Új hozzászólás Aktív témák

• z00mhead

tag

Sziasztok!

Nekem egy BlueMedia márkájú, egyébként a jól ismert AF9015-ös chipsettel szerelt kütyüm van, amit a hozzáadott 10cm-es antennával tudok használni, mert szerencsés helyen lakok. XP és Vista alatt nagyon sokat szívtam a driverekkel és a hozzáadott programmal (valami TVJukebox nevű használhatatlan förmedvény), majd végülis sikerült a DVBViewer-t használhatóra faragni, habár a 3 rádió hallgatása megoldhatatlan feladatnak bizonyult. A kíváncsiságtól vezérelve tegnap letöltöttem és felraktam a Windows 7 RC-t (a már-már megkedvelt Vistám mellé) és le vagyok nyűgözve. Most nem mennék bele, hogy miért tetszik még, de a driver/software problémámat minden további nélkül, automatikusan, ostoba kérdések nélkül megoldotta. Magától megtalálta és feltelepítette a drivert (még csak nem is szólt) és a Windows Media Center pedig 5 perc alatt végigszkennelte a a végigszkennelendőt, mindent megtalált (meglepetésemre még az RTL Klubot is - tegnapig nem tudtam, hogy feltették Teszt1 álnéven), hibátlan a képminőség, alig eszik procit (olyan 10-15% körül mozog egy Core2Quad Q6600, 2GB Ram, nvidia 8400GS vga-s gépen).
    Szóval levonva a következtetést, akinek megfelelő gépe van, az tegye fel nyugodtan a Win7-et, hisz ha most tölti le, 2010 nyaráig ingyen licencet kap, nagyon komoly XP támogatása van, és szép és jó. Semmilyen kodek telepítésére nincs szükség (benne van a rendszerben) csak a mentéssel van kicsi probléma, mert valami WTV formátumot használ, de csak idő kérdése, hogy mikor fogják ezt lelkes emberek megoldani.

Új hozzászólás Aktív témák