dtw, WF-7610, WF-7610dwf, WF-7710 és WF-7710dwf. Alkatrésznek lenne szükségem rá. Előre is köszönöm
-
palocz
tag
válasz
Ganz-[HUN] #8674 üzenetére
Azt nem tudom. Csak potyára kiadtam 10000 ftot a semmire
-
palocz
tag
válasz
Ganz-[HUN] #8672 üzenetére
Nem áztatva lett, hanem mivel én ugy vwttem a fejet hogy felvan ujjírva, beraktan, és fejtisztitás tintával. De nint kiderűlt bibis volt a fej
-
palocz
tag
Vagy ha esetleg lenne valakinek eladó fej Epson workforce wf-3620 nyomtatóhoz, az keressen itt, vagy az adatlapomon megtalálható a számom. Köszönöm
-
palocz
tag
válasz
Ganz-[HUN] #8659 üzenetére
Szia. Sajna kiderűlt hogy hibás volt a fej. Találtam 1 másik fejet a jófogáson, felujítottként volt hírdetve, de kiderűlt hogy nem kicsit bibis, mert kb a 10ik fejtisztitás után, meg fuvoka minta után csak kikapcsolt és mig benne volt a fej, be sem lehetett kapcsolni. Most ott tartok hogy keresek fejet bele. De csak az Alliexpresen találtam
-
Regiee
aktív tag
Ha ez így oké akkor ezer köszi
Egy másik kérdés:
Jelenleg az L3050 van fotónyomtatásra használva illetve Neenah 3G papírral pólónyomásra ColorWay T6641-T6644 Dye tintával. (A pólón is megmarad).Viszont kellene továbblépnem A3 méretre, lehetőleg minél olcsóbban...
WF7710-et néztem ki CISS rendszerrel, de nem találok sehol videót vagy tesztet. hogy milyen minőségben nyomtat fotót. Ugyanezt a tintát használnám vele.
Esetleg várok tippeket is készülékre -
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Epson L3050. Megtelt a hulladék párnája. Szoftveresen kiütöttem, de illene kicserélnem is. Tudnátok linkelni nekem, mert egy órája bújom a netet és nem vagyok biztos benne melyiket vegyem. -
PociAti
őstag
válasz
MasterDeeJay #8664 üzenetére
(#8662) Ganz-[HUN],
vízbázisú tinták sűrűségét hasonlítottam össze egymással a megadott paraméterek alapján, az alapján volt szaporább és kevésbé szaporább tinta.Az nálam nem is kérdés, hogy pigmenteset és vízbázisút nem keverünk össze!A pigmentes "ragacsosabb".
(#8664) MasterDeeJay,
a hígabb festék nem csak azt jelenti, hogy több fogy belőle, hanem hogy a szöveg nem lesz olyan olvasható, mivel jobban eláztatja a papírt, a vonalak jobban elmosódnak, kétoldalas dokumentum esetén jobban átüt a tinta a túloldalra.
Ez csak elméleti fejtegetés, a valóságban elhanyagolható lehet a különbség adott nyomtató esetén, vagy takarékos üzemmóddal orvosolható a hiba, de biztosan nem ez a gyártó által megtervezett üzemszerű használat. -
válasz
Earl_Muttley #8663 üzenetére
Hát akkor nem teszem többet. Gondolom akkor a nyomatófejnek nem tesz jót.
PociAti
Minőség igazából mindegy, irodai használatra van. Képeket eleve nem nyomtatok vele mert nem arra való. Számlákra, doksikra stb-re tökéletes lenne még fele ilyen minőséggel is. -
Earl_Muttley
őstag
válasz
MasterDeeJay #8660 üzenetére
A 101 fekete pigmenttinta, sűrűbb, a 103 dye tinta.
Nem lenne szabad nagyon összecserélni őket. -
PociAti
őstag
válasz
MasterDeeJay #8660 üzenetére
A milliliterben megadott kapacitás alapján nem összecserélhetők.
Van amelyik sűrűbb, van amelyik hígabb.
