Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
stellaz #78899 üzenetére
MAGICSHINE bicajlámpái (ezek profi cuccok), Olight Allty 2000, Nitecore BR35 / BR25, Fenix BC30R V2.0, stb.
Nekem a biciklimodullal a Ledlenser HF6R Core is tetszik (a modul fele, ami a fejlámpát tartja, már a csomagban). De ugyanúgy használható az Armytek Wizard C2 PLUS is modullal. Bár ez nem világít olyan távolra (de a csomagban ott a modul).
-
stellaz
veterán
Sziasztok! Van most valami általánosan bevált bringa lámpa?
Az enyém (Trelock) már több, mint 10 éves és kissé viseletes már, ezért körbe néznék a piacon, mennyit haladt az ipar azóta.
A fontos, hogy városi, túrázós célra kéne, tehát jó lenne a vakítás mentesség, a kis méret és a nagyon jól kitalált rögzítési rendszer (Trelock ebben etalon). -
H-Zol
senior tag
Itt van két kép a torony olyan 150 méterre van
az épület , bozótos olyan 180 méterre van
De élőben más , ez a lámpa szadtéren nagy területet bevilágít előtted , és nem csak Turbón (mert ott melegszik rendesen ) , már fél fényerő elég , hogy jól szétnéz , de közbe turbóra is fel lehet pattintani
-
H-Zol
senior tag
Ez a [link] Convoy c8 -osram LED -el most jó árban van , egy nagyon jó lámpa messzi leskelődére
( ház körül hasznavehetetlen ) !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
stuka20 #78880 üzenetére
A flash ajánlatnál írja , hogy két darab van készleten , de különben a Mateminco és ez az Astrolux is egy cég terméke !
Ha van készleten akkor gyorsan jön , de ha nincs akkor is pár hét , nem úgy mint régen , egy két hónap , nekem a leghosszabb rendelésem majdnem három hónapig jött , de ez évekkel ezelőtt volt ! -
FBLLMAG
senior tag
Lehet, hogy még nem találtad meg az igazi fejlámpát.
A fejlámpáknál, ha közelre használod, kartávolságon belül, a pipalámpák nem az igaziak. Pláne a hosszabbak. Ha túllóg a fényforrás jobb vagy bal oldalra a szemeiden nem az igazi. A fényforrásnak a 2 szem között kéne elhelyezkednie. Másodsorban az egyenletesen széles szórt fény a jobb, a zavaró fényes középső fénykör nélkül. Harmadsorban a magas CRI (színvisszaadás) is jól jön.
A pipalámpának, mágnessel a talpában is megvan a létjogosultsága. Van nekem is. Nem is 1. Régebben arra gondoltam, hogy jól jön, ha esetleg kereket kéne cserélnem este, két lakott település között. A karoszériára pattintva, megvilágítja a környezetét. De fejlámpánál a fejen használva, talán jobb döntés. Természetben, a fába állított kés pengéjére is felpattintható. De hát az élő fába nem vagdosom a kést, meg fel is tudom akasztani a fejlámpát, ráhúzva a fehér zacskóját, diffúzorként. A mágnes jó ha van, de nem létszükséglet.
-
H-Zol
senior tag
válasz
stuka20 #78869 üzenetére
Hello !
Meg vagyok már ( pálinka főzés volt), sajnos nem szeretem a fejlámpákat , nincs is csak egy pipa lámpám , ami fejlámpa , de én a mágneses kupakjával használom Sofirn SP40 - névre hallgat [link] !
Amit linkeltél a Astrolux FT03S SFH55 9300LM 924M az most megint nagyon jó árban van ő egy ütős lámpa , kellő nagy területet bevilágít , de viszont a hatótáv is kifejezetten jó , de ha szűkebb világítást keresel de nagyon jó hatótával , igaz nem olcsó de egy igazi kis szörnyeteg a Wurkkos TS30S PRO [link] , ebből az árból a cupon kóddal lejon 15% ! -
Wiktor93*
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséged!
Nekem ő lett volna az első, jól kezdődik.
Voltak már lámpáim, de előtte a gyagyibb vonalon indultam el hogy egyáltalán tetszik-e a dolog.Úgy hogy még vissza térek
Sejtettem hogy nem az akku lesz a ludas
De szerencsére hazai vásárlás, sajnos így marad a garancia,
Mindent megpróbáltam, bontani nem szeretném,legalábbis nem ez miatt -
stuka20
senior tag
Szia!
A mateminco lámpa örömére -mivel ~lassan már rövidülnek a nappalok- szeretnék még egy vagy kettőt beszerezni
.
Az elsődleges keresett lámpám az egy fejlámpa lenne, hogy a hajnali órákban ne egykézzel keljen ügyeskedni. Otthonra és más egyéb dologra a mateminco teljesen jó. Viszont látva a mateminco fényerejét úgydöntöttem beuháznék még egyre, aminek kicsit jobb az ereje. (utóbbi még csak terv, fejlámpa viszont mindeképpen kellene)Ezért is szeretném újra a segtségedet / segítságeteket kérni, mit ajánlotok?
Mateminco "mellé" még mindig ez az ajánlott? -
iatti
aktív tag
ez a naspolya hogy ki ment a divatból. szépek a fáid, látszik a gondos gazda munkája. őszibarack melyik fajta? a kukorica, de főleg a napraforgó nálunk is brutálul néz ki. menjen mindenki étolajat venni, mert szerintem őszre felkúrják az árát
múltkor valami illetékes nyilatkozott az íróasztal mögül, idén jó termés várható magyariba. megy a parasztvakítás. most megyek, adok egy kis lombtrágyát a paradicsomnak. még jó hogy nem kell megvenni 2-3 ezerért kilóját az íztelen bótinak.
-
H-Zol
senior tag
Igen 100 +fa , az asszony lábát amputálni kellett jó pár éve és az egész kertet be fásítottam , a két udvarban is vannak fák ! A moniliát tavasszal kell virágzás előtt , közben és végén kell megfogni , ezt a három fontos permetet igyekszem betartani , utánna már csak , ha van leveltetű , az alma molyt akartam az idén megfogni , kisebb nagyobb sikerrel !! Az idén két sárgabarack fán volt monilia de azt az egész nagy ágat eltávolítottam , de ez két öreg fa , az egyik 40+ éves , még szegény megboldogult nagyapám ültette , a másikat én ültettem , de az is 20-22 éves ! Pár kép
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]Mind saját kép a kertből , itt 8 hete nem volt eső , azelőtt is kevés , heti kétszer locsolom a fákat mostanában , de jöhetne már eső, mert nem kis meló , ja és a kukorica , napraforgó is megsült , fél termés alatt lessz , úgy számolom
!!
-
FBLLMAG
senior tag
A Ledlenser P7R Signature után jöttek a fejlámpák. Ez szélesen (már, már túlságosan széles spottal világít fókuszra állítva.) Szerintem ennél már túl sok volt az inger, info. Visszább vettem. A széles látószög viszont bejött a potyogások, szerszámok keresésénél. Ezek ugye nem olyan nagyok, 100 m -ről nappal sem látok semmit belőlük. A 10 m jóval értelmesebb táv. És nem kell a fejemet ide - oda mozgatnom. Azt sem szeretem, ha a fénypont cikázik a szemem előtt. (Ezért nem fogok LEP lámpával potyogást keresni.)
Az olcsó fejlámpákat nem ajánlom. A COB esetén elveszik a fény pár m után. A másik véglet, mikor túl szűken világít és a fénykör körül ott a nagyon sötét sötétség. A több fényforrásos meg nehéz is. Hamar is merülnek.
És még 1 vélemény tőlem. Az én véleményem, tapasztalatom.
Próbáltam a 18650 / 21700 akkus fejlámpákat is. Engem az a felső fejpánt zavar. Homlokon meg az akku (50 g / 70 g) + fejlámpa (50 - 120 g), kissé nehéz. Nem marad a helyén a fejlámpa. Ha a fejpántot húzom meg, fáj tőle a fejem. Az 1000, 2000, 3000, 4000 lm fényáram fokozat hőt is termel. Ez meg kell a 4000, 6000, 8000, .., 12000 cd fényerő eléréséhez. Mármint ha távolabb szeretnék látni. Vagy kell a fényesebb fény. (Persze szúró fénnyel is meg lehet oldani, de az közelre nem jó.) A homlokon a +hő, nekem nem jön be.
Igen, elismerem. Ott a +üzemidő, +fény (amit a pár m-en nem használok ki).
-
H-Zol
senior tag
válasz
FBLLMAG #78859 üzenetére
Biztos jó kis lámpa , neked elhiszem
de tudod én nem tudom megmondani , hogy miért , de nem szeretem a fejlámpákat
, én félkézzel világítottam a másik kezemmel szedtem !!
Akkor neked is van sok gyümölcs fád , nekem mostmár 100 felett van , az idén ültettem 24 darabot , én is szedem pálinkának a szilvát , körtét , ringlotát, és őszibarackot, az álmaim mind téli almák , Sztarking , Golden , azokat nem teszem bele ! Hétfőn lesz az első adag kifőzve , igaz én nem sokat pusztítok el belőle!
-
H-Zol
senior tag
válasz
Wiktor93* #78860 üzenetére
Sajnos nem nagyon ismerem a convoy lámpákat , van ithon egy pár , de azok más felhasználói felülettel vannak ( fokozatmentes fényerő állítás ) egy c8 am van Osram LED -el, de nem fojtam bele a beállításokba , szinte minden lámpám Anduril 1 és 2- vel van ellátva !!
De az aksi biztos nem okozott bajt , pláne a 30Q , én bele teszem a Molicelt ami 45 A lead és semmi bajuk , sajnos az elektronika tőlem is messze áll !
Ha le bírod garanciáztatni ( hazai vásárlás? ) akkor az lesz a jó , mert innen bontani kellene , lehet egy rossz forrasztás , egy gyári hibás alkatrész , LED , de annak lehet adni áramot és ki lehet zárni !
Próbáltad ütögetni , nem e bevillan -
Wiktor93*
csendes tag
Szia!
Köszönöm szépen a segítséget,ezt nem tudtam.
Kipróbáltam de nem segített sajnos.Igazából, az általad említett vezeték érintgetősdit is kipróbáltam jelenleg de ez sem jött be sajnos.
Mikor ment a lámpa még a Sony akkuval, multiméterrel kimértem áramerősség mérésben a Sony akkut, ott 1.5A vett fel, még ekkor ment,( erre azért voltam kíváncsi hogy melyik módban van a lámpa)
Furcsáltam is, ez elég karcsú, de folyamatosan villogott 2x.
Igazából ez valami akku merülest jelent ha jól értelmezem a leírást.
De az az akku 4.2V - on ált.
És 2.5A tudom hogy ki tudok venni belőle,mármint a Sony akkuból.A Samsung akkut nem mértem ki, mennyit ad neki.
(Nem volt rá időm abban a 10 másodpercben)Azt tudom elkepzelni, hogy van a lámpánál olyan mód hogy 1.5A, legalábbis leírás alapján.Na én most betettem a 15 amperig terhelhető cellákat és ebben a módban szerintem kinyírta a drivert.
De lehetetlen lenne szerintem hogy kisüti a drivert,szerintem itt zárlat van de nem szedhetem szét a gari miatt.
Ha minden jól megy, és jól van össze szerelve a lámpa akkor nem vehet fel többet mint ami kell neki,szerintem de nem vagyok műszerész. -
FBLLMAG
senior tag
Én fejlámpát használok manapság. (Régebben én is zseblámpával futkostam.) Így szabad marad a kezem. 45 fám van, de jelenleg csak kb 15 alól szedem a termést. Almát, barackot, szilvát.
És mivel nem szeretek piszkos kézzel a fejemhez nyulkálni, beszereztem a Ledlenser Solidline SH5 termékét. 20 € -ért (sérült csomagolás). Integetős kezelésre lehet átállítani. Integetéssel lehet ki, be, fokozatok között kapcsolni. És az sem rossz, hogy akár 9000 cd fényerőre képes.
-
H-Zol
senior tag
válasz
FBLLMAG #78835 üzenetére
Tegnap eszembe jutottál , mosolyogtam magamban egy lámpával a kezemben és szedtem az almát
, ( egy párszor pedig megpermeteztem féreg ellen , és mégis sok a férges ) , itt volt egy ismerős és azt mondta neki kell , elviszi a cefrébe , és azért kaptam lámpával össze !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
Wiktor93* #78855 üzenetére
Helló !
Convoy lámpáknál 10 gyors kapcsoló félig ( nem kattanásig ) nyomás a Lock mód !
Zárjuk ki a kapcsolót, tedd bele az aksit , és egy megpucolt vezetékkel , egyik részét tedd az aksi negatív oldalára a másikat a lámpa ( menet ) hátuljára ott ahol fényes és ha bekapcsol akkor a kapcsoló a ludas !
De ha bekapcsol és elkezdesz rövid érintkezéseket csinálni úgy váltja a módokat ! -
Wiktor93*
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget tőletek.
Van egy Convoy C8+ SFT40 lámpám, újként rendeltem,3 napja.Mikor megérkezett minden rendben volt a csomagolással.
Kibontottam, beleraktam egy Sony Fukoshima akkut, nem egy mai darab de teszi a dolgát.
Eddig semmi gond, a lámpa világit, úgy 30 percet de nem egy huzamban játszottam vele.
Rendeltem hozzá 2db Samsung 30Q akkut,amik addig töltőn voltak.
3.65V feszültseg volt bennük mikor megérkeztek, nem tudom pontosan mennyit töltöttem talán 2.5 óra, már fel voltam izgulva így az egyik akkut kivettem,rámértem 3.9V feszültsegnél tartott.Bele tettem a lámpába, meglepően nagy fénye volt, nagyobb mint a Sony akkuval pedig nem max fenyerőn ment.
Talán 5-10 másodperc múlva kikapcsolt.
Nem bírtam vissza kapcsolni, átraktam egy másik lámpába az akkut ott működik minden szuper.A Kis Convoyba vissza tettem a Sony akkut amivel előtte ment, na már azzal se.
A LED nem fekete,nem melegedett elötte a lámpa,gyakorlatilag mikor kikapcsolt kézmeleg volt a burkolat.
Letekertem azonnal a fejet, meg szaglásztam de nem volt éget szaga.Kapcsolgattam össze vissza de azóta se semmi.
Gondoltam lehet hogy van esetleg Lock mód, pár lampánál olvastam hogy ha berakom a táskába akkor ne kapcsoljon be, de neten nem találtam infót róla.
Már felvettem a boltal a kapcsolatot,kezdetnek kérnek egy videót ahol láaszik hogy, az akkuk jók a lámpa nem.Remélem én vagyok béna, és sikerül bekapcsolni végre.
Garanciális egyébként, de jó lenne ha nem kéne élni vele.
Bocsánat hogy ilyen hosszúra sikeredett.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Szép Napot. -
H-Zol
senior tag
-
peter889
őstag
válasz
alexandrosz #78848 üzenetére
És vásárláshoz regisztráljak a Banggood-ra?
Vagy ha anélkül megy, menjen úgy? -
peter889
őstag
válasz
alexandrosz #78848 üzenetére
Köszi a tippet, de a Banggood-on minden Convoy lámpa biztosan eredeti?
Vagy melyik eladónál kell néznem?
(Mert itt a topiknyitó hsz-ből kiderül, hogy hamisítják is a Convoy lámpákat.)
És a Banggood-on nincs olyan ártrükközés, mint az előbb írtak szerint az Alin?
(Lehúzott árakat látok, miszerint szinte minden féláron van.
Ez már gyanús nekem.)#78847, Digitalpimp, így van, azzal még nem vásároltam.
-
peter889
őstag
Tudhatja, mert a böngészőm kiküldi még a városom nevét is.
(Nem használok láthatatlanítót vagy mi annak a neve.)"Saját tapasztalatból láttam ilyet, hogy ott volt jó áron a cucc, bejelentkeztem és már drágább is volt pont az ÁFÁ-val. "
Gondolom, mivel ismert vásárló vagy, így "hálálta" meg a hűségedet.
Ugyanígy jártam ennél az Alinál.Én kifizetem az adókat! Csak a jobbik termékárat szeretném fizetni.
---
(Csak nem regisztrálok újabb Gmail fiókot, mióta követeli hozzá a Gmail a mobilszámom. Szóval kevés gmail fiókom van.) -
peter889
őstag
válasz
Digitalpimp #78844 üzenetére
Ha bejelentkezek egy másik, Aliexpress által nem ismert Gmail fiókommal, akkor is a kedvező árat írja!
(Tehát nem a jelszavas/nickneves bejelentkezést választottam, hanem a Gmail-eset. )
HUF4,203.90
És érzékeli Magyarországot is, és automatikusan felajánlja: "Ship to Hungary."
Sőt még a városomat is érzékeli.
És: "Price includes VAT"
Csak azért érdeklődöm, mert nem szeretnék az utolsó lépésnél pofára esni.Ezek szerint mindig új fiókkal kell vásárolni?
Vagy hogyan tudnék évi néhány alkalommal kedvező áron vásárolni? -
BaLee
addikt
válasz
peter889 #78842 üzenetére
Szerintem hiába írja, hogy Price includes VAT, ha nem vagy bejelentkezve nem tudhatja biztosan, hogy milyen országból vagy.
Saját tapasztalatból láttam ilyet, hogy ott volt jó áron a cucc, bejelentkeztem és már drágább is volt pont az ÁFÁ-val.Nem tudod amúgy megúszni a dolgot, mert a nagyobb webshopok fizetéskor mindenképpen ráteszik. Ha találsz olyan helyet ahol nem, és nagyobb értékű a cucc ott meg utólag vámolásnál fizeted meg.
-
peter889
őstag
És ha regisztráció nélkül rendelek? Vagy ha nem lépek be a korábbi fiókommal?
Azt nem lehet valahogy megcsinálni, hogy évi max. néhány alkalommal alacsony áron rendelhessek ilyen kisebb dolgokat?Itt nálam az előbbiekben hivatkozott bejelentkezés nélküli HUF4,203.90 árnál azt írja ki, hogy "Price includes VAT", vagyis "Az ár tartalmazza az ÁFA-t".
Köszönöm előre is.
Lehet akkor be sem kéne jelentkezned és talán az olcsóbb árat számítaná.
-
BaLee
addikt
válasz
peter889 #78837 üzenetére
Aliexpress szokott kiírni új felhasználókra vonatkozó árat regisztráció nélkül, de az csak új userekre vonatkozik ill. ha be vagy lépve akkor már rászámolja az áfát is a termékekre, az is +27%.
* annyira ügyesek, hogy odatettek bejelentkezéskor az app letöltéshez egy qr kódot és nem tudok tőle bejelentkezni mert eltakarja
-
peter889
őstag
Köszi szépen a választ. Majd még megnézem jobban az általad linkelteket.
Biztosan eredeti Convoy s2+ lámpákat honnan érdemes venni?
(Mert ehhez a topiknyitó hsz. az Aliexpresst ajánlja.
Többi lámpát nem igazán ismerem, persze biztos vannak ettől sokkal jobbak.)Én sem szeretem, amikor egy áruház trükközik, nagyon nem.
-
H-Zol
senior tag
válasz
peter889 #78837 üzenetére
Kurvák már ezek is alin , én is bajban vagyok , mert nem én vásárolok , hanem egy ismerősöm veszi meg nekem , és küldözgetem neki , hogy most ez mennyi is , mert nekem nincs fiókom és én az Első vásárlási árakat látom ( ami tényleg nagyon jó , de csak egyszer volt Budán kutya vásár
) meg aztán ott vannak a vásárlás után adott Choice pontok , sokszor olyan árakat ad le ameikre kellenek a pontok és ha nincs akkor mire megvételre kerül , megint egy jó nagy ára lessz
Mostanában többet vásárolok Banggoodon [link] ez egy verhetetlen áru throv lámpa , vagy Wurkkoséknál szoktam még vásárolgatni [link] ! -
peter889
őstag
Sziasztok!
Valamit nagyon nem értek az Aliexpress-sel kapcsolatban:
Fiókommal kb. 1-2-szer vásároltam életemben összesen, és ha azzal belépek jóval magasabb árakat látok, mint ha be sem lépek, vagy mint ha addig sosem használt Google fiókkal lépek be.
Például van ez a zseblámpa:
[link]
Ha a fiókomat használom, amivel már 1-2-szer vásároltam, HUF7,410.14 árt ír ki.
Belépés nélkül vagy új fiókkal csak HUF4,203.90 árat ír ki, miközben lehúzza a HUF7,410.14 árat.Ez miért van? Ez nagyon nagy árkülönbség.
Valamit elnéztem vagy rosszul állítottam be?
Vagy diszkriminálják a régi vásárlókat?
Mit tudtok tanácsolni, hogy a kisebb árakkal tudjak vásárolni?
(És már nem először találkozok ezzel a problémával, azért sem rendeltem a múltkor.)Köszönöm szépen előre is.
-
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
Digitalpimp #78829 üzenetére
Kimérni, ellenőrizni, sötétben lézerrel szoktunk. Reggel, este meg betonozunk. Szárazbeton, helyben kikeverve. Kannázva a betont, mert az esőelvezetőn át kell lépni. Még. A hétvégén megint zsaluzni fogunk nappal, este meg majd ellenőrizzük a munkánkat. Meg majd madzagozunk.
Az esőelvezető beállítása is több estén át tartott. Ezt is alá kellett nappal betonozni. Este hozzál betontéglát, roxort, stb, minden a kert végében van összerakva. A kert meg még mindig nincs kivilágítva. És még az udvar sincs. Süllyesztett lámpák lesznek. Majd. Meg majd a lépcső fölé is megy fényforrás. Most meg használhatunk munkalámpát, lámpást, meg fejlámpát. És a lézert is látni kell.
-
H-Zol
senior tag
válasz
A minap szilvát szedtem lámpával
, leráztam 3 fát , közbe jöttek vendégek és egy fa alatt ott maradt a sok szilva , mondtam is az asszonynak , ha meglátják a szomszédok azt hiszik , hogy megbolondultam , már a szilvát is lámpával szedem
, locsolni azt szoktam sötétbe lámpával , azzal megvannak szokva !!
-
iatti
aktív tag
válasz
ha szeret lámpázni, simán
nálam a kutyasétáltatás volt sötétedéshez igazítva, hogy lehessen lámpázni
. tavasszal elment a kutya, azóta csak a pihennek az emisarok a polcon. a pipalámpa van csak használatban.
-
FBLLMAG
senior tag
Az udvar lassan le lesz betonozva. Tavaly ásás, most ez. Naponta cserélgetem a fejlámpáimat. Mostanában a belső akkuval rendelkező Nitecore fejlámpáim kerültek sorra. Ahogy lesem, a régebbi NU25 is még egészen jól bírja (pedig attól fél mindenki, hogy az akku megadja magát), csupán a fejpántot kellett lecserélnem mert már nagyon megnyúlt. A fejlődés is nyomon követhető. Jól bírják üzemidővel, és pár éve a 18650 akkus fejlámpák sem világítottak erősebben, távolabbra. Ezek (NU30, NU33) 4000+ cd fényerőre képesek.
Szinte mindenre használhatók.
-
csibe1
addikt
Akkor inkább akksival venném 24-ért, és narancssárgában.
A mylitee oldalán is jó akciók vannak, de majd máskor, most nincs rá keret, pedig vettem volna tölthető ceruza lámpát.
Amúgy ezek a Nitecore Tube cuccok elég drágák lettek.
A Nitecore Thumb 8500Ft, leárazva: [link]
Ezt egy kicsit sokallom, mert még mindig micro USB töltőporttal van szerelve. Inkább kihagyom...
Az oldalukat frissíthetnék, mert változtak a garanciális feltételek.
Az Acebeam UC15 [link] akciósan is 10 ezer Ft felett van, (eredetileg majdnem 24 ezer), szóval jár a 2 év garancia, 2024 május 8-tól. [link] -
H-Zol
senior tag
válasz
bedvóter #78822 üzenetére
A bezelt le kell festeni ( mondjuk nem egyszerű kivenni
, nekem van kamera optika szerelő szerszám [link] , de egy zeger fogoval is kijön ) !
Az andurillal semmi gond bealitod , hogy fokozatmentes , vagy rámpás fényerő szabajzas legyen , bealitod a gomb világítást , vagy ki is kapcsolhatod , én gyenge fenyerore állítottam és aku szint jelzésre , kékes lila , kék , zöld és piros színnel jelzi ahogy az aku szint merül , de kikapcsolt állapotból három katt és ki is villogja !
Nem kell felni az anduriltol , attól hogy az van rajta ugyanúgy használod mind egy normál lámpát , de akinek van ideje , határ a csillagos ég -
bedvóter
tag
Ez a Wurkkos FC13 még jó lámpa is lehetne.
Anduril és narancssárga bezel nélkül persze. -
H-Zol
senior tag
Egy kicsit megint megkéstem , de ami késik az nem múlik
Első kép turbó fent a színes menet
engem kurvara zavar , már közép fokozattól zavaró , és itt a kép megint turbón , de itt levettem a színes karikát!!
ég és föld a különbség , ez egy szerethető olcsó lámpa lessz ( lefogom feketére festeni
) Anduril , többszínben világító kapcsoló , elérhető mágneses kupak , szórt fény , és most kifutó termék ként nagyon jó ár !!
-
FBLLMAG
senior tag
Mi a "horror ár"?
A Nitecore HC65 UHE egészen jó választás lehetne. Féláron megkapod a Nitecore NU30 -asat, ha ez is elegendő. A Ledlenser Solidline SH5 esetében nem kell hozzá nyúlni a fejlámpához, ha a fokozatot módosítani szeretnéd. A Ledlenser HF8R Core kicsit húzósabb árban van, de ez is tudja automatikusan módosítani a fényáramát, ill. fókuszát. Bár ebben az esetben gyorsabban merül. Programozható is mobilról, ez jótékonyan hathat az üzemidőre. Nagyon jó a fénye, és a felfogatása is kényelmes.
Extrém üzemidőt tudsz elérni a Zebralight H600 -as sorozatával. Ezt nehezebb beszerezni. Az Armytek Wizard fejlámpája is jó döntés lehet.
Mások majd írnak olcsóbb alternatívákat.
-
WestBam
Topikgazda
Mylitee nyári kiárusítás
Vannak egészen jó vételek is -
Jabby
őstag
Sziasztok!
Munkához, szereléshez tudtok ajánlani tölthető, hosszú üzem idejű, kényelmesen hordható fejlámpát nem horror áron (20K HUF alatt)? -
FBLLMAG
senior tag
Egyre több 2AA -s zseblámpa használ 14100 akkut (a 2AA -s táplálás opcionális). Vékony, könnyen horható lámpák. Egész jó áron elérhetők.
Fenix LD22 V2
Nitecore MT2A V2
Thrunite Archer 2A C
Streamlight ProTac 2AA - X
Olight i5T Plus
Acebeam Pokelit 2AA -
H-Zol
senior tag
-
FBLLMAG
senior tag
A Ledlenser körül érdekességek vannak. A Solidline vonalon pl a ST esetében olvasom, hogy 75 m (1400 cd) a hatótávja. Mérve meg 4000+ cd mint AA alkáli elemmel, mint AA NiMh akkuval. A 14500 -as akkuval meg 7500+ cd. Ez már a 160+ m felett jár. Igaz ez a BOOST fokozat. Lehet, hogy a közepes 100 lm -ra mérték a távolságot.
A ST6 / ST7 esetében is hasonló a helyzet. 350 lm a dobozán, neten, mindenhol, közben 600 lm is kijön a 3 db AAA -s akkukból. Ja, és a ST6 / ST7 is tud üzemelni Li-Ion akkuval is. A ST6 a T² -re hasonlít, míg a ST7 a TT -re. A ST6 is már fókuszálható.
A legalacsonyabb fokozatukon, P6 Core, Solidline ST6 / ST7 esetében 25 lm, a P7 Core (4AAA) esetében 40 lm, az üzemidő 25 óra. Ennél a fénynél már vakoskodás nélkül lehet sétálni.
A fejlámpáknál, nekem a SH5 tetszett meg (bár nektek lehet, hogy inkább a SH6R jönne be). 3AAA -s fejlámpából 190 m hatótáv, ez sem rossz, de ennél hozzá sem kell érni a fejlámpához, elég integetni. Fokozatot módosít, ki / be kapcsol. És ez is könnyű. 35 € pénzért.
A Solidline sorozatnál megint módosult az optika. Szélesebb egyenletes szórt fény (mint a Core, Work, Signature modelleknél), ez maradt. A fókusznál a hagyományos lámpákra hasonlít. Amiket lestem, azokon szélesebb volt a középső fénykör (a körülötte lévő fénygyűrű viszont szűkebb). (A Core, Work, Signature lámpáknál szinte 180° -os, halványabb szórt fény van a középső fénykör körül, fókuszra állítva)
Az áruk, 25 € / 30 € / 35 €. A P5 Core / P6 Core pedig 40 € körül mozog.
-
csibe1
addikt
Köszi a képeket!
Hmm, képeken tényleg robusztusabbnak néz ki az FC13 a kupak felőli részén is.
Még töprengek rajta. :D
Amúgy most nézelődve a Wurkkos oldalán akad pár olyan lámpa amit alapból mágneses kupakkal adnak, pl. az FC11 több változata: [link]
Közben meg találtam 3 tölthető kulcstartó lámpát félárban:
V10 mini: [link]
Van ilyen lámpicsom, nekem bejött. Masszív, mágnes a végén, UV fény, diszkó az oldalán, Type C töltés.
Esett már le párszor, az 1000 lumen meg bőven elég. 15 dollár+postaS03: [link]
Gyárilag kulcstartó, de elég hiányos az oldala, tölthető. Most éppen 6 dollár+posta.
Lehet rendelek párat ajándékba.S04: [link]
Ez mintha a V10 mini könnyített verziója lenne, de itt sem sok adat van.
Azt írja, hogy 80 lumen, de mire. :F
Van mágnes, UV, diszkó, Type C töltés. 7 dollár+posta
Kétféle led van benne, meleg és hideg fényű. -
H-Zol
senior tag
válasz
alexandrosz #78799 üzenetére
Tegnap el voltam havazva de estére megcsinálom , remélem le tudom úgy fotózni , hogy látszódjon a narancssárgás beütésű amiről beszéltem , amúgy fasza kis lámpa !!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest