Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! Mit rontok el? Új gép, nyomtatás megy wifiről, de a szkennelés nem. Epson L386-os nyomtató. USB-ről megy, de az nem nyerő. Az előző gépen ment simán.
-
nyikszi
őstag
Aha, 8000 az már más. Nekem nem kell mindig a nyomtató, nem baj ha kiesik egy-két hét. A pénz már inkább, úgy vagyok vele, inkább ha 1-2 ezerrel olcsóbb, akkor azt választom, aztán a többit oda adom a Fiamnak
Bár nem tudom hova kell vinni (tényleg, hol csinálják?), meg amíg garanciás, addig úgyse csinálom házilag. Addig meg hátha lesz valami resetter erre is
Szervizközpont keresése: No results found, please try a different search
WTF
-
nyikszi
őstag
Köszi, de ez mitől olcsóbb? Kb. ugyanannyi, mert írtátok régebben, hogy kb. 5000-ért cseréli az Epson a hulladéktartályt. Vagy a resetet többször is fel lehet használni? Egyébként az L386-os nincs is fent, megint sikerült olyanba beruháznom, amit házilag nem lehet buherálni?
Köszi Atala neked is.
-
nyikszi
őstag
Nekünk l386-os van, meg vagyok elégedve vele. A nyomatok jók, bár az előző canon nyomtatohoz képest a fényképek nem olyan szépek, de ne eszeveszett nagy különbségre gondolj. Az meg fotonyomtato volt kifejezetten, csak megadta magát.
A két Epson között sincs nagy különbség
[link]Az l386-os újabb kiadás, így pár paraméterben jobb.
A tinta még alig fogyott nálunk, kb. 500 oldalt nyomtattunk február óta, főleg fekete színt használva, de azért színes is akad.
-
nyikszi
őstag
válasz
andrasferenc #7101 üzenetére
Én az előző Canon nyomtatómhoz hasonlítottam. Nem vészes egyébként, meg lehet csak én képzelem bele. Ugyanaz a papir amit eddig használtam. Féltem hogy nem viszi, mert 260 grammos, de szépen vitte
-
nyikszi
őstag
válasz
Petyus87 #7098 üzenetére
Szia! Én ugyan L386-ot vettem, még nincs 2 hónapos, de az biztos hogy takarékos. Nem nyomtatunk olyan nagyon sokat, de még szinte semmi tinta nem fogyott azóta. Pedig volt színes is bőven, na meg fekete-fehér is. Én elégedett vagyok vele. Egy negatívumot mondanék, hogy a fotók nyomtatása nem olyan szép. Én személy szerint kicsit jobbat vártam volna, persze ez nem fotónyomtató és téged ez nem is érint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology routerek
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest