- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Milyen házat vegyek?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Na elküldtem a TBS-nek a reklamációt ide, a driver javítása érdekében:
http://www.tbsdtv.com/contact-us.html
De a szövegdoboz túl hosszú szöveget nem engedett beírni, a végét mindig lecsapta, url-t sem engedett berakni, így a csatornalistát sem tudtam nekik belinkelni a pastebin.com-ról. Még videókat is linkeltem volna nekik hogy mi a hiba, ezt sem tudtam sajnos, rövidre kellett fognom,
Végül ennyi lett az egész(ennyit engedett a szövegdoboz):
Dear TBS support,
Recently I bought a TBS6221 TV tuner card to use it for decoding un-encrypted cable -so not terrestrial- digital TV channels. Unfortunately the card seems to be faulty. This is what I observed:
-It doesnt find channels on all frequencies. After performing two consecutive scans a channel might be found at the first attempt but the card doesnt find it during the next search attempt. So result might be different after each scans.
-It can also happen that an already stored channel cannot be displayed later on.
The softwares I used -with identical results- were: DVBviewer, TransEdit
Another user has already complained about a similar problem, affecting the tbs6281 tuner card, its driver was fixed after the complaint. I believe my problem could be solved with fixing the driver as well, since these two bugs are quite similar. I respectfully ask you to fix the tbs6221 tuner card's driver.A technical supportra és a software installation and debugging-ra is beküldtem, nem vagyok túl bizakodó de hátha javítják a drivert.
Gróf egy hosszabb levelet írt nekik, csak kérdés hogy ugyanide, vagy valahova máshova? Vagy amikor még ő reklamált nem korlátozták a panaszlevelek hosszát? Mail címet nem találtam ahova lehetne nekik írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen házat vegyek?
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- 2018 MacBook Pro i7 16/256
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest