- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi hangfal építés
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
SwissAirplan
aktív tag
A vétellel is gond van és a jelátvitellel is!
Csak ahogy irtam, amig nemtudtam hogy megoldható e a többszörözés addig nem akartam már bele több pénzt fektetni.Eddig egy "40 centis" camping antenna volt a balkonon az eredeti 900 forintos fejjel
a hozzá kapott csúcsminőségű koax-al!
Most hogy todom... megoldható amit szeretnék néznék valami érzékenyebb fejet az ablaknál normális -laposkábellal vinném be (furni nem lehet) nem pedig az általam barkácsolt alufoljaárnyékolásu csupaszított kábellal.
Eddig ment "szépen" amugy csak a szemközti házra feltetek egy "karácsonyfát" egyrészt pont az utban van másreszt meg fene tudja milyen frekin sugároz a rajta lévő 60 féle antenna!Tehát ezt már nem tolerálja a hanyag összeszerelésem!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest