Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szendru
csendes tag
Kedves zhagyma!
Köszönöm a gyors segítséget, de bedobtam a törülközőt és visszaadtam a tunert a forgalmazónak. Az egész napom ráment a próbálgatásokra és kipróbáltam egy Leadtek tunert is, egyik gyengébb, mint a másik. Sajnos még gyerekcipőben jár a dolog, mert nem úgy kell működnie a dolgoknak, hogy egy egyszerű, hozzá nem értő felhasználó napokig szórakozzon, hanem olyan telepítő lemezt kell készíteni, amely plug and play módon - természetesen érzékelve az op. rendszer tulajdonságait, minden szükséges dolgot működőképesen feltelepít. Hát ezek a ketyerék ettől még nagyon messze állnak. Pl. a windows 7-re felrakva, a TV szoftver nem érzékelte a hardvert, arról már nem is beszélve, hogy nekem kellett kiválasztanom mindent, magától ezt a telepítő program nem tudta. Ennél jobb volt a Leadtek lemeze, az nem törődött vele, hogy XP vagy Vista, tette a dolgát. Persze a végeredmény ettől függetlenül siralmas volt, a csodaantennája (valamilyen aktív keretantenna) sem birkózott meg pl. a XIII. ker-ben az utcán a jelszinttel. Ez pedig nudli, mert egy analóg vevő elműködik 40 dBuV jellel , igaz gyenge képpel (egy szobaantennával) ez a csodálatos DVB-T adás meg nem is detektálódik ekkora szinten. Szóval ezeknek a sorsuk hasonló a műholdas vétel hőskorához, amikor még másfélméteres átmérőjű tükrökre volt szükség, ma meg a fejjkonverterek jel/zaj viszonyának és a sugárzás javulásának következtében 40-60 cm-es tükör is elég. Csak ki kell várni... Ha megérem. Üdv Szendru
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3DMark 11 eredmények
- sziku69: Szólánc.
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest