- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdseldon
csendes tag
Sziasztok!
Örülök hogy találtam egy "aktív" fórumot ebben a témában
Szóval az lenne a kérdésem hogy az ESTI proginfo könnyebb vagy nehezebb-e mint a NAPPALIS proginfo?
Ezt nyilván olyan tudja a legjobban aki járt mindkettőre (vagy eseteg esti-s ként sok nappalist ismer)
azért kérdezem mert régi progmatról van 71 kreditem csak nem úgy álltam hozzá ahogy kellett volna:\ viszont szeretném befejezni, főleg ESTI-ben gondolkodom hogy dolgozhassak mellette, viszont ha ott tök ugyanaz az elvárás akkor lehet inkább nappalit választom, a jelentkezési határidő Feb 15-szóval addig kell eldöntenem...A lap tetején van egy ilyen hsz:
"Most estin tanulok és nagyon laza az anyag a nappalihoz képest, simán meg lehet tanulni meló mellett"
azt szeretném megkérdezni hogy honnan tudod? jártál nappalira is ugyanitt?Jah és algoritmusokból nikovitsnál könnyű elvégezni és meg is tanul(hat)od, Hajas Csillánál pedig könnyű elaludni
A 4. tágyfelvételes kérdésre: Dékáni kérelem kell hozzá, ez amolyan Joker amit egyszer használhasz el az egyetemen
, meg szokták adni ha ezen múlik az "életed" nem kell aggódni miatta, menj be a TO-ra és ott érdeklődj szerintem.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest