Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen videókártyát?
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaczi
aktív tag
válasz
#65675776 #16843 üzenetére
A boxok is így kezelik az EPGét. Legalább is amit eddig láttam. Jó pár darab megfordult nálunk. Nincs ezzel semmi baj. Azok legalább képesk rendesen működni.
Sajnos DVBV... nem tudja frissíteni. Legalább is a Digiét. A programot újra kell indíteni. (ez nálam 10sec) Persze ez lehet akár kínos ha éppen felvesz valamit. Akkor míg nincs vátozás rendben van. Ezzel megbékéltem, mert minden más szempontból tökéletes számomra.
Próbáltam külső EPGét ősszehozni, de eluntam az egészet és nincs kedvem vele vacakolni. Ráadásul elég szűkszavúnak bizonyult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Drive Edition 825GB dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Canon 700D kamera váz
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest