Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Értékesítené a nemrég felvásárolt ZT Systems gyárát az AMD?
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
Sziasztok!
Régebben volt szkennel program DX6050 re mi Magyar volt,és tökéletesen működött!
Nem találom sehol!
Tudna valaki segíteni ebben? Akár kompelett telepítő CD is jöhetne ...
Köszönöm előre is! -
apaszka
veterán
válasz
Patrik epson #8607 üzenetére
6050 esem van, ilyent nem szokott művelni. Egy fajta patront használok hozzá ami olcsó is.
-
apaszka
veterán
Sziasztok!
Van egy DX-6050es nyomtatóm.
Van usb csatlakozó az elején.
Miként tudnék ezen keresztül nyomtatni telefon segítségével?
Note9 a telefon. -
apaszka
veterán
Én is vettem csütörtökön , bár keddre ígérte a szállítást!
De a szivacsot ki kellene cserélnem, Viszont láma vagyok ,hogy a fej alatt levő az mit csrélni kell? Azt a múlkor átmostam igaz kiszedés nélkül! Nem találtam sehol segítséget akár videóst a szétszedéséhez a DX6050 nek! Ameddig sikerült bontottam,de tovább nem mertem! -
apaszka
veterán
Sziasztok!
epson adjustment ->Dx 6050
Szeretném nullázni a nyomtatóm számlálóját,de sajnos Kommunikációs errort dob Kód:21000068
Nem bírkózom meg vele,és a felségemnek meg nyomtatnom kellene a sulihoz -
apaszka
veterán
Sziasztok!
Van egy DX6050 es nyomtatóm.
Eredeti cd-je van esetleg valakinek,vagy fel tudja tölteni valahova akkor ki tudnék írni?Köszönöm
-
apaszka
veterán
Ott valami más van!
Minden nyomtó tud fotót nyomtatni amibe van tinta!Én a drága tipusokról réptem ,Epson szerintem nagyon jó!
Én már a másodikat használtan de tipus függően vettem!
Így nincs meglepi!
3-max 5000 forintért veszem a nyomtatót!
Csak a suli miatt kell,de a fotó nyomtatás is nagyon rendben van a LIDLs papírral!
Csak ámulok! -
apaszka
veterán
Sziasztok!
DX 6050 driver lemezt Magyarul tudót,hol tudnék beszerezni,vagy letölteni?
Mi a netról nekem lejött,nem Magyar,mi annyira nem gáz,de egyszerűen sok hiba van bennne! Hol nyomtat,hol nem,és nem tipusazonos..... -
-
apaszka
veterán
Sziasztok!
BUÉK mindenkinek!Kérdés:
Újra kellett rakom a laptopot.
Az miért van, hogy a borïtékot üresen nyomtatja a jobb oldalon. Bal oldalon nyomtatja az üres helyre.Az Axel nyomtatvány kitöltő programot használom régóta. Mindig jó volt. Kivéve tegnaptól!
Win 10
Nyomtató Epson Stylus DX 7400 -
apaszka
veterán
Üdv!
[link] erre nem tudtok mondani valamit? Sürgős lenne! -
apaszka
veterán
Sziasztok !
Van régóta egy Epson DX 7400 nyomtatóm.
Tegnap elkezdte,hogy a szkennel pdf formátumban nem ment semmit el!
Ujra raktam a szoftvert is de semmi!?
Mi lehet a baj JPG,TIF ok de pdf nem! -
apaszka
veterán
Sziasztok!
Azt szeretném tudni, hogy adott egy dx7400 as nyomtató.
Van usb csatlakozás is rajta. Szertnék nyomtatni telefonról doksikat. Ez lehetséges, vagy milyen app kell hozzá? Amiket letöltöttem az áruházból, azok WiFi csatlakozást támogatnak.Létezik erre valami megoldás?
Esetleg ha számít Note4 től lenne szó. -
apaszka
veterán
Szeretném mondani, hogy a múltkor mutattam az új chip -es patronokat.
Nagyon jól viselkednek. Komolyan mondom tuti jó! Sokat nyomtattam velük, és semmi anomáliák nincsenek. Nincs random kifogyás, hitetlen gubancok. Most elmegyek, és még veszek belőle.[link] -
apaszka
veterán
Normálisan szoktam leállítani,és mindent.
Viszont egy 6 soros szöveg nyomtatás után az újj patronok egy része kifogyott,aztán ki be vétel után már nem volt kompatibilis a nyomtatóval.
Másnap próbáltam bekapcsolni,és a feketét nem tartotta tetszőnek. Sebaj bele raktam egy újat! Akkor meg magnettára panaszkodott. abból is beraktam újat,de változatlan lett,csak még a kék sem tetszett neki!Na mind zsír új ment bele. elindult végre! Na mondom nyomtatok gyors egyet. Mire nyomtatáshoz értem,már nem volt a patronok nagy része kompatibilis megint. Megjött a chip reseter,de hiába mutatta a zöld led,hogy faxa,ezelk már soha nem lettek elfogadhatóak neki! Itt álltam 10 új patronnal de nyomtatni semmi!
Aztán vettem itt Mór-on ezeket a típusokat! Azóta minden rendben! Nyomtattam vagy 5 szüveges oldalt,de semmi para részéről!
Ezen olyan kis csepp alakúak a chip nyáklemezre mart érintkezők! [link]Az előzőkön meg ilyenek voltak Persze biztosan nem számít?!
-
apaszka
veterán
Nekem megoldódott a hasonló problémám!
Nem rendelek többé neten. A rendelt csomó patronok chip.jét nem szerette. Itt helyben egy üzletben vett patronokkal tokéletes ,ráadásul olcsóbb is !Ezt rendeltem előszór, de csaj a gond volt vele. Ugyan azokat csinálta mint neked! Már majdnem szétvertem nyomtatót!
Aztán bementem egy barátom üzletébe más célból de rákérdeztem nála mennyiért van patron csomag?
Mikor mondta csak lestem.
Haza jöttem,és egy hétig teszteltem. Minden frankó,így vettem még négy csomaggal! -
apaszka
veterán
ziasztok!
Van egy Epson DX7400 nyomtatóm. Új patronokat raktam bele a hét elején. Egy fotó lett nyomtatva velük,és ma bekapcsolás után már a feketét üresnek látta,és miután megmozgattam,már a másik szín nem tetszik neki. Az érintkezőket kontakt tisztítóval hétfőn megtisztítottam. Mi lehet a baj, hogy random " kifogynak a tinták", és persze nem is alatt nyomtatni?
Köszönöm előre is válaszotokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterséges intelligencia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- Milyen processzort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest