Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RDYT3X
újonc
válasz
skoda12
üzenetére
Szia!
Azt esetleg meg tudod mondani, hogy milyen könyvekből kell tanulni első félévben? Ha jól láttam, akkor esti ezek a tárgyak vannak: bevezetés a matematikába (diszkrét mat.), lineáris algebra, programozási alapismeretek). Valami ajánlás, amit nem árt, ha beszerzek? Köszi. -
RDYT3X
újonc
Köszi az értékes infót, akkor már nem félek annyira.
Arról esetleg nincs valakinek tudomása, hogy nekem most hogy megy a felvételi eljárás? Gondolok itt arra, hogy nekem még a régi rendszeres érettségim van, és az 5. választott tárgyam közgazdaságtan volt. Van már úgymond 2 diplomám (Bsc, Msc), de ebben az esetben nekem ugyanúgy le kell érettségiznem pl. infóból (a matek ugye adott) a felvételihez, hogy bekerüljek? Köszi. -
RDYT3X
újonc
Sziasztok!
Én még (egyelőre) külsős vagyok, bár már remélem, nem sokáig. Most szeretnék felvételizni az ELTÉ-re programtervező informatika szakra, estire, költségesre, mert mellette dolgozom. Azt tudni kell, hogy már van egy okleveles közgazdász Msc-m. Tudtok valami biztatót mondani a sulival kapcsolatban? Lehet ezt a sok matek-rizsát munka mellett tanulni, vagy van rá esély, hogy ugyanúgy szivatnak, mint nappalin?
Köszi az infókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 26
- Mozilla Firefox
- Vírusirtó topic
- Metal Gear Solid
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- World of Warships
- További aktív témák...
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Samsung Galaxy S23 128Gb fekete, megkímélt
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U Refurbished
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest