Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- IFA 2025: Az Acer sem hagy minket 720 Hz-es monitor nélkül
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
válasz
rgeorge #13268 üzenetére
Kéttuneres DVB-C vevő nem olcsó, de nem is szükséges, ha lesz DVB-C-s TV. Felvenni képes settopbox rengeteg féle van, de a legolcsóbbaktól óvnálak. Nálam ugyanez a történet volt mint a szüleidnél, a kábelszolgáltató júliustól adja digitálisan is a csatikat, így áttértünk arra. A TV eddig is tudta a DVB-C-t, úgyhogy nézni tudtuk, de felvenni nem, ezért kerestem egy settopbox-ot mellé. Kipróbáltam 4-5 típust is, a legolcsóbbtól indulva, de az olcsóbbak mind a botrányosan rossz és a simán rossz kategóra közé estek. Végül kiköttöttem ennél, ami picit drágább (23e), de meglepően megbízható és sokat tud. Külső USB-s 2.5-ös vinyót kötöttem rá, képes meghajtani magától, nem kell neki külön táp. Tud többféle időzített felvételt - minden nap, hetente, stb. -, a műsorújságból is lehet indítani és manuálisan is persze. Timeshift-et is tud, de csak egy tuneres, úgyhogy vagy timeshift vagy felvétel mehet egyszerre. (kivéve, ha ugyanazon a muxon van két csati, az egy muxon levőket lehet egyszerre felvenni, nézni, timeshiftelni, akár az összeset is egyszerre).
A felvételnél kellemes plusz, hogy timeshiftelt csatornánál manuális felvételkor megadható, hogy a timeshift-elt részt is vegye-e bele a felvételbe, így ha utólag jön rá az ember, hogy fel akarja venni, akkor megteheti. Médialejátszó is van benne, simán viszi a HD mkv-imat, többféle hangsávval, felirattal. Zenéből csak mp3-at próbáltam, azt persze viszi. A médialejátszót is lehet felvétel közben használni. (És a felvett műsorokat is lehet közben nézni.) Van rajta ethernet csati, internetre kötve van benne youtube kliens, stb. Stabil, jó kis gép, nekem nagyon bevált.
Arra figyelni kell, hogy meglehetősen régi firmware-el érkezik, így érdemes egyből feltenni a legfrisebbet. Gyári firmware is rendszeresen frissül, és van hozzá több féle okosított firmware is, amiből szinte hetente jön ki új. Van olyan is amivel pl. a UPC kártyáját fogadni tudja az olvasója, és olyan is amivel meg tudja osztani a műsort a helyi hálón, stb. Ezeket még nem próbáltam, mert nálunk nincs rá szükség, de megemlítem, hátha másnak igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Formula-1
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Villanyszerelés
- YouTube
- Netfone
- További aktív témák...
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest