Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBogyó
tag
válasz
csendes #7284 üzenetére
Nagyon köszönöm.
Most egyelőre ott tartok, hogy sikerült a tvheadend-et belőni, az működik is, de az XBMC valami network hiba miatt nem tud kapcsolódni.
Úgy tűnik, ez teljesen független a tvheadend-től, valami olyasmi a trükk, hogy ha nincs a hálókártyán hálózat, azaz élő ip cím, akkor jön elő ez a hiba. Hiába adtam ip címet az eth0-nak, nem lett jobb.
Majd otthon megpróbálom, itt most csak mobil netem van, valószínűleg ezért szórakozik velem, fórumon mint bug rátaláltam erre.Apropó: volt az XBMC-ben egy olyan képernyő, ahol a hálózat részleteit írja ki. IP cím, MAC address, internet connection, DNS szerver, stb. Ezt egyszerűen nem találom, tegnap este fél órán át csak ezt kerestem. Ha valaki tudja, hol találom, kérem, írja meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Nikon D40 minden tartozékával+fotós táska
- Teljesen új Samsung S21 FE 5G DS 5G 6/128GB Graphite eladó (bontatlan)
- Teljesen új Honor 90 5G DS 5G 8/256GB Emerald Green eladó (bontatlan)
- Nintendo Switch 2 újszerű állapotban
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 3070 Ti 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NVME SSD/2-3Év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest