Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
krmk
csendes tag
válasz
Vilexica
üzenetére
Szia!
Részemről:
Algo: Előttem szólókkal kb. egytértek, azt fűzném még hozzá, hogy én Nyitrait skippelném. Igaz, nem sajt tapasztalat, hanem egy haveré, de a haver egy másik egyetemen linalg gyakvez, és ő azt mondta, hogy eszméletlenül nagyképűen és lekezelően viselkedik. Ez a haver nem szokott alaptalanul mondani dolgokat.
(hogy hogy tanít, azt nem tudom, de ha az embert a hozzáállás kiborítja, akkor jobb hagyni a dolgot)Logika: Gazdagról van tapasztalatom, ő rendes.
Nummod: Attól függ mennyire vágod. Ha csak túlélni szeretnéd, akkor Bozsik, egyébként Krebsz (vagy esetleg László).
JAVA:
Lengyel tudtommal egy equalst nem tud helyesen megírni javaban (túlterhel és nem felüldefiniál
), szóval ő elég távolról kerülendő. Szabóhoz akkor menj ha nagyon vágod eleve, mert ha úgy mész, hogy majd gyakon tanulod meg, azt se fogod érteni, hogy miről van szó, ráadásul nagyon meg is fogod utálni. Sztem a nyerő Zaicsek vagy Neuwirth. Mindketten elég szimpatikusak, Neuwirth nekem tartott is java alkalmazásokat, és nagyon jó volt. (a többieket nem ismerem) -
-
-
peterszky
őstag
válasz
Vilexica
üzenetére
Algoritmusok és adatszerkezetek 1. :
Ásványi; Varga; Nyitrai; Nagy; Giachetta; Máriás; Veszprémi; Kőhegyi;Logika és számításelmélet GY. :
Gazdag; Alagi; Tichler;Numerikus módszerek 1. :
Krebsz; László; Lerchner; Bozsik;Kiss;Programozási nyelvek JAVA EA+GY. :
Legéndi;Szabó; Dudás; Lengyel; Török; Zaicsek; Neuwirth;Formális nyelvek és automaták EA+GY. :
Tichler; Nagy;Ásványi; Gazdag; Hunyadvári; Veszprémi;
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen monitort vegyek?
- Linux Mint
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Energiaital topic
- Assetto Corsa Rally
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(hogy hogy tanít, azt nem tudom, de ha az embert a hozzáállás kiborítja, akkor jobb hagyni a dolgot)
), szóval ő elég távolról kerülendő. Szabóhoz akkor menj ha nagyon vágod eleve, mert ha úgy mész, hogy majd gyakon tanulod meg, azt se fogod érteni, hogy miről van szó, ráadásul nagyon meg is fogod utálni. Sztem a nyerő Zaicsek vagy Neuwirth. Mindketten elég szimpatikusak, Neuwirth nekem tartott is java alkalmazásokat, és nagyon jó volt. (a többieket nem ismerem)