Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- OLED TV topic
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
lifilif
csendes újonc
válasz
Watt25
üzenetére
Vidanet a szolgáltató (Győr). Vezetékes és kábel között mi a különbség? Én úgy tudom, kábel van nálunk. Az antennadrótot kell a set top boxba dugni, azon jön a digitális jel. Az nem igazán világos, hogy ha saját boxot használhatok, akkor miért kell még tuner is? Úgy tudom, vannak olyan boxok, amik tudnak rögzíteni, vagy nem? Aztán meg kérdés, hogy egy saját box mennyire működne jól, mivel a szolgáltatóét is folyton frissítgetik, és messze nem tökéletes. Állítólag, ha nem a szolgáltató boxát használja az ember, akkor lehetnek kompatibilitási problémák. Nem a Vidanetnél, hanem általában hallottam ezt. Nem tudom, igaz-e. Akár konkrét set top box/felvevő/akármi típust is ajánlhattok, a lényeg, hogy tuti biztos megoldás kéne, mert őszintén szólva már elég sokat beleöltem a dologba, és mint kiderült, teljesen feleslegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann