Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Király, akkor mért nem a DVB-T van a 38-as csatornán? Ja mert a DVB-H-ból lesz a pénz, mert ugye ezen fog menni a mobil tv-s, előfizetéses rendszer
. Azért az 51 csatin a kísérleti adás vagy 4-évig nem zavart senkit. Mondjuk egy szót sem szólok, most megy nálam is a két adó
. Visszaszereltem az antennámba az erősítő kábelét (eddig nem volt bedugva és csak kerülgetni kellett), de most sincs bekapcsolva, mert csak ront az adáson, 40% felett még a tv tuner-je is lekapcsol, gondolom túlvezérli. Én tényleg csak azt nem értem, hogy a kísérleti adás hogy lehetett annyira jó 2,5kW-on?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Milyen monitort vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Azért az 51 csatin a kísérleti adás vagy 4-évig nem zavart senkit. Mondjuk egy szót sem szólok, most megy nálam is a két adó
. Visszaszereltem az antennámba az erősítő kábelét (eddig nem volt bedugva és csak kerülgetni kellett), de most sincs bekapcsolva, mert csak ront az adáson, 40% felett még a tv tuner-je is lekapcsol, gondolom túlvezérli. Én tényleg csak azt nem értem, hogy a kísérleti adás hogy lehetett annyira jó 2,5kW-on?
wassermann