Nincs jelentős árkülönbség közöttük, én biztosan nem cserélgetném össze őket, mert könnyen előfordulhat, hogy a minőség látná a kárát. -
Epson tintatartályosnál a tinták egyformák-e különböző típusok esetén?
Van most pár ilyen nyomtató a cégnél és nem egyformán fogynak a festékek. Van 101, 103, 664 feketéből.
A nyomtatókon a beöntőrész más így a 101 és 103 alapból nem cserélhető fel. (L6160, L355, L365, L3110)
Most fogtam a 103 fekete tonert és leszedtem a fejét, ráraktam a 101-esét így fel tudtam tölteni egy másik típust, már a felét elhasználták, látszólag ugyan azon minőségben nyomtat.
Van valahol leírás hogy ezek a tonerek egymással cserélhetők-e vagy csak a gyártó szívat hogy vegyem meg a többféle tonert?
(hozzáteszem nem nagy tétel mert ennél olcsóbban nem lehet nyomtatni, de zavar hogy ennyi féle toner van) -
palocz
tag
Sziasztok szép estét mindenkinek. Segítseget szeretnék kérni 1 Epson workforce wf-3620 géphez. Olcsón hozza jutottam ehez a nyomtatóhoz. De sajnos beüzemeléskor nem volt hajlandó semmit sem nyomtaatni. Csak az üres pappír jött ki. Hívtam az eladót, mondta hogy lehet beszáradt a fej, mivel régóta nem volt használva. Kivettem a fejet, de a hüjeségem mit pucolás közben eltörtem a fejet. (Tudom, azt kérdezitek hogy) Vettem egy másik fejet bele, de azzal is ugyan ez a hejzet. Csak üres lap jön ki. Rendeltem vadi uj patronokat hozzá. Lehetséges hogy a patron is be van száradva, és azért nem nyomtat? Mivel a gép mutatja hogy még félig van a patron. Találkozott már ilyennel valaki? És tudja mi a megoldás? Előre is köszönöm a válaszokat
-
Ganz-[HUN]
addikt
Beszáradt fejjel befürödhetsz gőztisztító és ultraszónikus tisztító nélkül nagyon nagyon csúnyán. Utóbbiból majd egy 48kHz-es jön nekem hó vége felé. Majd azzal a félbemaradtakat meglátjuk mik történnek. 48kHz éppen a határmezsgye arra hogy valamit kitakaíthat.
Én eredméneym:
Alapvetően pigmentes gépek (ezeket nehezebb általában kitakarítani)
-4db Stylus DX44x0 - 1db fej amin a színesek jók, a fekete pedig össze-vissza pisil. A többi a tanulásom oltárán bukott el. Nyugodjanak békében. Ezeken tanultam meg Epson nyomtatót szerelni annélkül, hogy az szétb*sznám.
-3db Stylus SX205/DX7400 - Feketében egy vagy két fúvóka kicsit kereszbe pisil, magentából egy komplett sor hiányzik nozzle checkben legfelül, de fotó minőségben nem befolyásolja a nyomtatot észrevehetően, viszont gyorsabb módokban látszik. Egyetlen egy darab SX-205 ami egyben maradt. A többi gép alaplap hibás.
-2db SX-125 - 1db 100%-os lett, és egy darabnak a cyan össze-vissza pisil, az egyiknek a scanner unitja feszt széthullik.Dye-tintás gép:
-1db ET-L120 - Egy darab cyan fúvóka nem akar megindulni és ettől Már csíkóz fotó módban (wtf, a régi epsonoknak egy sor fúvóka se nyikkant meg nozzle checken), és kicsit úgy tűnik kuszán fúj a feketéje. De ezt leszámítva ahhoz képest hogy milyen volt, elég szépen megindult. Holnap neki esek gőztisztítóval, meglátjuk mit eredményez. -
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Lehetőségem lenne 2 db epson stylus photo 1400 nyomtatót vennem 10.000 ft-ért. Az alábbiakat lehet tudni:
-működik mindkettő.
-az egyikben nincsen nyomtatófej.
-a másikban van fej plusz ciss rendszer, de be van száradva tisztogatni kell az eladó szerint.Jelenleg pont a3 epson nyomtatóra van szükségem, de nem szeretnék befürödni, hogy szemetet veszek.
Jelen állapotukban lehetséges tesztelni, hogy valóban működnek?
Szerintetek ez jó vétel lenne? Mennyibe kerülne kb működésre bírni őket vagy legalább egyet?
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
kenyerr #8653 üzenetére
Fej keretét kell letakarítani, és a parkoló részét. Csupa por és dzsuva lesz. Ha tiszta, akkor jó is lesz. Igen, a fejet ki kell venni mindenképp, hogy le tudd alulról takarítani. A fúvóka lapot nagyon óvatosan itasd inkább, ne húzd, mert abból csúnya dugulás is lehet ha eldugítod a húzgálással. És meg kéne nézni, hogy a parkoló "dugópumpa" végzi -e a dolgát. Waste ink pad mennyire van tele? Felülről csöpög bele L120-nál, nem hiszem hogy ez lenne a baj. Fejtisztítás nem kell ha rendszeresen van használva a gép, mert sok tintát nyom mellé a waste inkbe, csak azért hogy ne kelljen fúvókát takarítani. Szépen tisztán tartja magát. Hallani is lehet a sípoló hangot amikor kinyomott egy oldalt.
-
kenyerr
tag
válasz
Ganz-[HUN] #8650 üzenetére
Amikor rájön, hogy pacát hagy a papír szélén, akkor a fúvókaellenörző képen még nem látszik semmi hiányosság.
Habár azóta már előjött olyan hiba is, hogy elkezdett csíkozni (kihagyott pár sort) és olyankor bizony szinte egyszerre az összes színnél látszódott valami. De 1-2 fejtisztítás után rendbe jött. Eddig egy hétnél több nem telt el nyomtatás nélkül (színes kép).
Másik típusú hiba, amivel már kétszer találkoztam, hogy egyszer csak elkezdi a papír sarkát felgyűrni. Amennyire láttam, a nyomtatófejbe akad bele. Talán nem húzza eléggé bal oldalra (szemből nézve), amikor behúzza a lapot nyomtatásra. Ha igen, ezen lehet valami állítani?
Ebből a begyűrögetésből pár lap múlva az lesz, hogy teljesen beakad és ki kell rángatni kézzel -
Ganz-[HUN]
addikt
Próbáld. De kis szalmiákszeszt szívj hozzá fel. Max 1-1ml-t. Próba szerencse. De ne aggódj, filléres tétel hozzá a fej viszonylag (~8000Ft)
Én viszont beruháztam egy 48kHz-es ultraszónikus tisztítóra ami talán pont elég lesz valamire, vagy sem, de inkább az utóbbi. Van otthon egy stóc epson, kísérletezgetek majd szépen.
Alkoholos-ammóniás áztatást próbálnám meg inkább, és nyomatni keresztül rajta folyamatosan a löttyöt. De inkább szívasd. Nyom, szív, nyom, szív. ezzel szórakozz legalább 20-40p-et. talán helyrejön.
Ha gondolod... 2-a után érek külföldről haza, megpróbálkozhatok vele. írj privátot ha érdekel...
-
ttrap
tag
Sziasztok!
L110 nyomtató fúvóka problémával küzdök. A fúvóka ellenőrző kép folyamatosan hibás. A cyan színen kívül a további színeknél több fúvóka is hibát mutat az ellenőrző képen. Próbáltam tintasugaras nyomtatóhoz való tisztítófolyadékkal fecskendős megoldással többször tisztítani, de eredménytelen volt. (Patronok légtelenítése is megtörtént.)
Az az ötlet jutott eszembe, hogy valami erősebb oldószer után nézek. A munkahelyemen elérhető anyagok: 96%-os etanol vagy Metil-etil-keton (Videojet V705D) lenne, amit ipari tintasugaras nyomtatókban használnak a cégnél. Ezekkel merjem megpróbálni a tisztítást vagy ezekkel garantáltan hazavágom a nyomtatófejet? -
Atish19
őstag
Sziasztok. Egy szaki segíthetne nekem, mert már nagyon el vagyok keseredve. Epson SX235W nyomtatóval egyszerűen nem bírok. Alig tudom felcsatlakoztatni a hálózatra. Ilyenkor fél órákat szívok mire nagynehezen sikerül (sima wps illetve wps pin-el is próbálkozok) aztán amint kikapcsolom szépen el is felejti. Minden bekapcsolásnál csak szívás van. Router: Asus AX92U, de Huawei AX3 Pro routerrel is ugyan ezt csinálta. Próbáltam állítgatni a titkosítást, kikapcsoltam a 6-os wifit, de semmi nem segített. Valakinek lenne ötlete? Rendkívül sokat segítene
-
PociAti
őstag
A pigmentált tinta felépítése összetettebb, minta vízbázisú tinta, ami a stabilitásra negatívan hat. A nyomtató festéknél elsősorban gyanta bevonattal oldják meg, hogy ne ivódjon be a papírba.
Valamint a nyomtató élettartamára nincs jó hatással a pigmentált tinta. Rendszeres használat mellett, a pigmentes nyomtatókat szintén jó sokat bírnak, ha használatból eredően létrejön az öntisztítás, de állás esetén hajlamosabb a beszáradásra. A papír felületén kifejtett pozitív tulajdonsága az, ami a fej esetén előnytelen.
-
Woodward
újonc
Sziasztok! Szerintetek melyik a legjobb nyomtato, ha szines A4-es meretu fenykepeket szeretnek nyomtatni? Van valakinek esetleg tapasztalata?
-
atala
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN] #8644 üzenetére
A dye, és a pigmentes tinta is vízbázisú, ezt jól tudom.
Attól, hogy vízbázisú, még nem feltétlen oldódik fel ha már teljesen megszáradt. -
atala
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN] #8642 üzenetére
Szerintem semmivel sem szárad jobban mint a dye tinta. Ha beszáradt egyiket sem oldja a víz.
-
atala
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN] #8639 üzenetére
Van már pigmentes Ecotank. [link] Az más kérdés, hogy mennyibe kerül. 330 ezer Ft.
Fényes fotó nyomtatáshoz nem jó a pigmentes tinta, mert nem szívódik be a lapba, így elkenődik. Matt fotópapírnál jó, de nem lesz olyan részletgazdag mint a dye tintánál. Igaz, lehet, hogy ezt szemmel nem veszed észre.
Egyébként simán tehetsz a dye nyomtatóba is pigmentes tintát. Én az L805 nyomtatómat már lassan 4 éve használom pigmentes tintával.PociAti:
Kifejtenéd miért megbízhatatlanabb a pigmentes tinta? -
PociAti
őstag
válasz
Ganz-[HUN] #8639 üzenetére
Nincs.
Megbízhatatlanabb.
Nem, nem jobb. -
fiesta14
tag
Hali! van egy epson stylus dx 8450esem . az egyik szin szerinte kifogyott de a fekete még jó de fekete nyomtatást nem találom a menüjében sehol. hol lehet beállítani? vagy esetleg reset program ami jó hozzá és nem fizetős? mert után töltöttem azt a kifogyott patront de úgy érzi hogy üres még mindig .
-
-
morgulfz
tag
Sziasztok!
Van egy L210 es nyomtatónk ami fekete színt nagyon csíkosan olvashatatlanul nyomtat. De csak a feketét.Kérdésem az lenne, hogy a videoban látott fecskendős módszer megoldaná a problémát, mert a szervizben ~45 ezret mondtak telefonon javításra.
Illetve melyik mostani wifis típust ajánlanátok dokumentumok és fényképek nyomtatására?
Köszönöm
-
Zazie2
csendes tag
Sziasztok! Epson SX-410 nyomtatóhoz honnan érdemes utántöltő tintát rendelni, tölthető patronjaim vannak. Mind a négy szín kellene.
-
HEAHEA
aktív tag
Sziasztok! Nyomtatót keresek, főként az itthoni fényképek kinyomtatásra. Néztem az L3070-est, viszont az már kifutott széria. Annak ellenére, hogy nem fotónyomtató az itteni teszt szerint: [link] pariban volt a célnyomtatók mellett a nyomatok tekintetében. Néztem az L805-öst és az L3160-ast. Az előbbi nem tudom mennyivel csinál szebb képeket , megéri-e az árkülönbözetet az utóbbival szemben?
-
Andorás
újonc
epson sx125-ben hogyan kell nem kiürült patront cserélni?
-
Wendelke
aktív tag
Üdv!
Van egy Epson L382-s nyomtatóm, amivel semmi problémám nincsen, de:
Néha szoktam fotót nyomtatni, így vettem hozzá "Epson Premium GLOSSY Photo Paper 255 g/m2" amire szépen nyomtat.
Mivel más fórumon is javasolták, így vettem az Aldiban egy Office nevű, fényes 240 g/m2 fotópapírt, (mindkettő A4-s méretű), de sajnos az Aldisra nem hajlandó nyomtatni.
Hiába töltöm be, áthúzza, majd kiírja, hogy nincs benne papír. Ez miért lehet? Felismeri a nyomtató, hogy nem Epson papír van benne? Van erre valami megoldás. Ja és a nyomtatás során csak az Epson Matte és Glossy papír választható ki.
Köszi!
-
gezatata
aktív tag
Sziasztok!
Az Epson M5190 nyomtatóm a hátsó/fenti tálcából kettesével húzza be a lapot szinte mindegyik lapnál.
Van valakinek tapasztalata mi okozhatja a problémát? -
PociAti
őstag
Az árukereső szerint megjelenésekor 79.900 Ft volt az ára 2015-ben, és 4 éven át árulták, kicsit csökkent az ára.
Az, hogy pár webáruháznál irreális ár szerepel, azzal nem kell foglalkozni. Talán nincs is azoknál készleten, vagy pénzmosási szándékkal vagy egyéb trükközés miatt szerepel ott ötszörös áron.
Kb. 6 éve gyártották a gépet, új állapotban sem mernék 30.000 Ft-nál többet adni érte. Állapotától függ, hogy egyáltalán van-e értéke, vagy csak elektronikai hulladék. -
cotag
senior tag
válasz
Earl_Muttley #8620 üzenetére
Használtan mennyit érhet egy két éves ilyen nyomtató?
-
cotag
senior tag
Srácok ennek ez a valós ára????
[link] -
Szeki80
friss újonc
Nem éri erős fény,sem hő,a pozicionálás is rendben.Valszeg marad a szervíz.
Köszönöm -
PociAti
őstag
válasz
Szeki80 #8616 üzenetére
És a nyomtatót tényleg erős fény éri? Mert ha igen, akkor az okon kellene változtatni, nem pedig szoftveres megoldást keresni rá.
Csak tippelni tudok, de lehet hogy pozicionálás miatt, valamilyen optikai érzékelő igényli, hogy ne érje erős fény, ami a működést zavarja.
Közvetlen fény általában nem kíván mennyiségű hővel párosul, ami a fejek idő előtti beszáradásához is vezet. Azzal kinyírhatatlannak hitt nyomtatókat is szeméttelepre lehet küldeni. -
Szeki80
friss újonc
Sziasztok!
A problémám a következő lenne.Van egy kb.féléves Expression Premium XP-900 as színes nyomtatóm.Eredeti Epson driverekkel és szoftverekkel lett telepítve,windows 7 enterprise 32 bites operációs rendszerrel.Az elektronikus kijelzőn a következő hibaüzenet fogad rendszeresen:A nyomtatót erős fény éri.Zárja le a szkennert.Emiatt a nyomtatás nem indul el,vagy csak ritkán.Újratelepítéssel,beüzemeléssel is próbálkoztam már.A szkennerfedél sérülésmentes,jól záródik.Erre esetleg valaki tud megoldást?
Szeki
-
Hello12
újonc
Szia lamiki!
A Disable Epson Status Agenthez nem tudok pipát tenniAz baj?
-
apaszka
veterán
Sziasztok!
Régebben volt szkennel program DX6050 re mi Magyar volt,és tökéletesen működött!
Nem találom sehol!
Tudna valaki segíteni ebben? Akár kompelett telepítő CD is jöhetne ...
Köszönöm előre is! -
civisagro
friss újonc
Sziasztok!
Vettem most egy Epson L3150 nyomtatót, és olyan gondom lenne vele, hogy a nyomtatón lévő gombokat használna nem tud szkennelni, meg se mukkan. Elvileg ha egyszerre megnyomom a fekete és színes másolás gombját, akkor USB-n keresztül csatlakozva tud szkennelni PC-re. Event Manager és Epson Scan 2 is telepítve van, elvileg jól van beállítva minden, ahogy a használatiban is szerepel. Hol lehet a gond?
Köszi előre is! -
Nagya21
addikt
Üdv Mindenkinek!
Eddig nagy elégedettséggel használtam-ok egy Epson L210-est, de egy ismerősöm keresett hasonló nyomtatót, elképedve láttam, hogy 52000huf alatt nincs combi gép.
Aztán a nemhülyéknél találtam Canon G2411-et 36K-ért, mondom tartaléknak jó lesz, enni nem kér..... -
apaszka
veterán
válasz
Patrik epson #8607 üzenetére
6050 esem van, ilyent nem szokott művelni. Egy fajta patront használok hozzá ami olcsó is.
-
PociAti
őstag
válasz
Patrik epson #8607 üzenetére
Ha minden patron eredeti, akkor nem szokott ilyen probléma lenni. Viszont ha már egy is közülük utángyártott, akkor várható ilyen jellegű hibaüzenet. A chipek cseréjével (átmenetileg) orvosolható.
-
Patrik epson
kezdő
Sziasztok az lenne a bajom az epson stylus dx6000 rel hogy ha berakom az összes tintapatront akkor mindegyiket üresnek érzékeli de ha csak 1gyet akkor jól érzékel (3teli egy kivéve) mi lehet a probléma?
-
WJA
újonc
Helló! Van egy L850 tip. nyomtatóm, amit szétszedtem (nem előszőr) fejtisztítás céljából, de most összeszerelés utáni indítás alkalmával folyamatosan megáll "papírelakadás a készülékben" hibaüzenettel, úgy, hogy nincs is benne papír. Ha valaki találkozott esetleg ilyen probélmával kérm segítsenn rajtam!
-
dzsordzs69
senior tag
Sziasztok!
Van egy ZTE F668 routerünk és ezt szeretném valahogy összehozni egy Epson XP-245 nyomtatóval. A nyomtató doksija két lehetőséget ad:
1. nyomjam meg a hozzáférési ponton a wps gombot, míg villogni nem kezd a hozzá tartozó led, majd a nyomtatón egy gombkombinációt követően elvben csatlakozik a wifire. Viszont hiába nyomom a wps-t a routeren nem reagál rá. A konfig oldalon a wps pbc módban van (jelentsen is ez bármit...). Így ezzel nem jutok előrébb.
2. a nyomtatón egy gombkombináció után "két percen belül írja be a hozzáférési pont számára a hálózati állapotlap (WPS-PIN Code) oszlopában található pin kódot (nyolcjegyű szám)". Ezt hová kellene beírnom, mert sehol nem találom?
Esetleg valami más ötletetek van?
Köszönöm -
atala
Topikgazda
Ebay-ről vettem. Már nem most volt, így nem tudok linket adni. A lényeg, hogy olyat vegyél ami korlátlan használatú. Olyat is árulnak, hogy korlátlan, de csak 1 gépre jó. (1PC) azzal az a gond, hogy ha valami egységet cserélsz a számítógépben, akkor már nem fogja elfogadni a telepítésnél a gép. Jártam már így, hogy megvettem előre, amikor meg használni akartam, akkor nem tudtam.
Vásárlás után az eladó küld egy linket, ahonnan le tudod majd tölteni a programot.
A Wic resetnél a felugró ablakban a felső százalékot kell nézni. Nekem ez most 16,53%
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest