Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Na elküldtem a TBS-nek a reklamációt ide, a driver javítása érdekében:
http://www.tbsdtv.com/contact-us.html
De a szövegdoboz túl hosszú szöveget nem engedett beírni, a végét mindig lecsapta, url-t sem engedett berakni, így a csatornalistát sem tudtam nekik belinkelni a pastebin.com-ról. Még videókat is linkeltem volna nekik hogy mi a hiba, ezt sem tudtam sajnos, rövidre kellett fognom,
Végül ennyi lett az egész(ennyit engedett a szövegdoboz):
Dear TBS support,
Recently I bought a TBS6221 TV tuner card to use it for decoding un-encrypted cable -so not terrestrial- digital TV channels. Unfortunately the card seems to be faulty. This is what I observed:
-It doesnt find channels on all frequencies. After performing two consecutive scans a channel might be found at the first attempt but the card doesnt find it during the next search attempt. So result might be different after each scans.
-It can also happen that an already stored channel cannot be displayed later on.
The softwares I used -with identical results- were: DVBviewer, TransEdit
Another user has already complained about a similar problem, affecting the tbs6281 tuner card, its driver was fixed after the complaint. I believe my problem could be solved with fixing the driver as well, since these two bugs are quite similar. I respectfully ask you to fix the tbs6221 tuner card's driver.A technical supportra és a software installation and debugging-ra is beküldtem, nem vagyok túl bizakodó de hátha javítják a drivert.
Gróf egy hosszabb levelet írt nekik, csak kérdés hogy ugyanide, vagy valahova máshova? Vagy amikor még ő reklamált nem korlátozták a panaszlevelek hosszát? Mail címet nem találtam ahova lehetne nekik írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- T14 Gen2i 14 FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Eladó Lenovo LOQ laptop I5, Rtx2050, 16gb ram, 512 m2 ssd. Garancia.
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- Bontatlan Google Pixel 10, 12GB ram 256GB rom frost/lila
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann