- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- Steam Deck
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdseldon
csendes tag
Sziasztok!
Örülök hogy találtam egy "aktív" fórumot ebben a témában
Szóval az lenne a kérdésem hogy az ESTI proginfo könnyebb vagy nehezebb-e mint a NAPPALIS proginfo?
Ezt nyilván olyan tudja a legjobban aki járt mindkettőre (vagy eseteg esti-s ként sok nappalist ismer)
azért kérdezem mert régi progmatról van 71 kreditem csak nem úgy álltam hozzá ahogy kellett volna:\ viszont szeretném befejezni, főleg ESTI-ben gondolkodom hogy dolgozhassak mellette, viszont ha ott tök ugyanaz az elvárás akkor lehet inkább nappalit választom, a jelentkezési határidő Feb 15-szóval addig kell eldöntenem...A lap tetején van egy ilyen hsz:
"Most estin tanulok és nagyon laza az anyag a nappalihoz képest, simán meg lehet tanulni meló mellett"
azt szeretném megkérdezni hogy honnan tudod? jártál nappalira is ugyanitt?Jah és algoritmusokból nikovitsnál könnyű elvégezni és meg is tanul(hat)od, Hajas Csillánál pedig könnyű elaludni
A 4. tágyfelvételes kérdésre: Dékáni kérelem kell hozzá, ez amolyan Joker amit egyszer használhasz el az egyetemen
, meg szokták adni ha ezen múlik az "életed" nem kell aggódni miatta, menj be a TO-ra és ott érdeklődj szerintem.
Üdv -
peterszky
őstag
Lehet tart, csak most a régi-új BSc miatt kavarás van... Az újon már külön van A / B / C numerikus elméletben, ott többen tartanak gyakot meg más a követelmény (= könnyebb
). Meg van egy külön tárgy, amit a 2006-os A-nak hirdettek meg, most minden 2006-os B/C-nek azt kell felvenni. Ezt Krebsz tartja, az újat meg László Lajos. Azért is nem maradt meg pozitívan Krebsz, mert sokat hibázott MatAlapon, ott még ugye észreveszi ember, Num2-n már nem vagyok benne biztos, hogy meglátnám
-
bbazsy
őstag
horvathot nem tudom, de maga a targy jo. es teljesitheto bejaras nelkul is 1 nap alatt (sajnos tapasztalat...) 5 -re, ha nem ijedsz meg a directx szarsagaitol es kulonosebben nem is erdekelnek. ha meg akarod erteni, akkor tessek bejarni, de mindent ugyse lesz egyszeru. amugy hasznos, nekem kb az egyik legertelmesebb bscs gyakom volt. szal tenyleg ajanlom.
jaigen. a directx jatekfejlesztes konyv ertelmes, a masik ami ajanlanak az inkabb grafika savra jon majd jol, ill vida vizsgahoz. remelhetoleg mar rendes shadereket is tanitanak, szal az uj (fekete) a hozza valo.kosa ea -t tartott nekunk, en vegig fostam-rohogtem kb. jo arc ember, bar valoban szet van esve. tessek merlegelni milyen gyakvezt szeretnel. csak ugy mellesleg, adatbazisbol aztan teljesen edes mind1, mert nikovitsnak fent vannak az anyagai NETen, abbol a targy teljesitheto es meg elvezni is fogod.
Peti: Krebszet nem erdeklni sztem. legalabbis nalunk a fegyelem 0 -hoz tartott. amugy erdekes a gyakja, viszonylag gyakran hibazik a tablanal es azt poen eszrevenni. meg igy legalabb valamilyen szinten figyelsz vegig. hegedus nem tart mar gyakot ?
-
nickwearby
tag
"sztem kósa"
Egy kicsit kifejted részletesebben, hogy miért őt ajánlod?
Mert ez alapján: ....
http://markmyprofessor.com/tanar/adatlap/8914.html
Nem tudom..., mi problémájuk lehetett vele? -
nickwearby
tag
válasz
peterszky #4990 üzenetére
Krebszhez beférek, ott a legkisebb a csoportlétszám harminc fővel, a többi magasabb... Az alapból nem igazán jó, ha túl sokan vagyunk. Viszont Krebsz gyakorlata az előadás után van rögtön
Nem fog megsértődni, ha nem jársz be.
Nála voltam gyakon NM1-ből, 2. vagy 3. sorban ültem és összesen
egy előadására mentem be. -
pitkon
csendes tag
Akkor valszeg Kósa marad.
Amúgy valaki meg tudja mondani hogy van-e katalógus az adatbázisok 1. EA-n illetve hogy folyamatos számonkérésű-e a tárgy?
-
aszteriksz
újonc
Miért mondjátok ennyire Kósát Hajas Csilla helyett? Azért, mert Kósa ennyire jó vagy mert Hajas ennyire rossz? Vagy főleg azért, mert Kósa nagyon laza?
Pontosabban: Hajas Csilláról tud valaki mesélni, ha esetleg nála végzett valamit? Mennyire nehéz nála a tárgy (adatbázisok továbbra is)? Azért megtanítja tisztességesen az anyagot? Mert amellett, hogy nem szeretem, ha egy gyakvezér feleslegesen vérengzik nekem azért fontos lenne, hogy azért megtanítsa az anyagot.Már nem adatbázisok, de még egy tanárról kérdeznék, hátha van valakinek személyes tapasztalata: Nagy Tibor Imre.
-
Vilexica
csendes tag
Hellóka,
3d grafikáról mit tudtok, van értelme, érdekes? Horváth Lászlóval, olvastam korábbiakban, hogy nem nagyon szeret órát tartani...
Web-animációról vélemények, Miksztai-Réthey Brigittaval? Őróla abszolút semmi infóm sincsen.
Előre is köszi az infókat! -
peterszky
őstag
Szerintem is Kósa, ha csak gyakjegyre mész, akkor meg Vincellér, de nála sokat nem fogsz megtanulni.
Szerk: Brányit meg kerülni, szerintem elég vészes a gyakja (nála csináltam Adatbázisok 1-et.)
Érdekes lesz ez a Num2 gyak választás, Krebszhez beférek, ott a legkisebb a csoportlétszám harminc fővel, a többi magasabb... Az alapból nem igazán jó, ha túl sokan vagyunk. Viszont Krebsz gyakorlata az előadás után van rögtön
-
pitkon
csendes tag
Köszi az eddigieket is, de rájöttem hogy még Hajas Csilla is tart adatbázisok gyakot.
Így is Kósa a befutó vagy ez változtat a helyzeten? -
amargo
addikt
Sziasztok!
Bajban vagyok, logikából nem sikerült a vizsgám. Már háromszor vettem fel a tárgyat, de csak idén próbáltam meg.
Ha jól tudom van lehetőség kérvényezni 4. felvételt. Ehhez van valami sablon?Köszönettel
amargo -
bbazsy
őstag
válasz
peterszky #4985 üzenetére
én most bmere mennék. vagy külföldre.
amúgy beszarás, h külföldi mscknek milyen programjaik vannak. franciában találtam teljes kép és jelfeldolgozás msct, finnországban műholdvezérlés/programozás (mscről beszélünk, nem 2 tárgyról!!), angliában mérnöki szarok. tök jók. csak náunk nincs egy értelmes program se, remek.
-
bbazsy
őstag
20 credits to go
azért gyönyörűen jellemzni az MSct az is, h 2.5 év alatt végzem el úgy, h 2 teljes évet külföldön vagyok
meneküljetek, nincs értelme.
-
pitkon
csendes tag
Hello!
Adatbázisok 1. gyak-ra kit ajánlanátok?
Lehetőségek: Vincellér, Brányi, Kósa -
bbazsy
őstag
válasz
peterszky #4979 üzenetére
google segít mindenen.
opkutot tartott. nem túl gyors, viszonylag jófej, de fegyelmezni nem tud (valszeg innen van a "fájó" emlék, h mindenki visítozott).
igazából krebsz se szörnyű, de felveheted Szilvihez is nyugodtan, valszeg elmondja majd rendesen és nem lesz genyó.
-
peterszky
őstag
Lerchner Szilvia Zsuzsanna - Numerikus módszerek 2. GY
Róla van valakinek infója vagy inkább Krebsz?
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #4974 üzenetére
Régen jártam erre, te mit tanulsz most?
Nálam még minden a régi, 1 vizsgám tolódott májusra, államvizsga előttre, más nincs. Szakdoli konz is aláírva, már csak meg kell írni készre. 400kreditem van, ha még azt mondja a to kell vmi tárgy, agyonütöm kb szó szerint, ez már nem normális, hogy ennyi kredit kelljen. Szívás volt már ez a szak ennyi kötelezően előírt kredittel.
-
peterszky
őstag
A teszthez tudtam volna adni segédanyagot, de az már késő...
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #4965 üzenetére
Szia, esetleg Kozsik java ea tételeid vannak kidolgozva?
Teszten 1 pont kellett volna, de nem adta meg, a gép osztályzott le, így viszont szóbeli tételekből, a diái meg nem túl bőbeszédűek, mármint azok alapján nem tudom kidolgozni a tételeket kifejtősen (persze próbálkozok, valami már van, csak ez kevés lesz) -
amargo
addikt
Logika kidolgozott definíciói valakinek megvannak? Valahogy nem akar nekem összejönni..
-
peterszky
őstag
Szerintem eddigi legfingatósabb vizsgámat éltem ma át (talán Logika Mama volt ehhez fogható), párhuzamos programozás - Zsók Viktória. Ha lehet választani, szerintem ne nála feleljetek
Hála égnek meglett kettessel, de szerintem jobbat érdemeltem volna (ilyet se sokszor írtam...
)
-
bbazsy
őstag
általában a számolgatós dolgok, még MSc -n is sablon feladatok. ergo X db ilyen példa van a könyvben / leadva órán. 2-3at megcsinálsz, akkor nagyon nehéz teljesen elszállni (mármint a feladatot illetően, számolással ugye bármikor).
[sose értettem, h egy szimpla ZHn hogy lehet megbukni. ki van adva ez meg ez a feladat, meg lehet csinálni n db -ot belőle és kisujjból kirázod a n+1. -et. nem estiről beszélek ahol esetleg erre nincs idő, hanem nappaliról.]közgázhoz ne akard viszonyítani a progmatot, ég és föld. matek tekintetében viszont ég.
-
madve27
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki hogy mi történt a proginf.org oldallal?
Átköltözött-e, ha igen hova?
Üdv -
skoda12
aktív tag
A bevmathoz Járai Antal Bevezetés a matematikába című könyvét fogják ajánlani. Benne van minden, ami a vizsgára kell, én csak eből a könyvből tanultam. Linalghoz vannak jegyzetek az előadó honlapján, szintén elegendőek az 5-ös vizsgához. Linalg gyakorlathoz szerintem érdemes megvenni a Bolyai sorozatból a Mátrixszámítás-t. Egyébként a tanárok nem fogják említeni azt a könyvet, de rengeteg kidolgozott példa van benne. Progalap (és minden info tárgy) könyv nélkül megcsinálható.
-
RDYT3X
újonc
válasz
skoda12 #4951 üzenetére
Szia!
Azt esetleg meg tudod mondani, hogy milyen könyvekből kell tanulni első félévben? Ha jól láttam, akkor esti ezek a tárgyak vannak: bevezetés a matematikába (diszkrét mat.), lineáris algebra, programozási alapismeretek). Valami ajánlás, amit nem árt, ha beszerzek? Köszi. -
RDYT3X
újonc
Köszi az értékes infót, akkor már nem félek annyira.
Arról esetleg nincs valakinek tudomása, hogy nekem most hogy megy a felvételi eljárás? Gondolok itt arra, hogy nekem még a régi rendszeres érettségim van, és az 5. választott tárgyam közgazdaságtan volt. Van már úgymond 2 diplomám (Bsc, Msc), de ebben az esetben nekem ugyanúgy le kell érettségiznem pl. infóból (a matek ugye adott) a felvételihez, hogy bekerüljek? Köszi. -
skoda12
aktív tag
Szia!
Most estin tanulok és nagyon laza az anyag a nappalihoz képest, simán meg lehet tanulni meló mellett (én is teljes munkaidőben dolgozok mellette). A matekból neked eleve sokmindent el fognak ismerni gondolom, ami meg marad, ott már az előadás és gyakorlat össze lesz vonva (X-es tárgyak). Az óraszám és az anyag is csökkentett, nagyon egyszerű példákkal.
-
RDYT3X
újonc
Sziasztok!
Én még (egyelőre) külsős vagyok, bár már remélem, nem sokáig. Most szeretnék felvételizni az ELTÉ-re programtervező informatika szakra, estire, költségesre, mert mellette dolgozom. Azt tudni kell, hogy már van egy okleveles közgazdász Msc-m. Tudtok valami biztatót mondani a sulival kapcsolatban? Lehet ezt a sok matek-rizsát munka mellett tanulni, vagy van rá esély, hogy ugyanúgy szivatnak, mint nappalin?
Köszi az infókat. -
Vilexica
csendes tag
ezer köszi a helpet!
-
Vilexica
csendes tag
köszi újfent.
még egy olyan kérdésem lenne, hogy java-ra mit javasolsz? valami könyv? mennyire javasolt az EA-n ott lenni?
köszke előre is! -
Vilexica
csendes tag
Halihó,
egy olyan kérdésem lenne, hogy mit javasoltok, hogy melyik EA-ra járjak, mert 2 pont egyidőben van sajnos... vagy marad a felváltva járás, s elkérem a jegyzetet mástól. Melyik a kettő közül az, amelyiket az EA nélkül is megértem? (már ha van ilyen) Vagy nincs esetleg valakinek jegyzete, amit kölcsönkérhetnék? :$
Az órák amik ütköznek:
- Formális nyelvek és automaták
- Programozási technológia 1.Előre is köszike a választ.
További szép napot. -
nickwearby
tag
Sziasztok,
Ásványit miért nem ajánljátok?
Algoritmusokhoz bizonyos Nagy Tiborról van valakinek infója?
-
andben
csendes tag
1.-2. :Vmi olyasmi van h meg kell lennie a 60 kreditednek, amit el tudnak fogadni!
Mivel ez kell a felvételihez ezért nincs szintfelhozó ha már felvételiztél és elkezdted!Ha ez a 60 kredit nincs meg akkor nem igazán tudom h mi van elvileg 1-2 félévet kapsz behozd,de ezt igazából nemtom!
3. Támaszkodik a bscre!
4.-5. A felvételin már túl vagyok. Túl lehet élni
Az Msc-ről nem tudok még nyilatkozni! Most kezdem... De sztem megéri!
-
srph25
tag
Sziasztok, jövőre esedékes az MSc felvételim, BME-TTK matematikusra járok, és fontolgatom, h esetleg ide (is) jelentkeznék. Viszont úgy látom progmat már nincsen, illetve beolvadt az info szakba..
Én jó közepesen tok csak programozni, a jelenlegi szakomon jól állok belőle, és ez is amit a legjobban szeretek a tanultak közül, ezért gondolkozom a váltáson, de nem tudom merjek-e belevágni.
A tematika alapján talán a felvételre van esélyem, mert ki tudok választani olyan tárgyköröket, amik elég jól mennek, cserébe viszont a három nagy blokkból a programozáshoz nem sok közöm van... Bepótolni szerintem be tudnám, csak nem tudom mennyi esély mutatkozik arra, hogy ekkora kezdeti ismerethiánnyal elvégezzem a szakot.
Mert, ha nincs sok, akkor folytatom ott, ahol eddig, csak bennem van a félsz, hogy nem fog mindig minden annyira tetszeni/érdekelni...Kérdéseim:
Itt is van ilyen szintfelhozó az MSc elején, hogy BSc-s tárgyakat kell elvégezni? Be is van építve a kreditekbe?
Mennyire támaszkodik az MSc a BSc ismeretanyagára?
Továbbá mennyire durva a szóbeli felvételi, és maga az MSc elvégzése?
És nem utolsósorban: megéri idejönni?Köszönöm mindenkinek!
-
bbazsy
őstag
bocsi, közben én meg mont blanct másztam, nem igazán voltam közelben
szóval h kihez érdemes felvenni az megszűnik, általában egy lehetőséged van. kezdés előtt semmit nem kell tudni, kb ugyanolyan mint eddig. csak mindenki jobban leszarja
proginf / progmat levlistára mássz fel, de én kb nem néztem pár hónapja. msc -n ki kell alakulnia valami baráti körnek, úgy élhető túl mindenféle erőfeszítés nélkül. akkor meg info se kell. konkrétan mi szakirányon lehetünk 8-10 -en, abból 5-6 -al teljesen jóban vagyok, megosztunk mindent, tanulunk stb. szóval ezt kb így érdemes csinálni.
és mindenre beférsz, ez már nem erről szól
-
skoda12
aktív tag
Na most már felvettek egyszerre két céghez is, így egyiket vissza kellett mondanom. 1 hónap training period Hollandiában, utána főállás Budapesten.
1 "A" szakirányossal kevesebb, mivel estin csak "C" van, ha jól tudom. Azért picit örülök, hogy megszabadulok num2-től, viszont lesz Dimat3. -
Lor&
újonc
-
andben
csendes tag
MSC:
Szoftvertechnológia speciális területei modulról hallottam pár dolgot:
Formális módszerek a szoftverfejlesztésben: erre szoktak panaszkodni!
Logikai programozás: pkata is back...! Szal...!Amúgy meg a kötelező tárgyak eléggé a Sike t. úr -féle progtech tovább gondolása!
De igazából én is csak hallottam ezt-azt...!
-
Lor&
újonc
válasz
skoda12 #4928 üzenetére
Szokj hozzá! Ennél látsz még durvább dolgokat is... az eddigi leghamisítatlanabbul magyar élményem az volt, amikor egy cégnél dolgoztam egy olyan programon amit 2 éve fejlesztettek és mikor oda kerültem már másodszor írtak újra (azóta sikerült harmadszor is). Mindezt egy olyan szoftverrel amit 2 programozó megírt volna max egy hónap alatt, ha nem a főnök mondja meg, hogy hogyan kell megoldani, hanem csupán a fícsörök kötöttek....
Egyébként ha még melót keresel szerintem próbáld meg az ibmnél és az ericsonnál, ők általában keresnek folyamatosan embert. És náluk számíthatsz szakmai kérdésekre tömegével. A kollégák számoltak be bináris fa írásról táblán, illetve c-kód parsolásról lapon ;-)
-
skoda12
aktív tag
Ehh. Ezt meg kell osztanom. Ugye 2008 után jelentkező hallgatóknak kötelező 6 hetes gyakon résztvenni. Eleve hosszabb távra keresek munkát, de ez most mindegy. Található egy lista az inf-es oldalon, hogy hol lehet jelentkezni. Kinéztem pár céget, küldtem is cv-t (legyenek A,B és C cégek). Az első jelölt rögtön meg is kért, hogy menjek Győrbe állásinterjúra
-> autoskip. Az nájsz, figyelembe véve, hogy egy pesti egyetem honlapján hirdetnek. Aztán küldtem még mailt B-nek meg C-nek. Eltelt 2 hét válasz nélkül, ekkor telefonon próbálkoztam. B -> elérhetetlen, 3 napon keresztül 30 percenként hívtam őket, senki sem vette fel. C -> telefont felveszik, majd beleközlik, hogy a kapcsolattartó már nem dolgozik ott
(tiszta szerencse, hogy az elte-s információk abszolút up-to-date kategóriába tartoznak). Nagy nehezen berángattak interjúra, meg még néhány másik interjúalanyt ugyanarra az időpontra, így abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy végighallgathattam, mások hogyan nyalnak segget 1,5 órában. Az interjúztatók kb 45 percen át fényezték a céget. A fennmaradó időben irreleváns kérdésekre kellett válaszolni (mi a hobbid szintű kérdésekre kell gondolni). Mindenesetre két jelölt többször is megemlítette, hogy már dolgozik itt ismerőse
. Az interjúztatók természetesen nem olvasták el az önéletrajzokat, így sikerült behívniuk egy olyan embert is, aki teljesen más területen akart dolgozni, őt viszonylag gyorsan lekoccolták. Eltelt két hét és kaptam egy mailt, hogy szakmailag nem feleltem meg. (Azt tudni kell, hogy az interjún mindenki egyetlen érdeklődő szakmai kérdést kapott a másfél órában, semmi teszt vagy ilyesmi.) Ezen picit kiakadtam, mert fél év project tapasztalattal, két beszélt idegennyelvvel, Sun által mínősített programozói oklevéllel, 4.94-es átlaggal, szakmai kérdések nélkül leszűrni, hogy szakmailag nem feleltem meg, az azért erős (nem tudom a többieket felvették-e, az ő szakmai tapasztalatuk: "volt már ilyen órám egyetemen"). Nem mintha egy világ dőlt volna össze, mert másik két multicégnél jelenleg a sokadik fordulóban 2.5x annyit ajánlottak nekem, de nem gondoltam, hogy a kapcsolatok már IT területen is számítanak.
-
erikszilva
csendes tag
én algoritmusból a Kőhegyit javasolnám ha fontos hogy a jóó jegy megdobja az átlagod
mikor én voltam az 1.év nem sikerült,a övetkezöben ujra felvettem,
egy gyerek átment más tanárhoz,és ott megcsináltak konzultácion az elözö évi ZH.t
nekem odaadta megnézni,és csodákat ujra azt adta59 pontos lett
/jegy= 4
a másik ZH-hoz is irtam keveset.ezért lett 4es -
Lor&
újonc
Hali,
van itt esetleg MSc-s aki tudna pár tippet adni a kezdéshez?
-
krmk
csendes tag
válasz
Vilexica #4907 üzenetére
Szia!
Részemről:
Algo: Előttem szólókkal kb. egytértek, azt fűzném még hozzá, hogy én Nyitrait skippelném. Igaz, nem sajt tapasztalat, hanem egy haveré, de a haver egy másik egyetemen linalg gyakvez, és ő azt mondta, hogy eszméletlenül nagyképűen és lekezelően viselkedik. Ez a haver nem szokott alaptalanul mondani dolgokat.
(hogy hogy tanít, azt nem tudom, de ha az embert a hozzáállás kiborítja, akkor jobb hagyni a dolgot)
Logika: Gazdagról van tapasztalatom, ő rendes.
Nummod: Attól függ mennyire vágod. Ha csak túlélni szeretnéd, akkor Bozsik, egyébként Krebsz (vagy esetleg László).
JAVA:
Lengyel tudtommal egy equalst nem tud helyesen megírni javaban (túlterhel és nem felüldefiniál), szóval ő elég távolról kerülendő. Szabóhoz akkor menj ha nagyon vágod eleve, mert ha úgy mész, hogy majd gyakon tanulod meg, azt se fogod érteni, hogy miről van szó, ráadásul nagyon meg is fogod utálni. Sztem a nyerő Zaicsek vagy Neuwirth. Mindketten elég szimpatikusak, Neuwirth nekem tartott is java alkalmazásokat, és nagyon jó volt. (a többieket nem ismerem)
-
-
skoda12
aktív tag
válasz
Vilexica #4920 üzenetére
Úgy tudom törvény van rá, hogy a hallgatók x %-ának tanulmányi ösztöndíjat kell kapnia a nappali tagozaton. Általában 2 körüli átlagra már jár valamekkora összeg. Min-max korlát nincs. 4.97-es átlagra 25600 kaptam ebben a félévben, lineáris képletet használnak, tehát kiszámolhatod, hogy kb mennyit kapnál most az átlagodra.
-
Vilexica
csendes tag
Köszi mindenkinek a válaszokat.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ösztöndíjról tudtuk esetleg valamit? Valami régebbi adatot olvastam, hogy 2.17-es kreditindex fölött adnak, de ez pár évvel korábbi adat, 2007es talán... Szóval erről nem tudtok valamit? Illetve, hogy mennyi lehet ez az összeg, min-max? Bármi, amit ezzel kapcsolatban tudtok esetleg.
Előre is köszike a válaszokat. -
Mawyx
őstag
Nekem úgy tűnt dadog, nem volt egy mondat amit befejezett volna mielőtt másikba kezdett, egészen egyszerűen beszédproblémája van sztem, viszont kedves és jóindulatú, a zh-i évről évre hasonlóak.
Amikor először jártam hozzá, nem voltak diái, vagy nem mutatta meg, idén bemutatott párat, de fel nem tette, járkáltunk hozzá mindig, hogy tegye már fel, felrakta, az tényleg jó, de beszélni akkor se tud.
Infóadásban is a csúcson van, tényleg nem kell nála nyomozgatni semmit, hiányzással nem foglalkozik.
-
cucka
addikt
Nekem nem voltak hasonló gondjaim Tichlerrel, szerintem érthetően magyaráz, bár az tény, hogy elég fura fazonnak tűnik.
(Formális nyelvek gyak után logikából is hozzá jelentkeztem, mert nem veszi túl komolyan a hiányzásokat és szépen kiír minden tudnivalót a zh-król/határidőkről/jegybeiratásról az etr-be, nem kell nyomozni az információ után, szerintem nagyon komolyan veszi a tanítást, ami pozitívum.) -
Mawyx
őstag
visszatértem
-
bbazsy
őstag
ja, 12 kredittel zártam
(vagy 10?!
)
-
peterszky
őstag
válasz
Vilexica #4907 üzenetére
Algoritmusok és adatszerkezetek 1. :
Ásványi; Varga; Nyitrai; Nagy; Giachetta; Máriás; Veszprémi; Kőhegyi;Logika és számításelmélet GY. :
Gazdag; Alagi; Tichler;Numerikus módszerek 1. :
Krebsz; László; Lerchner; Bozsik;Kiss;Programozási nyelvek JAVA EA+GY. :
Legéndi;Szabó; Dudás; Lengyel; Török; Zaicsek; Neuwirth;Formális nyelvek és automaták EA+GY. :
Tichler; Nagy;Ásványi; Gazdag; Hunyadvári; Veszprémi; -
Vilexica
csendes tag
Sziasztok,
pár tanárról lenne kérdésem, mert nem tudom, hogy melyik tantárgyat kitől vegyem fel. Remélem, hogy tudtok ebben segíteni nekem. Kit ajánlotok, s kit abszolút nem? Előre is köszi a segítséget!Algoritmusok és adatszerkezetek 1. :
Ásványi; Varga; Nyitrai; Nagy; Giachetta; Máriás; Veszprémi; Kőhegyi;Logika és számításelmélet GY. :
Gazdag; Alagi; Tichler;Numerikus módszerek 1. :
Krebsz; László; Lerchner; Bozsik; Kiss;Programozási nyelvek JAVA EA+GY. :
Legéndi; Szabó; Dudás; Lengyel; Török; Zaicsek; Neuwirth;Formális nyelvek és automaták EA+GY. :
Tichler; Nagy; Ásványi; Gazdag; Hunyadvári; Veszprémi;További szép napot,
Vilex. -
Vajajava
csendes tag
Üdv! Valaki, aki már művelt ilyet, tud valami infot adni a 4. tárgyfelvétel kérvenyezésről?
A TO-s néni azt mondta, hogy igazolást is kell hozzá csatolni. Ez komoly? -
peterszky
őstag
válasz
drachos #4903 üzenetére
Goto TO, kérsz csekket, elmész infoparkba a postára és befizeted, vissza TO, ott bevezetik az indexbe és ETR-be is.
De figyelj! Ha jelentkezni akarsz más vizsgára is, akkor előtte tedd meg, mert amíg a postától nem érkezik meg az ELTÉ-hez a pénz, addig az ETR letilt a vizsgajelentkezésről...
Legalábbis nekem volt egyszer ilyen tapasztalatom, még jó régen, egyszer kellett 3. vizsgát igénybe vennem ilyen módon (igaz, akkor arra mégsem mentem el).
Vizsgaidőszak nekem véget ért. Korábbiakhoz képest (
) egész jól teljesítettem, "csak" a valszám nem lett meg
Mindegy, úgyis egy plusz év van még a numanal 1-2 miatt... De már látom a fényt az alagút végén
Szép történet volt ez a BevMat2, második félév óta kísértett
-
drachos
tag
Nocsak, 5-6 találat ez volt guglinak mikor keresgéltem
Szóval nem tudja valaki, hogy is van ez a 3. vizsga pontosan? Megkérdeztem előadót, de ő nem tudja, azt mondta. Ugye 2. UV vizsga lenne. Olyat is hallottam már, hogy előtte be kell fizetni a díjat, de azt is hallottam már, hogy majd postázzák a csekket, sőt, állítólag nem is mindig kötelező fizetni a 2. UV-ért. Na most melyik igaz? 23-án lenne a vizsga, addig nem tudom mondjuk hogy fizetem be, egyáltalán hol kell, TO?
Egyébként adatbázisok tárgyról van szó. -
peterszky
őstag
Mai "achievement": sikerült előbb megszereznem és beíratnom egy tárgyból az előadás jegyet, mint a gyakorlatit
(Fordítóprogramok és assemblerek 2.)
Mondjuk kb. 0% esélyt látok arra, hogy nem lesz meg a gyakorlat, mivel a zh-k jól sikerültek, a beadandó meg működik (csak még nem nézte meg Nagy Sára). Azért mókás történet lenne, ha mégse adná meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpársportok
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest