- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Akciókamerák
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
upszilon #7321 üzenetére
Nézd, a hangcsúszás nekem általában 200-400 ms közé esik.
Ez persze igények kérdése, egy ingyenes videószerkesztőtől szerintem nem rossz, konvertálások után. Itt van néhány ötlet arról, hogy például mencoder-es átkódolásnál hogyan lehet megszüntetni a csúszást (és miért vannak a csúszások): [link]. Nekem működik a Kino is egyébként, és a LiVES is, de mind a kettő konvertál.
Amit találtam Linux-ra: ProjectX [link] elvileg egy TS editor, nekem nem tudta kezelni a felvett TS-t, még a demux se nagyon ment, talán túl sok a hiba.
Linux-ra, Mac-re és Windows-ra is: tsMuxeR [link], illetve ennek a grafikus felülete, erről sokat írtak a témában [link] . Lehet vele vágni, összefűzni is, de nálam az AAC hangot nem kezeli (pedig elvileg tudja), ezért csak m1, m2, DunaTV, Autonómia vágható vele. Az m2t állományt nálam át kellett nevezni ts-re ahhoz, hogy megnyissa.
Új hozzászólás Aktív témák
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest