- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
Egy vadonatúj akksi töltöttségének mennyinek kell kb lennie? Egy 30Q-ba eddig 2300mAh ment bele, de 1-200mAh még simán belefér a mostani töltőáramból ítélve.
-
-
Hali! Szerványoltam egy Sofirn IF25A lámpácskát. Elég minőséginek tűnik így elsőre (a háza rendben van, meg úgy összességében masszívnak tűnik). Fényereje is okés, elég veszettül nyomja sötétben - nagy fényerőn azért érezhetően melegszik, turbót mondjuk még nem próbáltam. Anduril menüje van, egy rakat csiribiri funkcióval - vélhetően sose fogom kihasználni teljesen. Közvetlen USB-C tölthető, nem kell hozzá töltő. Nem volt egy olcsó darab, de úgy tűnik, megérte az árát. Remélem, sokáig kitart.
-
blueye
veterán
válasz
MittuDomain_ #67392 üzenetére
Nem leszek rendes, nem voltak jo fejek. Csak akkor kuldtek el egy uj fejet, jo lassan (1 USD szallitasert
) amikor irtam a SKILHUNTnak es ok szoltak nekik.
-
blueye
veterán
válasz
MittuDomain_ #67386 üzenetére
Aksi OK, tobb is van (AAA)
Probaltam LADDAval es nem tolthetovel is. -
blueye
veterán
21700 to 26650 Battery Converter - White
Ez miert ilyen draga es miert nincs tobb elado aki ezzel foglalkozik?
Vagyis tudtok helyet ahonnan olcsobban beszerezheto? -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
MittuDomain_ #67375 üzenetére
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Zoli-bácsi #67378 üzenetére
Nem figyeltem igazad van, még mindig preorder a státusz...
Nekem jók a wuben-es tapasztalataim, van 3 lámpám is tőlük, de még bérencnek titulálnak, nem mondok mást.
Az Osram P9 egy jó LED, a stroboszkóp, SOS dupla-tripla gombnyomáshoz rendelt, én nem félnék tőle. -
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
MittuDomain_ #67377 üzenetére
Nem preorder?
-
MittuDomain_
őstag
válasz
MittuDomain_ #67163 üzenetére
Triggerelik itt a jónépet...
EA01S 41$ + szállítás, kupon: FIN8301
EA02 51,80$ + szállítás, kupon: FIN8299Átlagos olcsósodás 2$ ill. 600HUF.
Mire beesik tényleg az ára, addigra lehet mindent vámolni. Fckdöjunion.
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
MittuDomain_ #67346 üzenetére
Köszi.
Ez a Wuben C3 szimpatikus, van esetleg valakinek tapasztalata vele?
Jól látom, hogy 6 módcsoportos, hasonlóan a Convoyokhoz? vajon ki lehet belőle kapcsolni a stroboszp és s.o.s módokat?
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Atomgeszi
nagyúr
Meggyőztetek.
18650 és 26650 akksit akkor honnan, kitől ajánlott?
-
vince
őstag
válasz
Atomgeszi #67368 üzenetére
7 cm az FT03 fejátmérője, 17 cm a teljes hossza, az akkunál 33 mm az átmérő.
A fotón, amit az ebay topikba betettem, össze tudod hasonlítani őket, a bal szélen lévő Sofirn SP32A 5 mm-rel hosszabb az S2+-nál, jobb szélen meg ott az FT03. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
MittuDomain_ #67366 üzenetére
Hú. Mondjuk a 10 cm az elég bitang. A mini az barátságosabb lenne.
Eredeti az is?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
MittuDomain_ #67363 üzenetére
Nem rossz ez a Wuben. Az S2-vel is az a bajom, hogy mindig akkor merül le, amikor nem várom, s persze nincs nálam pót akku. Sem pedig egy töltő..
Powerbank Type C-vel viszont mindig van. Viszont amennyivel többe kerül, már tényleg semmiből nem tartana magamnál tartani +1 akksit.Gondoltam még egy S2-re, mert az meg a másik problémám, hogy állandóan elhagyom.
Megnézem a fejlámpákat is.
-
vince
őstag
válasz
Atomgeszi #67362 üzenetére
Linkeld légyszi a leírást.
Én ezt a kettőt nézném, mindegyik eu raktár, free shipping, a lenti árakon appból rendelve kicsit még lehet faragni:
ajándék akkuval $44.95
ajándék Convoy S2+-szal $39.99 -
MittuDomain_
őstag
válasz
Atomgeszi #67359 üzenetére
Általános lámpának a Wuben-t venném ezek közül, de ilyened már van S2+ néven.
Azonos fényerő, de jár hozzá akksi és van beépített töltője is.Az FT03 bitang jó lámpa.
NarsilM, azaz fejlett menüje van, gyakorlatilag egyedileg beállíthatod magadnak a fényerő szinteket, a holdfény lemehet talán 1lm alá is (addig biztosan), a nyomógomb ha akarod zölden pulzál a sötétben, hogy megtaláld (nem zavaró, simán lehet aludni mellette), a fényerő lehet adott fokozatra beállított vagy stepless, a hővédelmet is te állíthatod be, milyen értéknél vegyen vissza, hogy kímélje az akksit és a kezed.
Nekem volt kettő, egy 6500k és egy 5000k is; a 6500k-t sajnos eladtam.
Mániám hogy a neutrál fényt szeretem, és átlagosan így is van, de keresőlámpának, mint ez, a 6500k szerintem jobb. A fényét erősebbnek érzékeli a szem, és amikor csak odapirítasz valaminek, nem számít a színhőmérséklet annyit.
A valós hatótávja átlagos fényszennyezett környezetben is megvan 300m.Akksit biztosan 26650-et tennék csak bele, nekem rossz érzés nagy host-ban levegőt cipelni. plusz sosem tudom, az a műanyag közdarab nem szigeteli-e az akksit és ront a host hővezetésén.
Fejlámpa: ha sokat akarsz a pénzedért, Sofirn SP40, Wuben H01 (esetleg skilhunt H03-04, ez akksi nélkül kerül annyiba, mint előbbiek akksival, a pántja kicsivel jobb, és k könnyű); ha kisebb teljesítmény elég, akkor Decathlon Trek, vagy egy Manker E03, ezek AA akksis cuccok.
Az itt ajánlott lámpák szinte mind tényleg vízállóak (annyira sztenderd, hogy külön meg sem említjük), munkalámpának azt mondanám, hogy az SP40 tir lencsével ideális a talpmágnese miatt.
-
vince
őstag
válasz
Atomgeszi #67359 üzenetére
Színhőmérséklet szerintem egyéni preferencia kérdése, de a hidegebb fehéret ugyanakkora lumenérték esetén erősebbnek érzékeljük, mint a melegebbet. Én a természetesebb színt szeretem elemlámpa esetén is, 4-5e kelvint. Akkuból 18350 biztosan nem jó, 18650, 26650 vagy 21700 kell bele, utóbbi kettő javasolt a sokkal nagyobb kapacitásuk miatt (én 26650-nel használom, ahhoz nem kell plusz cső az akku köré, hogy ne "lötyögjön").
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Na, ez most jól jött.
Pont lámpát keresek.
Van egy Convoy S2-m. Nagyon meg vagyok elégedve a fényerejével.
Kellene még mellé valami jó kis lámpa.1. Kellene valami lámpa, aminek kicsit több akku élettartama van, legalább olyan erős fénnyel.
Ez az FT03 elég jónak tűnik.Ezzel lehet kisbb fényerőn is világítani, hogy tovább bírja az akksi?
6500K vagy 5000K érdemes ebből venni?Itthon a természetes fehéreket szeretjük ( 4500K körüli LED-ek vannak mindenütt)
18650 vagy 18350 akksival érdemes? Abból van ajánlott?
2. Keresek még fejlámpát is. Ami szintén nagyobb akksi élettartammal bír, és elég jól világít. (esténként erdőben vagy a szántón jól jönne sokszor - van egy téli sapkám, abban van beépített LED, de csak 2 órát bír az akksi.. annál jobbat szeeretnék). Ja és legyen kényelmes, ne skalpoljon meg.
3.
Keresek valami jó kis LED-es munkalámpát, aminek jó hosszú akksi ideje van, tűrhető fénnyel. Nem hátrány,ha hajlik jobbra balra, és mágneses is, vízálló stb. Vagy ebből jó a lidl-s is? -
vince
őstag
válasz
Saskakas18 #67357 üzenetére
Azt bármelyik korábban említett lámpa tudni fogja.
-
vince
őstag
válasz
Saskakas18 #67354 üzenetére
C8 helyett esetleg Sofirn C8G vagy Astrolux FT03. BLF GT sem rossz, ahogy MittuDomain_ kolléga mondja, de szerintem olyan messze nem dobod be a csalit (vagy nem tudom, mit szoktak bedobni
), amilyen messzire az elvilágít
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Saskakas18 #67354 üzenetére
Jó hozzá a BLF GT is, de elé lesz a C8.
-
WestBam
Topikgazda
válasz
gyuri81 #67349 üzenetére
Jó lenne ha azt is tudnánk, hogy mibe fogod tenni, mert van olyan lámpa ami igényli a 30Q akku magas áramleadó képességét, de sok modellbe simán elég a 35E akku átlagos áramleadása is. Egyébként a 30Q akkuval nem nagyon lehet mellé nyúlni, arra figyelj, hogy a lámpa amibe teszed az működjön flat top akkuval is, mert van amibe csak a button top érintkezik, a jófogásos akkuk pedig sejtésem szerint ipari cellák.
-
WestBam
Topikgazda
válasz
Saskakas18 #67348 üzenetére
Mi lenne vele a célod? Közel nagy területet bevilágítani? Esetleg pont, hogy távol szeretnél vele szétnézni, mondjuk azt, hogy hová dobj? Mert a kettő feladatra teljesen más karakterű lámpa kell. Általános célra jó lehet egy 11$-os Convoy S2+ is valami alap kiépítésben. Távolra olcsón a Convoy C8+ lehet a nyerő. Ezekhez venni kell még külön akkut és hozzá egy akkutöltőt is.
-
Picit elvesztem az akkumulátorokban...
Melyiket érdemes rendelni?
(mint írtátok nem érdemes már kintről venni akksit, így a jófogáson találtam egy miskolci srácnál)Samsung INR18650 30Q 30-Q 3000mAh
Samsung INR18650 35E 35-E 18650 3400mAhVagy ha másnak van jobb ötlete akkor szívesen veszem
-
Saskakas18
tag
Sziasztok,
Tudtok ajánlani egy jó minőségű viszonylag elfogadható árban lévő led lámpát?
Horgászáshoz kellene (fejlámpám van) -
blueye
veterán
válasz
Nagyon szor a szallitas, van hogy free van h egy ezres, igy en sem ertem...
Kar h EC03 nincs EC01 ar korul, ketszer annyiert latom -
MittuDomain_
őstag
válasz
Zoli-bácsi #67345 üzenetére
Nincs rá konkrét BG gyűjtés, a nemlinkelünkonnan lengyel srác tolja ezeket az akciókat, párat beteszek ide referral nélkül:
1 tuti nem sokan választják majd ezt
2 ez pl tölthető edc
3
4
5
6 na pl ehhez ha valami kicsit komolyabb ajcsi lenne, megvettem volnaSzerk:
7Ps: a szállítás nem olcsó, régen barátibb volt, 3-400,- Ft körül, nem is értem...
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
MittuDomain_ #67344 üzenetére
Ehhez lenne esetleg linked?
-
Eu raktaras lámpát keresek.
Pl Convoy S2 vagy Zanflarle F1-et.
Vagy ha valaki tud hasonlót típust ajánlani árban és tudásban akkor megköszönöm! :) -
Lacerta
aktív tag
A Convoy C8 tok tökéletes méretű.
Bár vastag és merev egy kicsit, de sztem az atomvillanástól is megvédené.
Van Alin is, de én mintha Fasttechről vettem volna jó áron.
Vagy, ha puhát akarsz, az Oriconak és az Ugreennek vannak nagyon jó minőségű madzagos tokjai Aliexpressen. Telefonhoz, power bankhoz írják, de a C8 méret is belemegy. -
dik
őstag
válasz
Tartarus #67333 üzenetére
Igen titok zokni ismerős, de abban is karcolódik próbáltam.
Meglesem mit küldtél köszönöm!
Aha ilyen valamire gondoltam a lényeg az üveget minél jobban védje. Esetleg más fajta opciós létezik? Nem erősségem ez a külföldi kereséses téma...
A méretét se vágom mekkora a Con... C8 amihez gondolom ez való. Ha egyforma akkor jó lehet. Ha nem akkor... -
dik
őstag
Astrolux c8 valaki nem tudna ajánlani egy tokot? Mindig nálam van övtáskába és az üvegje kezd nagyon karcos lenni....
-
PHM
addikt
válasz
MittuDomain_ #67316 üzenetére
A ciki az szerintem, hogy ezt a lámpát, vagy hasonlót alig több, mint a feléért
lehet megvenni a kínai piacon, ha már ilyenre vágyik az ember.
Ez így, ebben a formában nettó átverés. Szerintem.
Amúgy semmi bajom az olcsó lámpákkal, sőt, szerintem némi hozzáértéssel
egész jó darabokat is ki lehet fogni közöttük. -
-szabi-
addikt
Az index kezdőlapján lévő lámpás blog: Leesett az állunk ettől a fejlámpától
Maradok inkább Wuben H1 lámpámnál. -
Wolfskin
őstag
Sziasztok, vettem egy Astrolux mf01 minit, és találtam hozzá egy jó kis DIY moddot, egy réz hűtőt lehet bele tenni a gyári műanyag helyett.
• Csinált már valaki ilyet? Vett tőle?
• Próbáltam ráírni az emberre, de a budgetlightforum.com-on halvány elképzelésem sincs, mi lehet a trükkje a címzésnek, hogyan lehet privátot küldeni.Esetleg tudja valaki?
• Ha már nem gyárt, nem árul, érdekel valakit ilyet gyártatni? (Rézből CNC-vel) -
H-Zol
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #67299 üzenetére
Az már meg volt
ma áthoztam, ki akasztottam , és nemsoká kap egy fertőtlenítést !
-
vince
őstag
válasz
FBLLMAG #67301 üzenetére
Ez tényleg jó ötlet a részükről, hogy a Prime sorozaton belül minden mindennel házasítható. Armytekből még egy Nichia ledes Wizardot és egy C2 pro-t szívesen vennék valamikor, csak sajnos a szállítási díjaik nevetségesen magasak: $25, de ha olyan tételt veszel, amiben van akku is, akkor $35
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
MittuDomain_ #67302 üzenetére
Pont ezt akartam eddig is elmondani, leírni.
A szállítással kell vigyázni. Van, hogy 3 $ hiányzik, hogy lenullázd a 25 $ -os szállítási díjat. Ilyenkor +tok, +kulcstartó lámpa, +zsír a lámpához vagy ami kellhet.
-
FBLLMAG
senior tag
Hátha érdekel valakit, bemutatom az Armytek Prime család legózós megoldását.
Mindegyik tokkal, klipsszel, csuklópánttal, mágnessel, O tömítőgyűrűkkel érkezik. A C2 -es + töltőkábellal és akkuval.
Az A1/A2 feje bármelyik testtel, bármilyen akkuval használható. A mágnes, szükség esetén, könnyedén eltávolítható. Csak le kell csavarni a kupakját.
Az A1 testtel (mindegy, hogy A1 vagy A2 fej) EDC lámpát kapunk. Melynek fénye erősebb mint a Zebralight SC5W lámpámé (6000 cd 14500 -as akkuval. C2 testtel és A1 / A2 fejjel érhető el a leghosszabb üzemidő. Persze, mindegyik magasabb fokozat esetében, a tartalék üzemidő is megtalálható. A1 / A2 fej esetében 10 lm, a C2 fej esetében 34 lm
Mindegyik fej esetében 4 azonnal elérhető csoport található (alacsony, közepes, magas / turbó, strobe). Alacsonyabb fokozatokon mindegyik stabil kimenettel rendelkezik. A magas illetve turbó fokozat ami különböző. Az A1 / A2 fej esetében szemre nem látható hatalmas különbség. Az A1 6000 cd -ról indít, míg az A2 5000 cd -ról.
A C2 fej turbó fokozatának görbéje merőbben más. Az 1700 lm végett, olyan mint a hullámvasút. 8100 cd fényerőn indít, de hosszútávon, beáll a 4000 cd körüli értékre. Ha kell a időzített kikapcsolás (2, 5, 10 perc), pillanatnyi fény, a kapcsoló helyzetjelző funkciója, akkor ezt a fejet választom. Bár éjjelre a 0,15 lm fényáram is jelezheti a lámpa helyzetét. Ez a fokozat nem meríti nagyon az akkut / akkukat. 1 hét alatt kb 1% - 2% merülés tudható be ennek a fokozatnak.
Ha viszont, véletlen eltévednék a rengetegben, esetleg katasztrófa történne, az A1 / A2 fej az ideális. 10 lm fokozaton, ami még mindig használható. Az A2 fej A2 testtel mérve, ugyan nem érte el a 75 üzemórát, de a 4000 perc, vagyis 67 óra megvolt neki. C2 testtel, 18650 -es akkuval, akár a 2x -sét is produkálni képes.
Rendes holdfény (0,15 lm) található mindegyikben. Éjjel az A1 / A2 vállt be nekem. Valahogy a fényük jobban tetszik. Max fokozaton, a C2 fénye picit fényesebb, bekapcsoláskor, de nem jelentős a különbség. Ráadásul csak 2 percig. Köztes fokozatokon, már mindegy milyen fejet használok. Az A1 / A2 esetében a 7 cd/lm és a C2 esetében 5 cd/lm, kiegyenlíti a fényáramok közötti különbségeket. Kezelésük azonos.
1x kapcsolás > ki / be kapcsolás
2x kapcsolás > a középső fokozattal indít, vagy más fokozatról a középsőre vált, vagy a középsőről az alacsonyra
3x kapcsolás > a magas / turbó fokozat elérése
4x kapcsolás > a strobe funkciók elérése
hosszú gombnyomás > a holdfény elérése, vagy a csoportokon belüli váltást jelentiA testek, fejek, talp cseréjével az adott feladathoz alakítható a lámpám.
Ár. Lehetséges külön is testet, tokot rendelni, így 1 lámpa + 2 test + 2 tok esetében 3 lámpához jutunk. Pl Armytek Prime A2 PRO + A1 test + A1 tok + C2 test + C2 tok = 64,40 $ (a szállítás ingyenes) áron kapok 3 db teljes értékű lámpát. Most.
Armytek Prime A1 PRO > 35 $
Armytek Prime A2 PRO > 42 $
Armytek Prime C2 USB > 60 $
Armytek Prime A1 test > 7,20 $
Armytek Prime A1 tok > 4 $
Armytek Prime C2 test > 7,20 $
Armytek Prime C2 tok > 4 $
Armytek Prime A2 test > 8 $
Armytek Prime A2 tok > 4 $
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPhone-t használók OFF topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest