Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
JEEMBO
üzenetére
Teljesen igazad van, DVB-box kimenetére köthető monitor kérdése időnként felmerül a topikban vagy a MinDigTV-s topikban is. Gyakorlatilag a topik tárgyát képező eszközökhöz szorosan kapcsolódik.
Míg egy monitoros topikban adott esetben fogalmuk sincs az ottaniaknak az ALi-chipes DVB-T set top boxoknak erről a nem túl ismert képességéről, ami számomra is csak most derült ki. Lássuk be, hogy a felvetésednek köszönhetően.
Monitoros topikba elmehettél volna, esetleg válasz nélkül maradva.
Csak azt tudom javasolni, hogy akit zavar ez a téma (ami lényegében már ki is lett vesézve), nem tudja átugrani sem, azt feltétlenül kérem, hogy keresse meg a moderátort! Ha törlik a hozzászólásomat, többet nem írok ide, nem probléma.
(Volt már olyan, hogy berágtam a Prohardverre, 3 évig nem írtam az egész fórumra, simán megoldható.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Toshiba 500 GB 2,5 Notebook HDD
- VTX AMD Radeon HD 6870 1 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann