Új hozzászólás Aktív témák
-
krmk
csendes tag
válasz
Vilexica #4907 üzenetére
Szia!
Részemről:
Algo: Előttem szólókkal kb. egytértek, azt fűzném még hozzá, hogy én Nyitrait skippelném. Igaz, nem sajt tapasztalat, hanem egy haveré, de a haver egy másik egyetemen linalg gyakvez, és ő azt mondta, hogy eszméletlenül nagyképűen és lekezelően viselkedik. Ez a haver nem szokott alaptalanul mondani dolgokat.
(hogy hogy tanít, azt nem tudom, de ha az embert a hozzáállás kiborítja, akkor jobb hagyni a dolgot)
Logika: Gazdagról van tapasztalatom, ő rendes.
Nummod: Attól függ mennyire vágod. Ha csak túlélni szeretnéd, akkor Bozsik, egyébként Krebsz (vagy esetleg László).
JAVA:
Lengyel tudtommal egy equalst nem tud helyesen megírni javaban (túlterhel és nem felüldefiniál), szóval ő elég távolról kerülendő. Szabóhoz akkor menj ha nagyon vágod eleve, mert ha úgy mész, hogy majd gyakon tanulod meg, azt se fogod érteni, hogy miről van szó, ráadásul nagyon meg is fogod utálni. Sztem a nyerő Zaicsek vagy Neuwirth. Mindketten elég szimpatikusak, Neuwirth nekem tartott is java alkalmazásokat, és nagyon jó volt. (a többieket nem ismerem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- ZIDOO médialejátszók
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest