Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD FX
- Jöjjön ami KIMARADT... 😅 — 2025 REEL
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ZetorGumi
üzenetére
Nekem nincsenek egyáltalán rossz tapasztalataim a márkával, mondjuk régebbi gépekkel találkoztam csak nagyrészt.
Kb. 8 éve van laptopom, 3 gépet fogyasztottam el eddig. Az első egy Asus L3500D volt, ez ma is működik új gazdájánál, köszöni szépen jól van. Aztán vettem egy A6Km-et, az 3 évig volt meg, na ezt gariban azért javították. Konkrétan a hűtőventilátor kezdett el zörögni benne, de végülis kicserélték egy másikra ( Igaz, hogy csak másodikra, elsőre csak megolajozták, másodikra cserélték )
Ezek után egy UL20A-t vettem, ami a mai napig is megvan, lassan 2 éves, még az első win 7 telepítés van rajta, pedig napi használatban van. Gariztatni nem kellett, én sem bütyköltem még házilag.
Ezen kívül a családban van még egy X51L gép is, azon a múlt héten húztam újra az oprendszert, még az eredeti volt rajta
Oké, az ritkán van használva, nem igazán napi nyúzásos gép ( Bár mostanság azért majdnem )
Gariban soha nem járt, pedig ő is 6 éves elmúlt már. Szóval vannak pozitív tapasztalatok is, csak ugye aki meg van elégedve, az kevésbé írja le a dolgokat, mint az a néhány, aki viszont a drága pénzen vásárolt termékével pórul járt. Ami végülis jogos, mert ha kiadsz egy csomó pénzt egy termékért, akkor elvárod, hogy ne is legyen gond vele.
Más kérdés, hogy a törések hogy keletkeznek, most hogy ez jogos, vagy nem jogos, azt a fene tudja, egyénileg mindegyiket külön kell nézni. Egy dolog biztos. Az Asus igen régi motoros, régebben az Apple gépeket is ő gyártotta ( pontosabban ugyanott gyártották mindkét márka gépeit ) és hát az Apple-ről mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy silány minőség. Az olcsó notik meg hát műanyagból vannak, és törnek.
A kis EEE meg méretéhez képest igen masszív kis szerkezet, ez biztos. Megdöbbent minden alkalommal, amikor kezembe veszem pl a tesóm 1005PE-jét
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16,1", 2,6 GHz i7, 32GB Ram, Radeon Pro 5300M 4GB, 2019-es modell, 2020-as gyártás.
- Asus ROG GL552VW
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Oké, az ritkán van használva, nem igazán napi nyúzásos gép ( Bár mostanság azért majdnem )