Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Perre viszi korábbi szakemberének csúcstechnológiás árulását a TSMC
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Eredeti megvettem már pár éve. A legújabb verziót használom.
Kénytelen voltam megvenni mert a hackelt nem frissítette a csatornákat és egy idő után fekete képet kaptam egyes csatornákon, azt 1-2 naponta mindig újra kellett hangolni, zavaró volt.A TBS-nek driver problémája van de nem igazán bízok benne hogy javítják.
Remélem nem kell visszaküldeni ezt is mint az avermediát tavaly amivel még szarabbul jártam, mert az már elég elkeserítő lenne.Egyszerűen nem tudok egy működőképes pcie dvb-c tunerre szert tenni... Hihetetlen...
Vajon a dvbsky márka milyen, megbízható? Van valakinek tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bang&Olufsen Beoplay EX füles
- karcos Lenovo M920q Mini PC - Core i5 8500T - 16Gb ram - 256GB NVMe - számla + gar
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- HP ProDesk 400 G6 mini - Core i3 10100T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann