Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- OLED TV topic
- Drágul a Raspberry Pi, de lesz egy új, olcsó verzió
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SwissAirplan
aktív tag
A vétellel is gond van és a jelátvitellel is!
Csak ahogy irtam, amig nemtudtam hogy megoldható e a többszörözés addig nem akartam már bele több pénzt fektetni.Eddig egy "40 centis" camping antenna volt a balkonon az eredeti 900 forintos fejjel
a hozzá kapott csúcsminőségű koax-al!Most hogy todom... megoldható amit szeretnék néznék valami érzékenyebb fejet az ablaknál normális -laposkábellal vinném be (furni nem lehet) nem pedig az általam barkácsolt alufoljaárnyékolásu csupaszított kábellal.
Eddig ment "szépen" amugy csak a szemközti házra feltetek egy "karácsonyfát" egyrészt pont az utban van másreszt meg fene tudja milyen frekin sugároz a rajta lévő 60 féle antenna!
Tehát ezt már nem tolerálja a hanyag összeszerelésem!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- Google bontatlan Pixel 10 Pro XL 16/256GB Obsidian 2027.11.04-ig Garis
- DJI Osmo Action Akciókamera és Kiterjedt Tartozékszett Eladó
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
- Crucial 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
a hozzá kapott csúcsminőségű koax-al!
wassermann