Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lars

őstag

válasz ZetorGumi #4648 üzenetére

Nekem nincsenek egyáltalán rossz tapasztalataim a márkával, mondjuk régebbi gépekkel találkoztam csak nagyrészt.
    Kb. 8 éve van laptopom, 3 gépet fogyasztottam el eddig. Az első egy Asus L3500D volt, ez ma is működik új gazdájánál, köszöni szépen jól van. Aztán vettem egy A6Km-et, az 3 évig volt meg, na ezt gariban azért javították. Konkrétan a hűtőventilátor kezdett el zörögni benne, de végülis kicserélték egy másikra ( Igaz, hogy csak másodikra, elsőre csak megolajozták, másodikra cserélték )
    Ezek után egy UL20A-t vettem, ami a mai napig is megvan, lassan 2 éves, még az első win 7 telepítés van rajta, pedig napi használatban van. Gariztatni nem kellett, én sem bütyköltem még házilag.
    Ezen kívül a családban van még egy X51L gép is, azon a múlt héten húztam újra az oprendszert, még az eredeti volt rajta :D Oké, az ritkán van használva, nem igazán napi nyúzásos gép ( Bár mostanság azért majdnem )
    Gariban soha nem járt, pedig ő is 6 éves elmúlt már. Szóval vannak pozitív tapasztalatok is, csak ugye aki meg van elégedve, az kevésbé írja le a dolgokat, mint az a néhány, aki viszont a drága pénzen vásárolt termékével pórul járt. Ami végülis jogos, mert ha kiadsz egy csomó pénzt egy termékért, akkor elvárod, hogy ne is legyen gond vele.
    Más kérdés, hogy a törések hogy keletkeznek, most hogy ez jogos, vagy nem jogos, azt a fene tudja, egyénileg mindegyiket külön kell nézni. Egy dolog biztos. Az Asus igen régi motoros, régebben az Apple gépeket is ő gyártotta ( pontosabban ugyanott gyártották mindkét márka gépeit ) és hát az Apple-ről mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy silány minőség. Az olcsó notik meg hát műanyagból vannak, és törnek.
    A kis EEE meg méretéhez képest igen masszív kis szerkezet, ez biztos. Megdöbbent minden alkalommal, amikor kezembe veszem pl a tesóm 1005PE-jét :)

Új hozzászólás Aktív témák