Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
Vilexica
üzenetére
nem ismerem

amúgy http://markmyprofessor.com/ <- ismered? Mondjuk ő itt sincs fenn, gondolom vmi új tanár.
-
proof88
addikt
válasz
Vilexica
üzenetére
Legéndi Java-ra, egyértelmű!!! Nagyon jó!
Lengyel jófej, Vöröst nem ismerem.
Van hogy órán derül ki a tanár.
szerk.: ja igen Szabó Attila ha kisufó akkor ő is jó... de nála még nem voltam de tudom h jófej.

Török Márknál Adából voltam. Amúgy ő is jófej, csak néha morcos az arckifejezése.

-
krmk
csendes tag
válasz
Vilexica
üzenetére
Szia!
Részemről:
Algo: Előttem szólókkal kb. egytértek, azt fűzném még hozzá, hogy én Nyitrait skippelném. Igaz, nem sajt tapasztalat, hanem egy haveré, de a haver egy másik egyetemen linalg gyakvez, és ő azt mondta, hogy eszméletlenül nagyképűen és lekezelően viselkedik. Ez a haver nem szokott alaptalanul mondani dolgokat.
(hogy hogy tanít, azt nem tudom, de ha az embert a hozzáállás kiborítja, akkor jobb hagyni a dolgot)Logika: Gazdagról van tapasztalatom, ő rendes.
Nummod: Attól függ mennyire vágod. Ha csak túlélni szeretnéd, akkor Bozsik, egyébként Krebsz (vagy esetleg László).
JAVA:
Lengyel tudtommal egy equalst nem tud helyesen megírni javaban (túlterhel és nem felüldefiniál
), szóval ő elég távolról kerülendő. Szabóhoz akkor menj ha nagyon vágod eleve, mert ha úgy mész, hogy majd gyakon tanulod meg, azt se fogod érteni, hogy miről van szó, ráadásul nagyon meg is fogod utálni. Sztem a nyerő Zaicsek vagy Neuwirth. Mindketten elég szimpatikusak, Neuwirth nekem tartott is java alkalmazásokat, és nagyon jó volt. (a többieket nem ismerem) -
-
skoda12
aktív tag
válasz
Vilexica
üzenetére
Úgy tudom törvény van rá, hogy a hallgatók x %-ának tanulmányi ösztöndíjat kell kapnia a nappali tagozaton. Általában 2 körüli átlagra már jár valamekkora összeg. Min-max korlát nincs. 4.97-es átlagra 25600 kaptam ebben a félévben, lineáris képletet használnak, tehát kiszámolhatod, hogy kb mennyit kapnál most az átlagodra.
-
peterszky
őstag
válasz
Vilexica
üzenetére
Algoritmusok és adatszerkezetek 1. :
Ásványi; Varga; Nyitrai; Nagy; Giachetta; Máriás; Veszprémi; Kőhegyi;Logika és számításelmélet GY. :
Gazdag; Alagi; Tichler;Numerikus módszerek 1. :
Krebsz; László; Lerchner; Bozsik;Kiss;Programozási nyelvek JAVA EA+GY. :
Legéndi;Szabó; Dudás; Lengyel; Török; Zaicsek; Neuwirth;Formális nyelvek és automaták EA+GY. :
Tichler; Nagy;Ásványi; Gazdag; Hunyadvári; Veszprémi;
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egérpad topik
- Milyen egeret válasszak?
- Tőzsde és gazdaság
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Autós topik
- Xbox One
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)