Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
válasz
csendes
üzenetére
Köszönöm a válaszod! Az USB tunert eddig egy USB hubba dugtam bele, akkor lehet ez se tetszett neki
. Elméletileg az oldalon található legújabb driver van feltelepítve. A /dev/video0 (az MSI kártyán) látom a hangyaháborút. Gondoltam arra is, hogy a Lubuntuból ki van hagyva valami összetevő, amit a driver telepítéskor se húz be. Szerinted megérné próbaképp feltelepíteni egy "nagy" Ubuntut?(#8656) azbest:
Egy H830-as típusú AverTV Hybrid Volar HD vevő, amit egy 10.10-es Lubuntu rendszeren próbálok beüzemelni. Driver feltelepült, de valami miatt nincs /dev/dvb/adapter0 eszköz. Köszönöm, hogy te is próbálsz segíteni
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Elméletileg az oldalon található legújabb driver van feltelepítve. A /dev/video0 (az MSI kártyán) látom a hangyaháborút. Gondoltam arra is, hogy a Lubuntuból ki van hagyva valami összetevő, amit a driver telepítéskor se húz be. Szerinted megérné próbaképp feltelepíteni egy "nagy" Ubuntut?
.
wassermann