- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBogyó
tag
válasz
csendes #7284 üzenetére
Nagyon köszönöm.
Most egyelőre ott tartok, hogy sikerült a tvheadend-et belőni, az működik is, de az XBMC valami network hiba miatt nem tud kapcsolódni.
Úgy tűnik, ez teljesen független a tvheadend-től, valami olyasmi a trükk, hogy ha nincs a hálókártyán hálózat, azaz élő ip cím, akkor jön elő ez a hiba. Hiába adtam ip címet az eth0-nak, nem lett jobb.
Majd otthon megpróbálom, itt most csak mobil netem van, valószínűleg ezért szórakozik velem, fórumon mint bug rátaláltam erre.Apropó: volt az XBMC-ben egy olyan képernyő, ahol a hálózat részleteit írja ki. IP cím, MAC address, internet connection, DNS szerver, stb. Ezt egyszerűen nem találom, tegnap este fél órán át csak ezt kerestem. Ha valaki tudja, hol találom, kérem, írja meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Könyvajánló
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest