- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Fujifilm X
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PikkPukk
csendes tag
válasz
romulan #2024 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Hm, lehet, hogy egy ilyen lepkét én is ki tudnék akasztani az ablakba. (pont adóirányba néz az ablakom, csak épp le vagyok egy kicsit árnyékolva egy hegy és egy épület által) Kérdés, hogy a boltban kapható gyári darabok mennyivel rosszabbak esetleg, mint az ilyen "profi" barkácsművek?
A yagi és a Thomson a két végletet képviseli: az első túl szűk, a második túl széles tartományban működik. Az utóbbit tesztelni kellene, hogy mennyivel rosszabb esetleg, mint a lepke, mert lehet, hogy nem is rosszabb. Analógon használtam már ilyet régebben, kevés sikerrel, mert hiába volt erős a jel, ha a reflexiók miatt meg szellemképes. De a diginél nincs ilyen probléma... Még megrágom, melyik legyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Medence topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest