- DUNE médialejátszók topicja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- BIOS topic
- Mini PC
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speederer
senior tag
Sziasztok,
Jelenleg van egy S905-ös boxom (Coreelec-el) és egy Amiko, ezek vannak befogva a műholdas csatornák nézésére. De mivel eléggé más a 2 eszköz, ezért gondoltam célszerű lenni ugyanarra a platformra hozni őket. Az S905-ön már egész jól be van lőve a tvheadend, ami tetszik is, ezért jó lenne egy dedikált tvhaedend szerver, ami kiszolgálná mindkét stb-t, mehetne közben a felvétel is és még PC-ről/telefonról is lehetne ezen keresztül tévét nézni.
Ahogy nézegettem a lehetőségeket, belefutottam a Sat>IP tuner-ekbe, amik nagyon ígéretesnek tűnnek. Csak nem értem, hogy ezek miért ilyen nehezen beszerezhetőek nálunk (és ráadásul nem is adják őket túl jó áron). Nem mondom, hogy lehetetlen lenne, de nem túl nagy a választék és sok helyen azt írják, hogy már nem elérhető a termék. Külföldi fórum ajánlások alapján az Inverto IDL-400s és a Telestar Digibit R1 került a fókuszba (lényegében ugyanaz a hardver van mindkettőben), viszont ezeket nálunk egyláltalán nem lehet beszerezni.
Szóval a kérdésem az az, hogy ezekről a sat>ip cuccokról mit tudtok? Miért nincsenek vajon elterjedve? Esetleg az áruk miatt? Mit ajánlanátok egy olyan rendszer kiépítéséhez, amivel ki lehet használni a quad LNB-t, esetleg ötvözni a DVB-T-vel? Mindehhez szoftveres oldalról a tvheadend-et érzem a legjobbnak, de más véleményt is meghallgatok.
(Felvétel a NAS-ra menni, tehát ha nem muszáj, akkor nem akarok egy PC-t beüzemelni erre, már csak a fogyasztása miatt sem.)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Crucial 240GB SSD eladó
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest