- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mini-ITX
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
válasz
rgeorge #13268 üzenetére
Kéttuneres DVB-C vevő nem olcsó, de nem is szükséges, ha lesz DVB-C-s TV. Felvenni képes settopbox rengeteg féle van, de a legolcsóbbaktól óvnálak. Nálam ugyanez a történet volt mint a szüleidnél, a kábelszolgáltató júliustól adja digitálisan is a csatikat, így áttértünk arra. A TV eddig is tudta a DVB-C-t, úgyhogy nézni tudtuk, de felvenni nem, ezért kerestem egy settopbox-ot mellé. Kipróbáltam 4-5 típust is, a legolcsóbbtól indulva, de az olcsóbbak mind a botrányosan rossz és a simán rossz kategóra közé estek. Végül kiköttöttem ennél, ami picit drágább (23e), de meglepően megbízható és sokat tud. Külső USB-s 2.5-ös vinyót kötöttem rá, képes meghajtani magától, nem kell neki külön táp. Tud többféle időzített felvételt - minden nap, hetente, stb. -, a műsorújságból is lehet indítani és manuálisan is persze. Timeshift-et is tud, de csak egy tuneres, úgyhogy vagy timeshift vagy felvétel mehet egyszerre. (kivéve, ha ugyanazon a muxon van két csati, az egy muxon levőket lehet egyszerre felvenni, nézni, timeshiftelni, akár az összeset is egyszerre).
A felvételnél kellemes plusz, hogy timeshiftelt csatornánál manuális felvételkor megadható, hogy a timeshift-elt részt is vegye-e bele a felvételbe, így ha utólag jön rá az ember, hogy fel akarja venni, akkor megteheti. Médialejátszó is van benne, simán viszi a HD mkv-imat, többféle hangsávval, felirattal. Zenéből csak mp3-at próbáltam, azt persze viszi. A médialejátszót is lehet felvétel közben használni. (És a felvett műsorokat is lehet közben nézni.) Van rajta ethernet csati, internetre kötve van benne youtube kliens, stb. Stabil, jó kis gép, nekem nagyon bevált.
Arra figyelni kell, hogy meglehetősen régi firmware-el érkezik, így érdemes egyből feltenni a legfrisebbet. Gyári firmware is rendszeresen frissül, és van hozzá több féle okosított firmware is, amiből szinte hetente jön ki új. Van olyan is amivel pl. a UPC kártyáját fogadni tudja az olvasója, és olyan is amivel meg tudja osztani a műsort a helyi hálón, stb. Ezeket még nem próbáltam, mert nálunk nincs rá szükség, de megemlítem, hátha másnak igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Tesla topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Lexus, Toyota topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Samsung Galaxy Watch 6 44mm GPS Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest