Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Mini PC
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
két tvheadend szerverhez csatlakozik - régebben olvastam, hogy a kliens addont át kell nevezni, hogy mégegy példányban telepíteni lehessen. (talán telepítés után valami xml-ben, vagy telepítés előtt is lehet, hogy az addon zip-ben). [link]
ha vannak azonos csatornák, akkor csak egyet mutat belőlük - a fentiekből következik, hogy nem lehet automatikusan. Két független addonként látja. De talán van lehetőség a csatornalista módosítására az addon példányban, hogy mit mutasson. Szóval talán kézzel kivehető, ami nem kell.
Persze érdemes utánanézni, hátha azóta fejlesztettek rajta és csak én vagyok lemaradva.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó erős 1080p Gamer konfig Gamer monitorral
- LG 83G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple Airpods Pro 2 megkímèlt ligtning csatis
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann