Új hozzászólás Aktív témák
-
danielsun89
csendes tag
Hello!
Remélem valaki olvassa a hozzászólásomat és tud tapasztalattal, tudással szolgálni a következővel kapcsolatban:Vettem egy MSI DigiVox Hybrid USB-s TV-Tuner -t és már első használat után(kb fél óra) úgy felmelegedett, hogy szó szerint nem tudtam megfogni, a fém részeknél(USB kimenet és koax bemenet), de a cucc közepe is durván forró volt. A procim 100 fokra felviszi. Amúgy egy Toshiba Satellite Pro L300-20L -es notim van, ha ez számítana a történetben.
Nézegettem fórumokat, de nem nagyon írnak arról, hogy mi okozza ezt, vagy mi lenne az ellenszer. Esetleg hibás a tuner...? Az a szívás, hogy ajándékba szántam olyan helyre, ahol nincs tv a szobában, de analóg kábeltv elérhetőség adott. Ja igen és analóg jelnél tapasztaltam ezt az is fontos lehet. DVB-T kilőve, mert a jelszint olyan alacsony hogy egy csatornát sem talál.
Ötletetek van, hogy miként lehetne TV-zni laptopon, úgy, hogy kb ne gyulladjon ki a notebook?
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPhone 17 - alap
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest