- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
Aha, 8000 az már más. Nekem nem kell mindig a nyomtató, nem baj ha kiesik egy-két hét. A pénz már inkább, úgy vagyok vele, inkább ha 1-2 ezerrel olcsóbb, akkor azt választom, aztán a többit oda adom a Fiamnak
Bár nem tudom hova kell vinni (tényleg, hol csinálják?), meg amíg garanciás, addig úgyse csinálom házilag. Addig meg hátha lesz valami resetter erre is
Szervizközpont keresése: No results found, please try a different search
WTF
-
nyikszi
őstag
Köszi, de ez mitől olcsóbb? Kb. ugyanannyi, mert írtátok régebben, hogy kb. 5000-ért cseréli az Epson a hulladéktartályt. Vagy a resetet többször is fel lehet használni? Egyébként az L386-os nincs is fent, megint sikerült olyanba beruháznom, amit házilag nem lehet buherálni?
Köszi Atala neked is.
-
atala
Topikgazda
A fúvókák nagyon apróak. Elég egy parányi por szem, és eldugul. Ennyi por simán bejuthat a tartályba töltéskor. Ezt a kis por szemet a fejtisztítás kilöki.
Ha minden fúvóka rendeben van, akkor nem kell tisztítani. Öblíteni meg pláne nem, mert annál nagyon sok tinta fogy el, és a hulladék tartály is telítődik vele.
Én amikor látom, hogy csíkoz, akkor csinálok egy fúvóka tesztet, és ha hiányzik egy vonal is, ráengedek egy tisztítást. Ilyenkor mostanában bedugul mellé még 10 fúvóka (meg ne kérdezd miért), de a második, harmadik tisztításra rendbe jön. Kb 1-2 havonta eljátszom ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest