Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZetorGumi
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
runner 125: A piros karika egy Mini PCIe slot, oda lehet csatlakoztatni wifit, ssd-t, sokmindent.
A sárga. Az viszont nekem se ugrik be, szerintem valami belső perifériának a csatlakozója lehet.
Keeperv85: Ha jól rémlik 4gb-ig bővíthető a memória, de akkor már 64bites rendszer kell, ami kizárja, hogy a rajta levő rendszert használd, mivel az 32bites.
Csomó régi játék: Daemon tools, és mondjuk a másik gépen képfájlba másolod a játékot, hálózaton átdobod a képfájlt, és kész.
Én így csinálom.
Vannak olyan játékok, amik ígyse-úgyse fognak elindulni, azokhoz a vmWare-t ajánlom. (Virtuális PC). Feltelepíted, csinálsz egy virtuális pc-t, meghajtóval, mindennel, utána arra (a virtuális pc-re) feltelepítesz egy Win98-at, és kész, menni fog minden.
Ha a régi játékokkal szeretnél játszani, és 7 alatt nem indul. 
De ilyenkor, ha virtuális PC-zel, érdemes töltőre dugni a gépet, mert nagyon eszik akkor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Alkoholista nevelde
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED TV topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- iPhone 17 Pro Max Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én így csinálom.