- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
Sziasztok!
A környékünkön is levett cirka minden értelmes csatornát a T az analóg kábeltv listából. Alternatív szolgáltató nincsen ami rendes netet is adna. Kódolatlan digitálisként viszont rajta maradt cirka minden csatorna, de 4 TV-ből sajnos csak 1-ben van digit tuner - azon megy minden csatorna dekóderkártya nélkül amit néznénk - jól tippelem hogy ez DVB-C ?
Lusta alternatívaként ezzel szemezek: Kaon DVB-C HD TV - elhoznák németországból plusszköltség nélkül...
Kicsit költségesebb, de sokkal okosabb alternatívaként viszont arra gondoltam hogy egy RPi (vagy inkább BPi?) alapú szervert építek több USB-s adapterrel és az streameli a képet olcsó HDMI-s droidos Kodi-t futtató kliensek felé - viszont a DVB-C képes USB-s adapterek között elvesztem. A linuxtv.org listáját próbálom összevetni az itthon illetve ebayen kapható lehetséges adapterekkel, de egyelőre nem találtam olyan olcsó (nem 50-100-150EUR stb) alternatívát ami biztosan működne - alverziók, különböző chipset-ek ugyanazzal a csomagolással és névvel, stb...
Valakinek van ilyenekkel gyakorlati tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen egeret válasszak?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest