Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laca 012

őstag

válasz runner 125 #3847 üzenetére

Akkor elnézést kérek, le vagyok maradva "egy kicsit".. :B
    Legutolsó információm szerint egy szigetszentmiklósi cég

(NSE Hungária Kft. 2310 Szigetszentmiklós, Gyári utca 72. Tel.: +36-22-513-420)

(volt?) az Asus egyetlen elérhető hivatalos márkaszervize, akik több ember elmondása szerint nem is javítottak, hanem szlovákiába, vagy csehországba küldték ki a hibás készülékeket javításra, sőt hozzájuk is a GLS vitte..
    Nekem egy Asus WL-500gP router tápegysége volt halott, és emiatt komplett be kellett volna küldenem hozzájuk, és megvárni a max 30napos javítási határidőt. Én inkább megjavítottam magamnak..
    Az igaz, hogy ez kb 1,5-2éve volt, de volt is háborgás rendesen az Asus felhasználók között!!
    Azóta szerencsére nem volt szükségem ilyesmire, ezért is ragadtam le ennél az utolsó infónál..

Szóval mióta ők az "új" hivatalos garanciális szakszerviz? :F

Minden esetre ennek most örülök, tavalyelőtt karácsonykor elég komoly fenntartásaim voltak, amikor a párom megvette a K50-es laptopját, meg most tavaly karácsonykor is amikor az EEE Pc-met vettem, de ezek szerint megnyugodhatok. :C

Mondjuk ha ezt amikor megvettem a 1015PN-t már tudom, kapásból vittem volna hozzájuk a 92-98% közötti töltéskori sípolás-sustorgás miatt.. :K Most meg már lesz@...m..
    Különben autós töltővel is csinálja, úgyhogy nem a tápegység hibája sajnos..

Új hozzászólás Aktív témák