Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Dell notebook topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
válasz
Jack72 #78398 üzenetére
Nekem van egy halott , de majd feltámasztom
szerintem egy XHP35HI LED -el, olyan úgysem lesz még egy !!
És van az Astrolux FT03S SFH55 9300LM 924M Anduril ( mondtam rendely egy ijet Kínából , most nagyon olcsó ) ennek hatótáv és szórt fénye is van rendesen ( ez egy nagyon nagy LED) !! -
Jack72
aktív tag
Ma sikerült kimenni a határba és tesztelni az FT03-ast. Kb. 300 méter, amit bevilágít stabilan és van egy kis szórt fénye is, ami jól jön.
Nekem kimondottan bejön a 6500k színhőmérséklet, kellemes kékes színe van.
A zölden világító gomb megkönnyíti a bekapcsolást. Könnyű lámpa, főleg az L6-os után. -
Jack72
aktív tag
válasz
Digitalpimp #78396 üzenetére
Ezek mind férfias dolgok. Műszaki vonzódás. A nőknél meg a ruha-cipő-ékszer.
-
Jack72
aktív tag
Egyelőre a két lámpa elegendő lesz, aztán kicsit lenyugszok és később tiszta fejjel veszek egy harmadik lámpát is.
Aztán itt van a másik fajta fétis is a G-Shock sorozat... -
WestBam
Topikgazda
válasz
Jack72 #78383 üzenetére
Vagy ennek az árából sok nagyon tuti lámpát...
Most már itt az ideje, hogy alacsony fényerejű, magas fényáramú lámpát is vásárolj (flood lámpa), hogy olyan is legyen.
És utána jöhetnek a leginkább optimális outdoor lámpák, amiknek van szórt fénye és hatótávja is, persze mindezt normális (számdra lehet, hogy apró) méretben. Meglátod, azok lesznek a kedvenceid. -
H-Zol
senior tag
válasz
Jack72 #78374 üzenetére
Idővel majd hozzászoksz , a kisseb nyelű lámpához , a nyél nélküliekhez , maga a lámpa a nyél
,viccet félre téve engem nem zavar a nagy lámpa , sőt sokszor a nagy lámpa után nyúlok , ott van hatótáv , üzemidő, és a legfontosabb hő elvezetés
, ha csak villantani akarok akkor jó a kis lámpa is !!
-
Gargouille
őstag
válasz
Jack72 #78380 üzenetére
Semmi pénzért nem beszélnélek le bármilyen lámpa megvásárlásáról, ez azért bűn lenne itt. Mindent ki kell próbálni, meg kell tapasztalni és mindenből kell pótdarab is, szóval soha sincs vége a lámpázásnak. Persze idővel lenyugszik kicsit az ember és már csak a úgy néha a legfinomabb darabokra vadászgat.
-
Jack72
aktív tag
válasz
Gargouille #78379 üzenetére
Ne légy ünneprontó.
Ahogy írtam, én még az elején vagyok és nagyon élvezem a dolgot. Tudom, idővel ráun az ember és a legszükségesebb dolgokat hagyja csak meg, ez minden mással így van.
Vannak ám más fétisek is párhuzamosan, így ki lehet nyújtani az élvezeteket.
Pár hete vagyok itt csupán és rengeteget tanultam eddig. Visszaolvastam sok hozzászólást és sok videót néztem meg. Az ilyen jellegű tudásomat szeretném tovább fejleszteni. -
-
WestBam
Topikgazda
válasz
bedvóter #78373 üzenetére
De jó, hogy nem csak én gondolom így
De ilyen ez a szamárlétra, mindenkinek ki kell járnia a saját útját. Az L6 nálam sokáig húzta polcon, egyszer hasznát is vettem (pincében nem volt áram ahol pakoltunk), de aztán a józan ész és a saját preferenciák nyertek, eladtam. Azóta szerintem soha nem is hiányzott.
Olyan ez mint a throwerek, vagy pl. a LEP lámpák. Van mindkettő féle itthon, de gyakorlatilag nincsenek bekapcsolva se nagyon. Amire az MH25 PRO nem elég, azt igazából már nem is akarom (tudom) látni. -
Jack72
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi #78370 üzenetére
Múlt héten még viccelődtem, hogy 200k-ig meg sem állok, eddig 80K ment ki. Egy hét egy lámpa.
-
Jack72
aktív tag
Az L6 mellé érkezett meg ma az FT03-as. Nagyon jó kis lámpa, sok beállítással, viszont nekem egy kicsit rövid a nyele. Nem baj, majd megszokom.
Itt a kezdő készlet, aztán lesz ám folytatás is.
[link] -
BaLee
addikt
Ez a régebbi A1-es változat még elég jó 1000/2500 lumen fényárammal. A B1 az már jóval gyengébb meg sok vele a kompatibilitási probléma a régebbi aksikkal. Ennyi pénzt megérhet ha amúgy van akksid hozzá.
Ami ilyesmit tud és nem noname lámpa azok ára 20-30k körül kezdődik.
-
Gargouille
őstag
Nekem meg úgy megtetszett ez a Sofirn IF24, hogy rendeltem egyet. Rájöttem, hogy hiányzik egy ilyen "mindenes lámpa", amire korábban az Armytek Elf C2-t használtam. Egyedül a hideg fehér led nem tetszik benne, de ezt a kompromisszumot bevállalom cserébe a sokoldalú kialakításért. Ha megjött majd beszámolok róla.
-
Kolty
aktív tag
Sziasztok. Tudom nem az a kategória se árra, sehogy mintha kínából rendelnék egy favorit keresőlámpát. Mégis érdekelne a véleményetek erről a parkside lámpáról. 9000ft.ért meg tudom venni a boltba. Vajon milyen lehet? [link]
-
H-Zol
senior tag
válasz
Robyka #78363 üzenetére
Szerintem sehol nem kapsz , ha még létezik a gyártó, esetleg rájuk írni , hátha , de kicsi az esélye !
Sokat nem is találtam rolla , ez programozható, valamit olvastam , hogy 20 kattintás és vissza áll gyári beállításra , ha ez olyan , próbáld meg kikapcs és 20 gombnyomás ha nem megy akkor a huszadik rá tarcs rá ( tárcsd lenyomva és elkezd villogni !) veszteni valód nincs !!
-
Robyka
aktív tag
Solarstorm T4 lámpába hol tudok venni drivert? bekapcsoláskor felvillan vagy halványan világit, gondolom valamelyik alkatrész meghalt a nyákon ...
-
H-Zol
senior tag
Esti kutya etetés a tanyán , és útközben rámpázás
Convoy 4x18A SBT90.2 , a fa amire világítok az jó messze van , de felét adja vissza a kép , mint élőben !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
peestike #78360 üzenetére
Köszönjük a terjedelmes beszámolót , tetszetős kis lámpa , de most én is úgy vagyok , hogy egyenlőre nem akarok új lámpát , de akinek egy kis EDC lámpára van szüksége , ez jó lehet
Nekem a Lumintop EDC18 volt a mindennapi kis lámpám de , letört a kapcsolója , amit sikeresen vissza ragasztottam és forasztottam , de bele futottam , hát nem használok csúnya szavakat egy jó emberbe aki nem csak megírta a gyárnak a levelet , hanem meg is rendelte , de még december közepénvolt ojan kifogás , hogy üres csomag jött
, de reklamált és küldik
, szerintem gyalog indították el
Holnap rá is kérdezek !! -
peestike
senior tag
még 2021-ben vettem lámpát, szerintem elég jól húztam.
most kellett egy, aminek van mágnes a talpában, kicsi, 16350, 14500, vagy 18350-es akkuval megy, van holdfény mód, és ne legyen drága. végül is aliról lett egy sofirn sc13
tetszik a fogása, de a töltőnyílás gumijának füle kicsit zavaró volt, azt levágtam, így tökéletes.
kis lámpák közül a sofirn-nek ez a legújabbja, 18350-es akkuval megy.
folyamatos 1 másodperces nyomásra adja a holdfény módot, kattintásokra ki/be 10/150/500 lumen + turbo, elvileg 1300 lumen, meg van strobe mód is. kapcsolóban visszajelző led van, így lehet az akkut is tudni kb, hogy van feltöltve.
lassan 2 hónapja van meg, napi szinten van használva, igaz, csak lakásban, szabadban csak kipróbálva volt, de teljesen jó kis edc lámpának is, ha esetleg annak kell valakinek kis méretű lámpa. nekem egy nitecore tiki gitd van az övtáskában, ha több hely lenne, lehet lecserélném a sofirnra.
a mágnese lehetne erősebb, de nyilván a lámpa súlyát megtartja, nem esik le, de szerintem határeset.
Fresnel lencséje van, utána kellett néznem, hogy mi is ez.
ha nincs rajta a klip, akkor sem gurul el a fej kialakítása miatt. 21.88 usd volt kuponozva, kíváncsi voltam, hogy mit tud mutatni 2023 év végén a sofirn új lámpa vonalon. meg vagyok vele elégedve, szerintem jól össze van rakva. -
H-Zol
senior tag
Gyerekek annyit beszéltünk a napokban a nagy GT-ről , hogy neki álltam összepakoltam az aku tartókat , darabokra volt szedve , mert ez XHP35Hi LED -re volt tervezve és én xhp70.2 LED -et rakok bele , és annak a változatnak erősebb rúgókat tett a gyár , és amikor vettem a LED driver kitett azt nem vettem meg , mert + 56 $ lett volna , így nekiálltam és mind a 8 dar ab rugót áthídaltam vezetékkel , sőt kúpos akura lett tervezve ( ami jó drága , és alig lehet találni ) oda esztergáltattam 8 darab kis sárgaréz kúpot , és szépen odaforasztottam
-
H-Zol
senior tag
Én nem vagyok kimondottan Anduril párti , de ha nem is az , de legalább legyen fokozatmentes állítás
, a lámpáim 90% olyan !
De ez az új Mateminco A1S ez csúcs nem Anduril és van fokozatmentes állítás , aku szint visszajelzés , rejtett villogó, zárolás , és még a gomb világítás is ki , be kapcsolható 👍 -
Jack72
aktív tag
Harmadik nap tesztelem az L6-ot, eddig remek tapasztalataim vannak. Most jóval hidegebb az idő, így nem is tud úgy felmelegedni a lámpa. A tesztek szerint 40 percet is kibír turbó fokozatban, persze ennyit nem hajtanám egy huzamra.
Az M21G vagy az L8 lesz a következő befutó szerintem. Ezt a formát/súlyt nagyon eltalálták, legalábbis nekem fekszik a design is a teljesítmény mellett. -
H-Zol
senior tag
válasz
Jack72 #78335 üzenetére
Vannak a Convoy lámpák melett mások is , ami nekem tetszik ez [link] nekem az elődje van Wurkkos TS30S igaz ez is átalakítás alatt és egy félre sikerült projekt , egy zárlatot csináltam és kifüstölt a driver
, van másik egy Convoy drivert kap de nagyobb és le kell kicsinyítsem , de meglessz , csak az időm most kevés !
De amúgy egy brutál kis lámpa , az L6- ot körberöhögi , de mivel kicsi ezért hamarabb felmelegszik turbón , itt van előnye az L6 - nak !! -
H-Zol
senior tag
Ez az ütéstől hajlott be , ha úgy fotózom látszik rajta a réz pöcök a lámpa pozitív része , hogy nyomot hagyott rajta ( nem rugó van belül ) , próbáltam hajlongatni egy kis csavarhúzóval de elég kemény , féltem , hogy letörik , inkább dobtam bele egy 4 mm mágnest !
Ha te kibírod hajlítani tehetsz bele valamit , mondjuk a lemez a ne Essen ki, vagy csússzon félre , nehogy lezárlatoljon , inkább egy kis fadarabot , vagy műanyagot , nincs ott olyan hő , hogy baja legyen !! -
H-Zol
senior tag
válasz
csibe1 #78337 üzenetére
Ahogy "iatti" koléga írja az , az Osram LED , de így túl bonyolították
, nekem olyan van , mit mondjak ütős darab , de nagyon szűk a vetítési képe , a Convoy 4x18A SBT9.2 LED -el sokkal nagyobb a messze megvilágított , kör , vagy mondjuk szarvas , és 4 18650 es aksi táplálja ( én most nem nézek lámpát
)
-
csibe1
addikt
Van egy nekem ismeretlen leddel is: [link]
KW CULPM1.TG
Az oldalon 1190m-es hatótávot ír ezzel a leddel.
Majdnem annyiba kerül, mint az SBT90.2-es leddel.
Kár, hogy csak egy akksis verzió van.
Mindegy, van egy L6-os eltéve.
Most találtam egy Convoy M21G XHP70.3 HI lámpát, 5200 lumennel, 2db 21700-as akksi megy bele.
-
Jack72
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi #78332 üzenetére
Osram leddel: [link]
Olyan nagy különbség lenne a kettő között? -
H-Zol
senior tag
válasz
Jack72 #78325 üzenetére
Ez durva lámpa , és az ára is , nekem átalakítás alatt van a GT - GT -70 lessz belőle xhp70.2 LED -el, Lumintopéktol rendeltem az átalakító készletet , és az Astrolux MF04 - is átalakítás alatt abból olyasmi lessz , mint amit linkeltél
SBT 90.2 LED -el, azzal még sok dolog van!
-
H-Zol
senior tag
válasz
Jack72 #78323 üzenetére
Sokan úgy tartják , hogy ez már a fölösleges kategória
, ezt írtam már itt többször is , hogy nekem azért van mert egy pár éve karácsony előtt nezelődtem , kifutó termék volt nagyon jó árba , az ünnepekre minden lámpa kuponos volt ez is , kosárba tettem , fellépett egy rendszerhiba , mivel külföldről rendeltem az áfát nem számolta oda és így megiskaptam , Magyarországi üzletből
, na így van nekem , nagy GT-m , ha jól emlékszem 52000 Ft volt 4 aksival együtt !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
pamesz #78318 üzenetére
Érdekes lámpa
, a fényerejét biztosa brutál , de ahogy olvasgatom 30 másodperc , és onnan be esik , megy tovább a lumen háború , ami még nem tetszik , a beépitett aksi , nekem minden lámpámban cserélhető , sokszor olyan túrán vagyok , hogy menet közben cserélek aksit !!
-
pamesz
tag
Sziasztok! Megérkezett a Lumintop Moonbox V2 lámpám Banggoodról. Kegyetlen brutál fénye van. Alig várom vele az első éles “bevetést”. Adtak hozzá kis szütyőt is, így bátrabban dobja be az ember a táskába. Egyébként nagyon masszív darabnak tűnik, a sima verzió abban különbözik, hogy azon volt sima USB kimenet tölteni. Itt csak egy C csatlakozó van. Illetve, ezen van oldalt 3 kis led, lehet vele rendőröst játszani, aminek nem látom értelmét, van még UV led, illetve egy sima fehér led. Az UV akármikor jól jöhet, a fehér lednek 2 fokozata is van, simán kiváltja a moonlight módot. Kijelzőjén lehet látni az aktuális akku százalékot, a feszültséget és az áramfelvételt. Elsőnek bonyolultnak tűnt az UI, de percek alatt megtanultam. Banggoodról most 33 körül lehet rendelni, és kevesebb mint 2 hét alatt itt volt.
-
Jack72
aktív tag
Megjött a Convoy L6 lámpám és az akksik feltöltése után ki is mentem egyből tesztelni a közeli kis erdőben, az égbolt borult jelenleg.
Döbbenetesen jó fénye van.
A súlya egyáltalán nem zavaró, így legalább érzem, hogy van valami a kezemben.
Fogása kitűnő. Nem csalódtam a leírásokban.
A csomag a következőket tartalmazza: lámpa, Liitokala LII-M4 akksi töltő, 2 darab Vapcell K52 26650 5200 Mah akksi, Convoy tok, 5 darab mágnes, plusz ajándék akksitartó. Együtt 50 ezer jó magyar forintba került. Hétfő este rendeltem meg, ma délután (szerda) meg is érkezett.
Öröm és boldogság.
Most már jöhet a következő, mert ha a lejtőn megindulsz, akkor nincs megállás.
P.S. Köszönöm mindenkinek a segítséget és a jó tanácsokat. -
H-Zol
senior tag
Nekem volt egy
, nagyon jó lámpa és nem az a lézer kard , hanem olyan enyhe v-be kiszélesedik , de az egyik jó barátom addig könyörgött , hogy elüzleteltük , és nem vettem másikat helyette !
Egy darabig ez [link] körül forgott az agyamugyanazt tudja ( talán még jobb is ) csak kicsiben és Anduril fut rajta !
-
H-Zol
senior tag
válasz
Jack72 #78312 üzenetére
Nem koppintás
, nézd meg a felhasználó visszajelzéseit 212+ és egy negatív , jó helyen vásárol , kuponoz stb , itt van ez és ez sem koppintás [link] aksival 12000 Ft , kintről se kapod meg olcsóbban , de a múltkor én is néztem , nagyon jó árba ki lehetett fogni , amúgy az is egy jó lámpa és van fokozatmentes állítása is , ezt "iatti " kolegának írom
-
-
Jack72
aktív tag
Tisztelt Urak,
A Nitecore P20iX típusú lámpához mit szóltok?
Eléggé kompakt és erős kis lámpa. -
H-Zol
senior tag
válasz
sarajhvh #78305 üzenetére
De jó kifényezted
Már a múltkor írtam , hogy írok a Wurkkos Ts21 lámpámról aminek szintén usb C töltőport a lámpába van építve ( nem mellé) nem védett akuval megy , de vigyáz rá a lámpa , hogy ne merüljön túl
, több mint két éve használom , egy éve napi szinten , szerintem ő is egy kiforrt darab !!
Esik bukik de a múltkor a kombájn tetejéről a betonon landolt pont az elején , ami acélból van , megsem látszott rajta .
Majd tovább használtam és felpatintottam turbóra , és nem igazán tetszett amit láttam , oda tettem tölteni utánna megint turbó és nem tetszett ( a nagy udvar fény árban kellett volna ússzon , de nem ) vissza vilogtattam az aku szintet de tele volt , és kivettem az aksita nagy eséstöl be hajlott a pozitív vége és a rugó ellenállás már nem engedett elég áramot át , dobtam bele egy 4mm mágnest és láss csodát , a szomszéd felkelt , hogy reggel lett
, ha lessz időm át fogom hídalni az alsó rugót, mert csak alul van rugó !!
-
sarajhvh
tag
válasz
Jack72 #78304 üzenetére
Te döntesz!
Minőségre jobb lámpát nem igazán kapsz, pláne ennyiért!
21700, 5000 mah védett akku hajtja, USB-C töltőport a lámpába építve, stabil kimenetek.
Nekem több mint egy éve megvan, rendszeresen használom fejlámpa mellé, bírja a gyűrődést, egyszerű kiforrt darab.
A jó minőségű lámpát gyártó cégek, védelemmel ellátott akkut használnak a lámpáikhoz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest