Új hozzászólás Aktív témák

• bbazsy

őstag

horvathot nem tudom, de maga a targy jo. es teljesitheto bejaras nelkul is 1 nap alatt (sajnos tapasztalat...) 5 -re, ha nem ijedsz meg a directx szarsagaitol es kulonosebben nem is erdekelnek. ha meg akarod erteni, akkor tessek bejarni, de mindent ugyse lesz egyszeru. amugy hasznos, nekem kb az egyik legertelmesebb bscs gyakom volt. szal tenyleg ajanlom.
    jaigen. a directx jatekfejlesztes konyv ertelmes, a masik ami ajanlanak az inkabb grafika savra jon majd jol, ill vida vizsgahoz. remelhetoleg mar rendes shadereket is tanitanak, szal az uj (fekete) a hozza valo.

kosa ea -t tartott nekunk, en vegig fostam-rohogtem kb. jo arc ember, bar valoban szet van esve. tessek merlegelni milyen gyakvezt szeretnel. csak ugy mellesleg, adatbazisbol aztan teljesen edes mind1, mert nikovitsnak fent vannak az anyagai NETen, abbol a targy teljesitheto es meg elvezni is fogod.

Peti: Krebszet nem erdeklni sztem. legalabbis nalunk a fegyelem 0 -hoz tartott. amugy erdekes a gyakja, viszonylag gyakran hibazik a tablanal es azt poen eszrevenni. meg igy legalabb valamilyen szinten figyelsz vegig. hegedus nem tart mar gyakot ?

Új hozzászólás Aktív témák