Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi haladó szinten
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gercsa
senior tag
Na.
Írok már én is, csak hogy tudd, nem mindenkinek az a vélemyénye, hogy a 701-es használhatatlan.
Én például teljesen meg vagyok vele elégedve.
A win7-es dologhoz annyit fűznék hozzá, hogy ha mindenképp ez a szived vágya tedd föl, sztem egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy lehessen használni, de a kérdés, hogy mire.
Kipróbálni mindenképp megéri, én is szeretem bütykölgetni a gépeimet, de plusz szolgáltatást nem tudom mit hozhat az xp-hez képest.
És hát sok a beáldozott tárhely, de ezt mindenki magának döntse el, kinek mi éri megA program amit korábban kérdeztél az "eeectl.exe" névre hallgat.
Nagyon okos jószág. Manuálisan állíthatod a hűtőventit, tudja a gyárinál fényesebbre venni a kijelzőt, illetve ami a lényeg menet közben lehet vele az fsb-t emelni.
Van egy .ini fájl hozzá, amiben kis barkácsolással a beépített értéknél nagyobb tuningot is el lehet érni, persze csak saját felelősségre. (alapból asszem csak a gyári 900MHz-ig van)nekem 1125MHz-et sikerült kihozni a prociból.
És halkan megjegyzem, hogy a microsoft weboldaláról letöltött 1080p-s HD sample videókat akadásmentese viszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- HP Probook 440 G8 (Core i3-1115G4 / 16GB / 256GB / 14"FHD IPS / HUN BILL / WIN11) Akár 19.990Ft
- Eladó MSI Gamer Laptop újszerű, karcmentes állapotban!
- IdeaPad 3 15IMH05 15.6" FHD IPS i5-10300H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Alaplaphibás Dell Latitude 7490 alkatrésznek eladó
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest