- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Samsung QE65QN95AAT - QLED TV - hez 100 Mbit-es Ethernet port bővítése?
- BIOS frissítés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
z00mhead
tag
Sziasztok!
Nekem egy BlueMedia márkájú, egyébként a jól ismert AF9015-ös chipsettel szerelt kütyüm van, amit a hozzáadott 10cm-es antennával tudok használni, mert szerencsés helyen lakok. XP és Vista alatt nagyon sokat szívtam a driverekkel és a hozzáadott programmal (valami TVJukebox nevű használhatatlan förmedvény), majd végülis sikerült a DVBViewer-t használhatóra faragni, habár a 3 rádió hallgatása megoldhatatlan feladatnak bizonyult. A kíváncsiságtól vezérelve tegnap letöltöttem és felraktam a Windows 7 RC-t (a már-már megkedvelt Vistám mellé) és le vagyok nyűgözve. Most nem mennék bele, hogy miért tetszik még, de a driver/software problémámat minden további nélkül, automatikusan, ostoba kérdések nélkül megoldotta. Magától megtalálta és feltelepítette a drivert (még csak nem is szólt) és a Windows Media Center pedig 5 perc alatt végigszkennelte a a végigszkennelendőt, mindent megtalált (meglepetésemre még az RTL Klubot is - tegnapig nem tudtam, hogy feltették Teszt1 álnéven), hibátlan a képminőség, alig eszik procit (olyan 10-15% körül mozog egy Core2Quad Q6600, 2GB Ram, nvidia 8400GS vga-s gépen).
Szóval levonva a következtetést, akinek megfelelő gépe van, az tegye fel nyugodtan a Win7-et, hisz ha most tölti le, 2010 nyaráig ingyen licencet kap, nagyon komoly XP támogatása van, és szép és jó. Semmilyen kodek telepítésére nincs szükség (benne van a rendszerben) csak a mentéssel van kicsi probléma, mert valami WTV formátumot használ, de csak idő kérdése, hogy mikor fogják ezt lelkes emberek megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Túra és kirándulás topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest