-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudY
addikt
válasz
tothjozsi96 #8434 üzenetére
Van megadva a csomagoláson Best before dátum. Túlkészleteztem még 2018-ban, most töltöttem fel ismét minden színt (04.2019.) nincs velük gond.
-
RudY
addikt
válasz
nyikszi #7552 üzenetére
Én még 8 ezerről tudtam, de ez messze nem biztos. A különbség úgy jön ki, hogy ez - elméletileg - egy végtelenített megoldás, tehát ha megtelne a külső tartály, akkor legfeljebb üríteni kell. Nálam ebben is szivacs van, egyszerűen kidobandó. Ezen kívül tehát csak a szoftverrel kell nullázni.
Az utángyártott tinfagó szivacs egyébként 4900 (2 db), panelell együtt 5800 (2 db).
Nekem se igazán az szervizes ár a szívás vagy magas, hanem a kieső idő, mivel rohangálni kell és addig nem tudok nyomtatni... bár egy régi Canon így is áll vésztartalékban valahol a pinyóban
Ja és igen, úgy látszik valóban pont olyat sikerült kifognod. -
RudY
addikt
válasz
nyikszi #7549 üzenetére
L365-höz én tőlük rendeltem a teljes szettet: OctoinkJet
Kapható természetesen több változathoz is, szoftverrel vagy külön, vagy csak a szoftver stb.
Aki nem akar szerelgetni, az tud venni szivacsot a panellel együtt, aminek a cseréje kb. 5-10 perces művelet (1 csavar rögzíti). Hamarabb megvan és tisztább a folyamat, mint pl. a tinta utántöltése. Ezután jöhet a szotveres beavatkozás. A szervizben tulajdonképpen ugyanez történik, de házilag természetesen gyorsabb és talán olcsóbb is, főleg akkor, ha ebay-ről van beszerezve az utángyártott szivacs (panellel vagy anélkül). -
RudY
addikt
Igen, én is ezt tapasztalom a rendszeres fejtisztítás alkalmával, hogy az első után rosszabb lesz, szükséges még 2-3 menet.
Nálam nem probléma az öblítés sem (persze nem használom fölöslegesen és ész nélkül), mivel az elhasznált tinta is külső tartályba kerül, ahol brutálisan nagy a tárhely -
RudY
addikt
válasz
david199801 #7532 üzenetére
Mitől dugulhat el egyébként, vagy ez x idő/mennyiség után törvényszerű?
Esetleg a szöszmötölő, gyenge minőségű papírtól?
Havi 300-400 oldalt nyomtatok (90% szürke), de havonta ráengedem a fejtisztítást és a tintaöblítést is. Így is várható a dugulás vagy ez csak időhúzás? -
RudY
addikt
válasz
AxBattler #7505 üzenetére
Én eleve a Wi-Fi-s változatot választottam (előző széria L365), mivel bekapcsolt PC nélkül is bármiről lehet nyomtatni (laptop, tablet, mobil), így abszolút ki is van használva a funkciója, akár vendégnek is.
Természetesen a saját igényedtől függ, hogy ki tudod-e ezt használni. -
RudY
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Megújult a PROHARDVER!
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fűnyíró topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest