Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• peter889

őstag

válasz M_o_g_y_i #12053 üzenetére

Köszi a linket. Csomó dolog van még amit nem értek. :U Megköszönném, ha valaki felhomályosítana.

Olyan lámpa van, amibe eleve cserélhető 18650-es akksik tehetők?
    Mert ha csak azt az egybeintegrált akkukat tartalmazó dobozkánt kapom, mint akkut, úgy ha ha később akksit cserélnék, úgy nem csak 4 db 18650-es akkut kéne venni, de hozzá valszeg töltőt és dobozkát is. És ki tudja, hogy a vásárolt új dobozka vajon be fog-e férni abba a fekete, övre csiptethető tokba? Még az is lehet, hogy barkácsolni kell majd, fúrni-faragni. Azt már kiszúrtam, hogy nem fontos az akkut a lámpafejes fejpántra rögzíteni, mehet az övre is->fejrobbanás kizárt. ( Nem történhet ilyesmi a viselője fejével. )

A fasttech.com-on a 30-40 dollár körüli lámpák tartozék akksijanak milyen a minősége? Ha jól veszem ki, mindegyik egybeintegrált, és nem cserélhető - nem tudom miért. Hogy probléma esetén minél több cuccot kelljen újra rendelnem?
    Azt sem írják több helyen, hogy hány voltos adapter a tartozék, vajon 8.4 vagy 4.2 voltos-e.
    Igazán közzétehetnék a neten a felhasználói kézikönyvet.
    Elnézést, ha én értelmezem rosszul.

Új hozzászólás Aktív témák