- DUNE médialejátszók topicja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
Uhh köszi, a kielégítő választ és hogy időt szántál rám : ) A fontos kérdéseimre választ kaptam, sokat segítettél! Akkor valszeg ezek a gondok csupán szoftveresek, amik az ion körül vannak? néztem youtubeon gameplay vidiket, még Black Ops és Crysis játékokat is sikerült futtatniuk rajta, persze lehúzva a grafot. Ami még eszembe jutott közben: színben milyet érdemes? igazából mindhárom nagyon tetszik, de nem tudok dönteni. A fekete túl egyszerű, de elegáns. Az ezüst nagyon szép, de félek, hogy kopni fog csuklónál. A piros meg egyszerűen gyönyörű, csak nem tudom fiúnál hogy mutatna : D
Amúgy ahogy nézegettem képeket, elméletileg van benne mini pci kártya, vagy legalábbis slot. Ezt lefoglalja valami vagy üresen van? Amúgy a hdd csere nagyon macerásnak tűnik, pedig szükség lenne rá... A memóriavezérlős dolog lenne még nagyon fontos, hogy választ kapjak rá. Próbálta valaki 4gb-tal?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest