Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Csak arra reflektáltam, hogy azokat okolod a szar nyitásokért, akik igenis beleteszik az energiát a játékba. Nézd meg Digit (na nem a mostanit, ő már a Digi 2.0, aki kinyit mindenkit
), ő is beletett mindig mindent, megcsinált minden sbct stb., azt mégse jött neki semmi. Én tavaly Totsig azt se tudtam mi az a wo, pedig sb/dr (div 1/Elite)/wl pörgött látástól mikulásig. Örülj annak amid van, de ne próbáld meg azt hibáztatni aki szintén mindent megtesz, csak nincs szerencséje.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), ő is beletett mindig mindent, megcsinált minden sbct stb., azt mégse jött neki semmi. Én tavaly Totsig azt se tudtam mi az a wo, pedig sb/dr (div 1/Elite)/wl pörgött látástól mikulásig. Örülj annak amid van, de ne próbáld meg azt hibáztatni aki szintén mindent megtesz, csak nincs szerencséje.
LendvaiFeri1
Kristof_94