- Milyen TV-t vegyek?
- K(V)M kapcsoló. Okés, de milyet?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyomtató topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
Uhh köszi, a kielégítő választ és hogy időt szántál rám : ) A fontos kérdéseimre választ kaptam, sokat segítettél! Akkor valszeg ezek a gondok csupán szoftveresek, amik az ion körül vannak? néztem youtubeon gameplay vidiket, még Black Ops és Crysis játékokat is sikerült futtatniuk rajta, persze lehúzva a grafot. Ami még eszembe jutott közben: színben milyet érdemes? igazából mindhárom nagyon tetszik, de nem tudok dönteni. A fekete túl egyszerű, de elegáns. Az ezüst nagyon szép, de félek, hogy kopni fog csuklónál. A piros meg egyszerűen gyönyörű, csak nem tudom fiúnál hogy mutatna : D
Amúgy ahogy nézegettem képeket, elméletileg van benne mini pci kártya, vagy legalábbis slot. Ezt lefoglalja valami vagy üresen van? Amúgy a hdd csere nagyon macerásnak tűnik, pedig szükség lenne rá... A memóriavezérlős dolog lenne még nagyon fontos, hogy választ kapjak rá. Próbálta valaki 4gb-tal?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ LAPTOPALKATRÉSZEK KIÁRUSÍTÁSA (egyben)
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A14 (FA401WV-RG012W), Jaeger grey szürke, 3 év garancia
- Dell Latitude 5510, 15,6" FHD IPS Touch, I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Rog Gamer Laptop Ryzen 7 3050TI 16gm ram
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest