Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
mdseldon
üzenetére
Estisként én is így gondolom, hogy simán megtanulható, a mostanában indult szakok már jóval gyengébbek - mint amibe én kezdtem, mégis ugyan az lesz beírva.. ezért néha elgondolkozok, hogy átmegyek, bár már csak pár tantárgy van, mind1.
Nekem egyedül a gyakorlattal volt a gond analízisből - meg a logika
- elég sokat kellett gyakorolni, hogy időben befejezzem.Régebben az elvárás az volt, hogy ugyan az a tananyag ellenben heti 2 óra elmélet és 1 óra gyakorlat, számonkérés a nappalisokkal együtt volt, majd mivel analízisből lemaradtam és későbbiekhez kerültem, ott már lazább volt a számonkérés, a beugró ugyan az, de csak olyan 20-30 bizonyítás volt.
-
-
nickwearby
tag
válasz
mdseldon
üzenetére
"Dékáni kérelem kell hozzá, ez amolyan Joker amit egyszer használhasz el az egyetemen
, "Hát ez elég érdekes, tekintve, hogy nem egyszer láttam olyat a TO-n kiírva,
hogy 4. és 5. tárgyfelvételi kérelmekkel itt menjenek be....Ha egyszeri, akkor hogy lehet annál többször felvenni?

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- elég sokat kellett gyakorolni, hogy időben befejezzem.
, "