- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBogyó
tag
válasz
vegyszer #5771 üzenetére
Sőt, én valami olyasmire is emlékszem, hogy a lakosság bizonyos %-ának eléréssel kell bírnia. Azért fogalmazom ilyen idiótán, mert egyértelmű, hogy nem lefedettségről beszéltek, hanem a vételi készségről is, tehát vevőd is legyen (ezt persze úgy méred, ahogy akarod ;-). Tehát van még olyan kitétel, ami alapján tolhatják a határidőt.
Másik irányból érv meg a három analóg adó lekapcsolása után felszabaduló 2 teljes MUX lesz. Ha erre szükség lesz, akkor szerintem lekapcsolják.
Még egy kérdés, hogy jellemzően a lekapcsolás körzetenként történik, tehát nem egy időpontban. A magyarországi menetrendről úgy tudom, az NHH (vagy utódszerver) fog dönteni kb. 1 év múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest