Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lifilif
csendes újonc
válasz
Watt25 #16579 üzenetére
Vidanet a szolgáltató (Győr). Vezetékes és kábel között mi a különbség? Én úgy tudom, kábel van nálunk. Az antennadrótot kell a set top boxba dugni, azon jön a digitális jel. Az nem igazán világos, hogy ha saját boxot használhatok, akkor miért kell még tuner is? Úgy tudom, vannak olyan boxok, amik tudnak rögzíteni, vagy nem? Aztán meg kérdés, hogy egy saját box mennyire működne jól, mivel a szolgáltatóét is folyton frissítgetik, és messze nem tökéletes. Állítólag, ha nem a szolgáltató boxát használja az ember, akkor lehetnek kompatibilitási problémák. Nem a Vidanetnél, hanem általában hallottam ezt. Nem tudom, igaz-e. Akár konkrét set top box/felvevő/akármi típust is ajánlhattok, a lényeg, hogy tuti biztos megoldás kéne, mert őszintén szólva már elég sokat beleöltem a dologba, és mint kiderült, teljesen feleslegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Medence topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Eladó ZTE MC888A 5G + router LTE Sim kártyás
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS ULTRA 5 135U vPRO 12 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD 2028-ig Gar
- 2x LG 27GP850-B UltraGear / 1-3 ÉV GARANCIA!
- Dell Latitude 5500 i5-8365u / 16gb ddr4 / 500gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest