Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
ZetorGumi
üzenetére
Köszi.
Ehhez csupán annyit; mielőtt ez nem volt fent, a wifi bekapcsolója, plusz a monitor fényerje gombok ugyanúgy mentek, visznt a hangerő szabályzás már nem.
Leszedtem az Asus oldaláról, de valami nem okés.
Bekapcsolás után egyszerre ez az üzenet fogad;"Can't get WMI ASUSManagment Object"
S, bezárni és okézni sem tudom, újra és újra feljön.
Tipp?
Illetve még valami;
Régebbi emberkék ismerhetik a storym az 1005-össel, én voltam az akinél ráborult a narancslé. Volt szopás ezerrel, szar volt a billentyűzet - kicseréltem, frankó lett. Meghalt az egérgomb panel - kicseréltem, faxa lett. Aztán egy hónap teljesen hibátlan használat után megszűnt létezni a touch pad és az egérgombok. Itt már úgy voltam, h vele, h felgyújtom az egészet - mind a mai napig a szekrénybe be volt rakva.. - nem volt használva. A mai napon gondoltam 1 esélyt adok még neki mielőtt alkatrészként szétárulom. Szétkaptam, az egérpadot és a touch padot is teljesen, alkoholos ronggyal végigtöröltem minden csatlakozót és kábelt, összeraktam, s lám jó lett.

Viszont, nagy a gyanúm, h a hosszú állás alatt a bios memóriáért felelős elem megadta magát/lemerült, mert egy részből folyton elfelejti az időt, néha a dátumot is. Más részből néha csak akkus indítás során egy fekete hátteres kép fogad, - talán a bios-ba innen tudnék belépni, de a lényeg, h sima F2-re továbbmegy és betölti a Win7-et. Valószínűnek tartom emiatt lehet ez is.
Kérdés; hol van ebben az elem?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- OLED monitor topic
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Acer Aspire A315-56 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- Nvidia Quadro FX570
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs